onsdag den 24. februar 2021

Julekort #2 hos OSH

Så er det 24. februar - solen skinner og al den sne vi lige fik er pist væk. Men hvis det betyder foråret er på vej - så er det fint med mig. 😍

Vi har haft gang i julematerialerne igen og her er vores 3 bud på julekort. Vi starter med at se, hvad Pia L. har fundet på.

Pia her - hej!

Jeg har kastet mig over noget af mit gamle designpapir - en 6x6 blok fra Bo Bunny kaldet "Powder Mountain Collection". 

Designpapiret har jeg diecuttet med rektangulære dies fra danske Simple and Basic. 

Diecut teksten God Jul er ligeledes fra Simple and Basic, men den stemplede tekst er fra danske Three Scoops. 

Jeg sender bolden videre til Charlie - hvad har du fundet på?

Tja - det må være en snebold du har sendt videre - for se her, hvad man også kan bruge sne til, hvis man ikke er skiløber.


Det blå karton er vi enige om, jeg har så brugt en Lawn Fawn ramme-die der hedder "Stitched Hillside Backdrop" og kommer med små søde huse og træer - men den er også bare rigtig god til et snelandskab.

Lenes skønne unger fra nisseorkesteret har her frikvarter og så går der jo snekamp i den. Men heldigvis kan søge dækning bag snemanden, der dog ser lidt skræmt ud over at være kommet i skudlinjen 😆 
De nissebørn har så mange spilopper i sig, at man kan blive ved med at finde på kort, de kan optræde på. Ja - jeg kan ihvertfald ikke pakke dem langt væk endnu.

Snemanden er en ældre Quickutz die fra eget lager og den store snekrystal er fra Lawn Fawn "Shutter Card Snow Globe Add-on". Den meget kendte tekst - findes på Gittes eget designs clearstamp sæt, der hedder "Lillebitte Jule Special".

Og hvad mon Cecilie byder på denne gang?

Det er ikke sneflokke, der kommer vrimlende, men sneFOLK 😉


Når først motivet er farvelagt og klipet ud, skal der meget lidt til at gøre kortet færdigt. Jeg valgte dogen tekst, hvor jeg ved et lykketræf kunne få tekst og motiv til at passe perfekt sammen. 


Det lille hjerte snepersonen holder, kunne forsigtigt skæres fri i bunden og sidde lige over ordet "heart". Man har lov at være heldig!

Hvor er det en skøn flok Cecilie - man har jo nærmest glemt, hvordan en gruppe gode venner, der står tæt sammen, ser ud.

Det var vores februarudgave af "vi laver julekort den 24. i hver måned". Mr. Linky kommer herunder og vi glæder os til at se jeres link til jeres favorit julekort.8 kommentarer:

Tina sagde ...

Så søde kort, og selvfølgelig går det snebold kamp i den i frikvarteret 😁 og jeg har faktisk lige lavet et julekort, så det deler jeg da gerne 😉

Nanna sagde ...

Søde julekort

Dot D sagde ...

Søde og fine julekort. Fin detalje med det lille hjerte over ordet heart ❤

Bodil Bording Hansen sagde ...

Hvor er det nogle fine og sjove julekort
🌈🎄🌈

Maggidutti sagde ...

Blå er min favorit til jul også..lækre kort ��
Og hvor er det fedt med julekort den 24.Jeg må ind og finde mere at læse om dette ��

Tina M. sagde ...

Ahh! Super fine julekort fra jer alle tre. Det er så fikst et koncept med et julekort hver d.24’ende - er pt kun to kort bagud ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

MosteH sagde ...

Så søde kort. Det første er meget min stil og det bliver jeg vist nok nødt til at lifte.

Conny sagde ...

Sikke flotte kort!
Sneboldkamp, suk... ja, nu er sneen væk og varmen begynder at melde sig. Godt vi har minder om sne - og der kun er 10 mdr. til JUL!