torsdag den 24. juni 2021

Julekort #6 hos OSH

Sommeren er kommet og hedebølgen har lagt sig lidt igen, så nu er det da lige rette øjeblik at få lavet lidt julekort igen. Vi har jo deadline tidligt i år, så de udsendte der er længst væk også kan nå at få deres kort hjem i god tid inden jul. Det er selvfølgelig et sats, men vi håber at vi når at få nok kort til at dække vores 2021 jule-behov. Her kommer først en ide fra Pia:

Denne gang har jeg valgt at lave et One-Layer-Card, hvilket vil sige, at mit kort kun består af kortbasen og ingen andre lag. Til dette har jeg brugt Masking teknikken for at skabe julekuglerne og den hvide kant på kortet. 

Når man arbejder med Masking teknikker, er man nødt til at skabe sit motiv trin for trin. Jeg startede derfor med den pink julekugle, da den er forrest. Derefter sørgede jeg for at dække den pink julekugle til med Masking papir og kunne så lave den røde julekugle. Herefter dækkede jeg også den røde julekugle til, samt brugte smalt washi tape til at 'afdække' min ramme på kortet. Det gjorde det muligt for mig at lave den blå baggrund. 

Stencil med cirkler er fra Three Scoops, Ink Blending Brushes er fra Taylored Expressions og det lille tekststempel er fra Gittes Eget Design.  


 Til de sidste detaljer på kortet har jeg brugt en sort pen. For at få den hvide ramme til at træde lidt mere frem, har jeg også pyntet den med en enkelt sort streg. 

Nu er det som altid vildt spændende at se, hvad de to andre har fundet på. 

-*-

Og her kommer Cecilies bidrag denne måned:

I denne omgang er jeg tilbage til mere oplagt julede stempler, så denne nuttede yeti står og slås med at få styr på julelysene - det tror jeg, vi genkender alle sammen. Baggrunden er udstanset med en die fra Lawn Fawn og derefter gjort til en nattehimmel med distress inks. De små snefnug er stemplet i hvidt ovenpå baggrunden. 


Han er da ret nuttet og jeg håber han får styr på kæderne og får nogle JOLLY HOLLY DAYS

Hvad har du at vise frem denne gang Charlie?

-*-

Meget udenfor min komfortzone er jeg gået i "enkelt og delikat" julemode - og har modstået mine sædvanlige "det havde I nok ikke regnet med" ideer.  Vi får se hvordan det går 😉


Her ses først de materialer jeg har haft gang i. Stjerneklynge die fra Gummiapan og de andre to ting fra Happymades Simple and basic serie - julestempel og julekram die.


Her er resultatet - kraftkort med hvid/rød/guld farvekombi og sort Versamark stempelfarve.
Jeg blev selv overrasket over hvor meget det dryssefri glimmerguldkarton (her bare den billige fra REMA1000 sidste år) kan give et kort - så jeg er selv godt tilfreds.

Som altid vil vi rigtig gerne se eksempler på jeres julekort - så her kommer Mr. Linky:


6 kommentarer:

Tina sagde ...

De er skønne alle 3,især Pia's overrasker. Tænk at man kan lave så enkelt og detaljeret et julekort med så få elementer og uden stempler.

Annette Andersen sagde ...

Så flot et kort med den blå nattehimmel og snefnug

Jannie sagde ...

Skønne julekort… jeg er især vil med den lækre baggrund med stjernerne… og rigtig god ide at sætte en sød sætning under julekram, det må jeg huske 🤩

Julie aka loxx sagde ...

Super skønne kort

Nessie64 sagde ...

Hvor er de fine, og meget inspirerende. 😍🥰

Tina-Smedegaard sagde ...

Fine kort. Får lyst til at lave julekort.