fredag den 24. juni 2022

Julekort #6 hos OSH

 Tænk engang dette donerede designpapir fra Panduro har spøgt længe i kulissen. Nu er det stort set helt slut! Det er kun nogle enkelte få stykker som er tilbage og her mener jeg ikke hele 30x30 ark. Men jeg har været nødt til at tage det i bider for ikke at gå helt kold i Panduro papir ;)

Her er ét af de mange (og jeg mener virkelig mange) julekort, som har set dagens lys ud af Panduro's jule designpapir. 


Jeg har brugt GummiApan stemplet Renhuvud med heat embossing. Til at lave diecut vedhænget har jeg brugt Danske Stregers Jul diesæt. 


Mon næste kort også byder på en hjort eller Rudolf? Vi får se - først kommer Charlies kort:

Næh Pia - for Julemanden bijobber lige med lidt træhentning og det skal Rudolf ikke bruge kræfter på. Men hans HO3 truck har i det mindste samme farve som Rudolfs næse, så det går vel alligevel 😍

Jeg har været en tur i min afdeling for NYE dies jeg ikke har brugt endnu og blandet med lidt fra lageret. Så her er nogle af materialerne:Jeg har en svaghed for Cottage Cutz og ELSKER at jeg får brugt en masse kartonrester,
når det skal skæres motiver ud. Juletræssilhouetten fra Studio light var vist på tilbud på et tidspunkt.
Den egner sig SÅ godt til en baggrund på dette kort.


Jeg har haft lidt gang i mine Copic penne, men absolut inden for en sværhedsgrad hvor ALLE kan være med - det er en lyseblå og en lysegrå der er brugt til at male lidt kantskygger på sne, kofanger, bil, skæg og de to træer i bilen. Det er en kold dag, så forruden dugger lidt (vellum).  Trærækken er lige delt i to
fordi bilen jo er på vej ud af skoven på den lille grusvej der bare er craftkarton med prikker på.

Bemærk lige - at jeg har brugt julemandens næse til at lave to grå cirkler. For sidespejlene skal da være synlige, når bilen kører i den retning (tjek forlægget på mit materialefoto - der er de røde og der er da noget sludder...). De passer perfekt, så tror det var meningen - men de bare glemte det på deres proto-type. Min helt nye Simple and Basic stjernekant fik lige en tur i maskinen og gav en fin afslutning.

Hvad mon Gitte Y. byder på denne gang?

HEJ - Gitte her.  Det er jo ikke for tidligt at tænke på julekort - selvom sommeren først lige er kommet i gang. Tiden løber hurtigt og inden vi ser os om, så skal der OSH julekort afsted og lidt senere skal vi selv til at jule igen. Det viste kort er dog et kort, som man ikke behøver at bruge så lang tid på. Ideen er ikke min egen, men fra en virtuel workshop Holly Jolly, som Concord and 9th lavede i november sidste år. 


Selve stempelsættet og dien Merry kan ikke fås længere, men andre motiver og dies kan sagtens bruges i stedet for ...  så måske du har noget liggende i gemmerne 😉 Du kan også bruge de farver, som du har lyst til. Jeg har her valgt en brun og pink til blomsterne og en guld til bladene.

Wauw - sikke vi fik vist 3 helt forskellige kort og en masse forskellige teknikker frem denne gang - der er virkelig noget for enhver smag i denne måned.

Nu har du muligheden for at linke til dit julekort med Mr. Linky. Conny H viste et af sine i maj - får vi flere at se her i juni? PRØV og ser jeg nogen der er gået i stå - så hjælper jeg det gerne videre.
11 kommentarer:

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

I er så fantastiske til at inspirere
Da jeg åbnede indlægget, var jeg SÅ imponeret over Pia's smukke julekort i de gyldne toner. WAUV! Jeg scrollede videre og jeg har også en svaghed for cottage cutz, hvor Charlie virkelig har sikret alle de små, men skønne detaljer. Sidst men ikke mindst viser Gitte et SMUKT kort med et (for mig ukendt) stempel fra Concord & 9th, som jeg så gerne selv vil i gang med at få brugt af! Måske det kan være noget, jeg kaster mig over i sommerferien :D
½ år siden juleaften - og ½ år til næste juleaften. Det er helt vildt at tænke på!

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Hvor er de smukke med guld 😍 Og den julemand i bilen er bare for herlig 🥰

Hanne Gissel Gross sagde ...

De er flotte hver og en og meget forskellige. Og I siger det er restekort ? Vildt.

Louise Kirstein Lassen sagde ...

Sikke flotte kort 👍👍👍

Annemette Porse sagde ...

Så flotte kort. De inspirerer til at få lavet lidt selv

Bertram sagde ...

Smukke julekort alle 3, og dejligt vi bliver mindet om de forskellige teknikker igen. I perioder er altid det samme man kører med. Sådan er det i hvert fald for mig 🎅

Mette Nysted sagde ...

Jeg ELSKER julekort 🥰 Jeg har også en svaghed for Cottage Cutz når det kommer til jul. De søde små scener 🥰
Og de har helt sikkert glemt at bruge næsen til bakspejlene.

Annette Andersen sagde ...

Virkelig mange fine julekort

Line Lynggaard sagde ...

Wow nogle flotte kort. Jeg er vild med pia’s kort. Det helt enkle look er lige mig. 🤩 ja de andre er også virkelig lækre, dem er der bestemt nogen der bliver glade for.

Tina-Smedegaard sagde ...

Igen meget forskellig dejlig inspiration

Anonym sagde ...

Virkelig lækre kort 🤩