torsdag den 28. april 2022

April lakker mod enden - og vi er i fuld gang med kasser fra messer og andre kasser

I dag er det en stor kasse med lækre kort fra Tina Larsen (Larsen hobby i Vejle) og tusind tak for dem Tina. Her en lille håndfuld at kigge på:


April har jo virkelig været sommerlig - og jeg ved ikke med jer - men jeg HAR altså spist min første isvaffel i 2022. Så det kom jeg til at tænke på, da jeg så dette kort hvor NHH designs forskellige stempler med is har været i brug. 


Fifty er hjemme fra sit lange ophold hos Pia L. og lagde straks sin lille pote på dette kort,
som han gerne ville have med i dagens indlæg. Og det er bestemt også sødt. OK OK - jeg indrømmer det jeg har også spist min 2. is i 2022 - men det var altså fordi jeg blev lokket.
Her er brugt de fine dies fra by Lene design. 


Her et skønt løvekort - med Sizzix Tim H løve der hedder Harrison og de skønne Funky trees fra samme serie er også brugt. 


Sidste kort i denne omgang er et super lækkert kort til en eksamenshilsen. Masser af matematik opgaver i baggrunden, fin topper med sød teen og skønne matchende gummisko med prikker fra By Lene.

Vi knokler på med alle de dejlige kort vi har modtaget og gemmer fotos af så mange vi kan. Vi viser kort i alle vores indlæg, så måske er det også dine på et tidspunkt - vi håndterer og SER alle kort, men vi kan desværre ikke love at alle får deres kort vist herinde - selvom vi prøver...  💟

Bliver man ikke bare i godt humør med disse farverige og fine kort OG solskin udenfor på en gang - det gjorde jeg ihvertfald og jeg glæder mig til at læse jeres kommentarer og trække vinderen af april måneds kommentarkonkurrence lørdag aften efter 21.30 - HELD og lykke til alle der deltager - der bliver 1 heldig vinder af NHH designs gavekort på 200 kr - hvem mon det bliver????

8 kommentarer:

Bertram sagde ...

Skønne kort fra Tina. Får helt lyst til en is 😊

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Sikke en masse lækkerier - på både den ene og den anden måde 😉

Christina Henning sagde ...

Sikke nogle lækre kort 🤩 man kan da ikke andet end at blive i godt humør 🥰

Anonym sagde ...

Skønne kort som altid! Det må være fedt og åbne kasser med så mange lækre ting. 😃

Mette Nysted sagde ...

Man får virkelig lyst til en isvaffel 🤤
Selvfølgelig skulle det søde bamse kort da vises frem 🐻 De er så fine alle kortene. 😍

Anonym sagde ...

Flotte kort

Julie aka loxx sagde ...

det var da nogle dejlige kort i har valgt ud denne gang. :)

Jean sagde ...

Søde kort især det med kram er fantastisk 😊