søndag den 24. april 2022

Julekort #4 hos OSH

Så er det dælme allerede den 24. igen - så vi iler med vores inspiration til julekort produktion - uanset om det er til jeres egne private eller til OSH julekort, som vi jo kommer til at skulle bruge flere af i år end vi plejer med det høje antal danske soldater der er udstationeret p.t. - så håber vi I kan bruge inspirationen.

Gitte Y. viser denne søde julekylling - for naturligvis fejrer en påskekylling da også jul. 😍


Julekyllingen er et stempel fra Waffle flower. Jeg kan godt li' at lave julekort, der ikke kun er i de traditionelle farver. Mit motiv er farvelagt med Copic tuscher. I baggrunden et tekststempel med en masse juleord.

Hvad mon Pia byder på denne gang ??

Hej Pia her.   Jeg har haft fat i min bunke af doneret julepapir og fået matchet et par ark. Med vilje har jeg holdt det meget enkelt, da farvelægningen af motiverne er lidt tidskrævende. 

Motiverne er fra Gerda Steiner “Peeking Friends” stempelsættet med tilhørende dies og jeg har farvelagt dem med Polychromos farveblyanter. Motiverne er netop beregnet til at “titte frem”, da de ikke har nogen underkrop. 


Teksten er lavet med Hot Foil. Jeg ynder gerne selv at skære mine tekster ud på min Tim Holtz Guillotine, så jeg kan få en tæt skæring. Her har jeg givet teksten en rød matte, så den lige får et ekstra jule pift. 

Mon også næste kort byder på julemand og rensdyr?

Tihi - nej Pia - denne gang er jeg i en helt anden boldgade....  og hver gang jeg bruger dette nuttede stempel fra LOTV (Lily of the Valley) kommer jeg til at tænke på TV serien med skønne NaNa, hvor hendes far glemmer at hun hænger i en snor på scenen i skolens julekrybbespil. 😍


Farvelagt med Copic og guldtusch til glorien. Bånd og papir fra min gamle kasse med julepapir og dims. Motiv og guldramme er udskåret med gammel Spellbinder die.

Lidt senere i dag kommer Mr Linky på her i indlægget - da vi jo altid gerne vil se jeres julekort, men lige nu har jeg for travlt.... 😏

Og her er han:

12 kommentarer:

MosteH sagde ...

Jeg er i starten af året begyndt at farvelægge med copics. Uanset type af farver, så tager det laaaang tid og det er svært. Jeg er imponeret over alle tre farvelægninger her. Gerda Steiner stemplet er jeg lidt vild med.

Laila Toudal sagde ...

Hej med jer begge to,
Jeg er hoppet med på bølgen, og laver julekort den 24 i mdr. Glædelig før jul, nu der kun 8 mdr igen 😊
Knus Laila

Conny sagde ...

Den 24. April - hvor blev lige årets første måneder af?
Tak for dejlig inspiration, nu skal julefarverne vist i gang...

Lotte sagde ...

Som altid supersøde kort som helt sikkert vil blive modtaget med glæde ��

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Søde og skønne kort, I har kreeret. Jeg når desværre ingen julekort i dag, da jeg i stedet mangler et par konfirmationskort, så jeg tænker, at de hellere vil have et andet motiv end julemand og snefnug 🙈

Tina-Smedegaard sagde ...

Sikke nogle søde kort. Nu er der ingen undskyldning for ikke selv at gå i gang.

Marianne Skriver sagde ...

Super søde kort. Jeg må vist også i gang

Bertram sagde ...

Super søde kort med god inspiration

Mette Nysted sagde ...

Sikke nogle fine julekort. Jeg elsker julemanden og rensdyret der titter frem.
Jeg må hellere få afsendt de julekort som jeg har liggende, nu hvor i skal bruge flere end normalt.

Jean sagde ...

Skønne kort og super sødt med julekortene hvor de er i cirklen 😊

Bodil Bording Hansen sagde ...

Så fine kort :0)

Julie aka loxx sagde ...

jeg har også fået lavet lidt julekort som ligger i en kasse som engang skal sendes til dig. mon ikke det bliver til sommer, jeg skal jo liiiige ha lavet et kort eller to mere inden da. :)