torsdag den 17. juni 2021

17.6.2021 I går var det store PAKKEdag hos OSH ... lang post med fotos og oplysninger

 ... og allerførst TAK for de mange kort vi modtog op til deadline. Mie og jeg har dælme haft travlt på den gode måde og for sjov lavede jeg lige et hurtigt regnestykke. Vi har på præcis 4 uger til i går modtaget 3.275 kort, som vi har tjekket, sat labels på (en del af dem), kuverteret og så vidt muligt fotograferet et lille udvalg af undervejs.

Klimaks er så pakkedagen og igår mødte Pia Krogh Larsen så op 9.30 frisk som en havørn og kun afbrudt af et par spisepauser forlod hun HQ som en knap så frisk natugle kl. 22.15.  Det er en KÆMPE hjælp, at vi kan være 2 om opgaven og også væsentlig hyggeligere end kun at have Fifty at tale med (sorry Fifty..) Husets herre stod for drikkevarer og forplejning - også tak til ham. 😉

Vi havde ikke lige tid til en video og assistenten, der kunne duppe sved af panden, var heller ikke til stede, så her kommer lidt fotos af sådan en dag, så I ikke bliver snydt for et kig inden for:

Kort nr 76.000 og 77.000 lå klar til de 2 steder, der denne gang får sådan et specielt kort.
Pia Krogh Larsen havde lavet det første. Det er en Gittes eget design Fantasy flower die, frihåndstegning med sort tusch og akvarelmaling der har været i brug her.
Vi sendte hele vores lager af Halloweenkort også dette, som jeg har lavet med den nuttede Lawn fawn flagermus die, der her er klar til at sætte tænderne i en fint indpakket karamel.

Fifty var naturligvis med, men brugte en del af tiden på sin stol under bordpladen.
Kasketten sidder, så jeg ikke helt kan garantere, at han ikke sover på vagten lige på dette foto.

Vi startede med kassen med LOVE kort. Der blev pakket poser med kortblandinger på 20 stk og den der pakker får lov til at vælge hvilket kort der er forside på pakken. Alle kort vi sender er fine, men der er altid et i stakken man lige har lyst til at lægge forrest.
OBS:Vi gjorde et GODT indhug i LOVE kortlageret, så dem ønsker vi os flere af til næste sending.

De mange nye kort der kom, gjorde at vi var vokset ud af de fine OSH Ikea kasser, der normalt er vores lager, så der var kasser og bøtter i brug overalt. Da alle kortkasser til de udsendte var klar til vores brevhilsen og til lukning, brugte vi resten af tiden på at arbejde forud, så vores nuværende lager
blev transformeret fra dette syn....

... til nedenstående. Dvs. alle kort står i deres respektive kasser i indpakkede sæt af 20 stk. Så har vi tyvstartet til næste pakkedag. I kan se den nye dato for deadline af JULEKORT og andre kort i sidemenuen. Pga. ferieplaner må I meget gerne sende/aflevere især julekortene i god tid inden deadline. Evt. øvrige kort tager vi gerne med hjem fra Scrap-a-mania, hvor Fifty er på pletten med sin indsamlingskasse og kuffert med vingummier - ALT vil være som det plejer håber vi. 🍀


Vi har en lille bøn her ovenpå nogle heftige uger med klargøring af kort. Det ville hjælpe os ENORMT meget hvis I husker at:

* vi gerne vil undgå at skulle sidde og pille cellofanposer og andet plastic af hvert enkelt kort, som I kan se sender vi dem i sæt af 20 stk, emballeret med en plastpose.
* vi IKKE kan bruge kort, der er mindre end et alm. standard a6 kort
* Til lykke kort gerne må være så generelle som muligt, vi har ikke overblik over hvor der er brug for kort til 80 årige eller 9 årige, så undgå alder på fødselsdagskortene, please. Til lykke kan bruges til et hav af formål, hvorimod "til lykke med hundehvalpen, eller det nye køkken er sjældent efterspurgt.
* OG et lille suk om kuverter - hvis dit kort har et format, du ikke kan finde en kuvert til, så kan vi nok heller ikke. 
* mere om kuverter - de allerbedste til a6 kort til os er faktisk dem der IKKE er selvklæbende, da de jo skal ned til et meget varmt klima med støv og sand. Jeg har hørt, at de på ret kort tid kan blive "grimme" der hvor limstrimlen sidder. Jeg bruger selv dem fra Bog og Ide og da der er 100 i pakken til ca. 30 kr er de faktisk billigere end dem fra Tiger; Rema osv. med 25 stk til 10 kr. og de fungerer altså bedre.


Vi opdaterer selvfølgelig snarest oppe under "Læs her først" - men husk, du så det her først. 😉

I skal da også lige have et par fine LOVE kort. Jeg er nok ikke den eneste der på lageret har noget af det første papir de solgte hos Søstrene Grene. Jeg fik aldrig rigtig lavet noget med det - fordi mønstrene var for store til min smag - men se nu her - hvor smart mor og datter (Tina og Ninna   ) har fået brugt dette papir. JUBII - det er sådan en god ide jeg vil bruge. I får lige 3 eksempler her:

Den hvide "frimærke"-die giver RO i baggrunden og der er pyntet med lidt bling
og et hjerte fra et af de andre ark i blokken cuttet med en cirkeldie med syning i kanten. 

Her er det en scallop rektangel og Happymades cirkel die med hjerter.
I midten igen et hjerte med baggrund fra et af de andre ark.
Den lille hvide fiskehale strimmel med stemplet tekst er lige prikken over i'et.

og til sidst dette, hvor der igen er lavet et par lag som fint
bryder det lidt travle mønster i baggrunden. 

Tak for alle kortene Tina Nymand og Ninna Nymand Karlsson og stort til lykke med baby Clara til både mor Ninna og mormor Tina. Hun ser dejlig ud på FB. 


7 kommentarer:

Bodil Bording Hansen sagde ...

Fine kort, og og godt med din info omkring kort og kuverter 🌈🥰🌈

Tina sagde ...

Dejligt med kig ind bag kulisserne, Charlie. Og god og nødvendig info til sidst. Ja varmen er endelig kommet må man sige. Godt i havde flotte kort at se på undervejs 😉

Annette Andersen sagde ...

Det er da så vildt at der er kommet så mange kort
Og flot arbejde til pakke damerne

Tina-Smedegaard sagde ...

Jeg må lifte disse søde love-kort.

n.karlsson sagde ...

Velbekomme. Mest tak til jer, for jeres kæmpe indsats ❤

Bertram sagde ...

Sikke et arbejde. Stort tak til jer 🙂

Julie aka loxx sagde ...

Det var fint med lidt info om kort og kuverter, jeg vil købe kuverter fremover i bog og ide. Mon de vil sponsorer lidt hvis man spurgte pænt??

Hold nu op i har haft travlt. Det er et kæmpe arbejde i laver. Hurra for jer!!