tirsdag den 1. juni 2021

Dette er faktisk OSH indlæg nr 1.077 her på bloggen - just saying....

Juni måned er hermed "skudt igang" og fordi jeg har adgang til den slags data, fandt jeg det morsomt at fortælle både trofaste og nye læsere at der i denne blog faktisk ligger mere end TUSIND indlæg og dvs. også over 4.500 fotos af kortideer. I vores sidemenu kan man søge efter forskellige former for kort, da vi lige fra starten har givet vores indlæg emneord - så det er samtidig et fint "lille" opslagsværk. Prøv det en dag du lige har lidt tid tilovers eller mangler en god ide.  Siden vi startede bloggen er Fifty jo også gået på Facebook og netop i dag er der faktisk et skønt nyt opslag derovre. Den armymønstrede FB knap i vores sidemenu sender dig direkte derover. 

Dette var BONUSINFO - for jeg ved jo godt de fleste af jer i dag lige har klikket ind her for at se HVEM der var den heldige vinder af maj måneds kommentarkonkurrence (sponsoreret af Picturing the World og TAK for det).

Det blev denne kommentar der var lagt på vores maj julekort indlæg:

Søde kort 🙂 Så må vi jo finde julepapiret frem fra gemmerne, så der kan blive nogen klar inden august.

Det er "Bertram" også kendt som Linda Rasmussen der står for denne kommentar - så TIL LYKKE til dig Linda. Jeg skriver en pb til dig om hvordan du kan bruge dit gavekort.

TAK for kommentarerne til alle jer andre. Jeres kommentarer tjener to formål (mindst) - for det første giver I ros og anerkendelse til den person hvis kort jeg viser i et indlæg og for det andet er det hyggeligt at læse jeres kommentarer og for det tredje (ja ja jeg skrev jo mindst) er det rart for en blogejer og især efter over 1.000 indlæg at blive bekræftet i, at der faktisk sidder nogen ude i den anden ende af linjen, når man ikke lige kan råbe "HALLO er der nogen".  😉

Ny måned betyder også NY sponsor - i juni måned er det Vivi fra Den kreative kælder i Ølstykke der har givet mig et gavekort på 200 kr til en heldig vinder.  TAK for det Vivi. Som I måske ved har Vivi måttet indskrænke sine åbningstider pg.a. rygproblemer i øjeblikket så tjek lige hendes side - inden I kører afsted - og husk webshoppen altid er åben. Hendes mand Carsten knokler med den når han har fri fra sit rigtige job. Så det er lidt op ad bakke lige nu - men det går fremad og vi sender en stor GOD bedring hilsen herfra. 

MEN da OSH i øjeblikket er oversvømmet af kort, poser, kasser osv. fordi deadline er lige om hjørnet har jeg også nogle nye kort at vise til jer. Denne gang fra en "gammel" kending - og dem kan vi heller ikke undvære - så hej Jannie Thorgersen og tak for de fine kort der var med i en af de KÆMPE kasser der kom fra det Nordjyske.


Fint kort med sarte farver og en lille hilsen. Temaet er perfekt afrundet med
transparente enamel dots og en fin, sart bladcirkel (Alexandra Renke - Eucalyptus leaves)


Til lykke kort med matchende mønsterpapir og fint farvelagt stempelmotiv.
Den lille til lykke die mener jeg er fra Gummiapan.


Blåt er altid godt - og her fint afstemt til den lille pige med paraplyen. 
På denne måde går prikker og striber også fint sammen. 
Stemplet er fra Whipper Snapper designs.


Og jeg har gemt en SURPRISE til sidst - her et fint lille til lykke kort,
hvor den lille kage med 1 lys også er brugt som baggrundsdekoration på selve kortet -
MEN se nu her hvad der sker når man trækker lidt i den lille pil...


TADAAH ..  en fødselsdagsmus kommer op af en pakke.
hvor nuttet er det lige???
Trylleriet er lavet med et diesæt fra Lawn fawn der hedder Magic Picture changer

Det var hvad jeg havde at byde på i dag. GOD ny måned og husk at lave noget der gør dig (og måske andre) glad HVER dag. Det egner vores hobby sig heldigvis godt til. 💓


6 kommentarer:

Tina sagde ...

Åh du har så ret, Charlie, det er vigtigt at huske! Tillykke til vinderen og så søde kort fra Jannie. Musen til sidst fik da smilet frem her i hvert fald og også Renke kortet er vildt lækkert!

Tina sagde ...

Og btw, jeg synes det er så hyggeligt at læse med. Tillykke med +1000 indlæg 🎉

Ann Jensen sagde ...

Jeg er vild med det blå kort. Selvom der er mange elementer er der samlet set ro over det.

Tillykke med de mange indlæg. Rart at der stadig er nogen der har så meget at skrive og vise, at bloggen lever(og bliver læst). De sociale medier er hurtige, men indholdet er også hurtigt væk igen.

Bertram sagde ...

Tusinde tak for gevinsten, glæder mig til at bruge den 🙂 I gør et kæmpe arbejde for vores udsendte, og det skal i have stor tak for. Jannies kort er flotte i både farvevalg og indbyggede overraskelser.

Annette / aka sagde ...

Tillykke til Bertram og ros til Jannie for de fine kort. Sød ide med indbygget overraskelse i det nederste kort.

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Åh, surprise kortet med musen er nuttet 😍