søndag den 31. oktober 2021

Sidste dag i oktober og ny måned lige om lidt.

Fordi det har været en supertravl weekend for mange af os, får I lige lidt ekstra tid til at få lagt de sidste kommentarer inden jeg trækker lod om oktober måneds heldige vinder af et gavekort på 200 kr til De kreative tanter (Papirdesign) i Roskilde.

Helt nøjagtig frem til kl. 23.50 hvor jeg trækker vinderen.

Fifty har været på Lisbeths scraptræf i Herlufmagle denne weekend og det har jeg modtaget en del billeder af - han er jo en lille linselus ham Fifty. Men lige her får I dette - af en træt og glad bjørn, der sidder i kassen med kort og papirdonationer og TAK for dem. Helt nøjagtig 230 kort har han med hjem, når han kommer nordover igen og så har han en supernuttet Paddington tag med, som han har fået af Laila T. - den er han MEGET glad for kan I nok se 😍


Han har lovet mig at jeg også må kigge lidt på den, Paddington var en af mine
favoritbøger da jeg var lille og han er da slet ikke til at stå for i denne udgave. TAK til dig Laila.

I morgen aften kommer 1. indlæg i november måned - med lidt om vores nye månedssponsor og navnet på vores vinder fra oktober måned - skal det være dig??? Så må du hellere få lagt lidt flere kommentarer.


4 kommentarer:

MosteH sagde ...

Natteravn ... Jeg elsker det søde Pattington tag. Jeg købte en Paddingtonbamse til mine søde elever som skal frem, når jeg læser en Paddingtonhistorie for dem.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Det ser ud til at det har været hårdt at være på messe, stakkels bamse ������

Nessie64 sagde ...

Åh, Paddington - han er jo bare den skønneste bamse. <3 Har det fedeste billede af Paddington i mega udgave fra Hamlets i London. Jeg havde lidt svært ved at løsrive mig. ;)

Laila Toudal sagde ...

Hej Fifty
Tak for hyggeligt samvær ved Lisbeths scraptræf ♥️👋
Knus Laila