fredag den 1. oktober 2021

HAPPY BOO måned - velkommen til oktober og til oktobers sponsor

Så står der oktober i kalenderen og i går aftes trak jeg i mit "lykkens gudinde" kostume og trak den heldige vinder der nu er ejer af et gavekort på 200 kr til Three Scoops.

Det blev denne kommentar:

Rigtig søde kort. Hyggeligt at se alle de forskellige kort, der kommer ind. Tak fordi du bruger tid på at vise os det

Som Lene fra Børkop har skrevet - til lykke til dig Lene - jeg giver Camilla fra Three Scoops besked i dag, så hun ved det er dig. TAK for præmien til Camilla.

I denne weekend er der "glade scrappere og travle butikker og arrangører" på vej til og fra Middelfart, det er da lige før man forventer at høre det i trafikradioen 😄. Til alle jer siger Fifty og jeg RIGTIG god fornøjelse og hav nogle hyggelige dage sammen. En af Fiftys gode venner (Hanne Byskov) har samlet stafetten op og sørger for at I kan se en kasse med et OSH skilt på til jeres kort til os. Hanne har også lovet at hjemtage evt. doneret karton og mønsterpapir. HUSK at en lille seddel med jeres navn og evt. mailadresse på. Vi viser jo om ikke alle, så et udvalg af jeres fine kort og så har vi navn på hvis kort det er og slipper for at lege Sherlock Holmes for at finde et navn.

Her i OSH HQ holder vi et lille privat arrangement i anledning af World Cardmaking Day lørdag. Pia Krogh Larsen og Tina Mathiesen holder Fifty og mig med selskab og vi vil tage hul på at lave kort med de MANGE dejlige materialer vi fik med hjem fra SAM. Det bliver spændende og vi skal nok vise nogle eksempler.

Dagens indlæg er mest fyldt med informationer, men Fifty har forlangt at jeg viser jeg disse søde kort fra Lone Krieger - I har nok gættet hvilket motiv der er på et af dem - han er jo en "linselus" ham Fifty. Det er meget passende LOVE kort, som jo er vores næste fokus så de er fremme i god tid inden Valentines dag.


Enkle men fine kort - med sværtet hjertebaggrund og lille nuttet udklippet motiv samt en stemplet tekst.
Og jo Fifty - din lille fætter er dygtig til at holde det fine hjerte.


Samme ide - men her dekoreret med en cute lille elefant med hjerteballon.
TAK for kortene Lone 👍💗

Sidste nyhed i dette indlæg er oktober måneds sponsor.

VELKOMMEN til jer Susan og Tina fra Papirdesign (de kreative tanter) fra Roskilde. 

Tak fordi I igen i år vil "lege med" hos OSH. 🙋 Fifty og jeg ruller forbi jer i løbet af måneden, det har vi glædet os til i hele Coronatiden - for I er jo en af de butikker, der ligger i vores del af landet. For jer der har længere køreafstand til Roskilde kan vi berette, at det er en by der også byder på mange seværdigheder og et stort og varieret forretningskvarter. Måske et mål for en udflugt i løbet af oktober??
6 kommentarer:

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Ja, det er en weekend i kreativitets tegn, der står for døren og mon ikke vi alle glæder os til hver vores <3
Skønne kort fyldt med kærlighed. De skal nok sprede glæde, når de kommer frem

liza sagde ...

De er så nuttede de bjørne og elefanter og kan bruges i så mange sammenhæng, søde kort🥰
Hvad sker der egentligt nu med OSH-kortene, når vores soldater begynder at komme retur?

Tina sagde ...

Så søde kort! Og tillykke til vinderen!

Jean sagde ...

Tillykke Lene..
Rigtig god fornøjelse til jer der skal afsted i weekenden og jer der skal scrappe online lørdag 😍

Charlie sagde ...

Svar til Liza og andre der evt. skulle undre sig. Jeg er hver 2. måned i kontakt med min forbindelse i Forsvaret, der har fingeren på pulsen med hvor mange der er og hvor de befinder sig. Det er nemlig ret naturligt ikke en oplysning der er offentligt tilgængelig. Det er Afghanistan der er rejst hjem for snart et stykke tid siden. De andre steder er uændrede og der er kommet andre lidt mindre steder til. Så det holder vi skarpt øje med hele tiden. Går ud fra det var det du spurgte om? Hilsen Fifty og Charlie

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Man bliver da også helt glad i låget af alle de hjerter, så fine 💕💕💕