søndag den 24. maj 2020

Julekort #5 hos OSH

Hej og god 24. maj.  Hos os betyder det jo julekortproduktion og her kommer denne måned gæstedesigner. Det kører vi jo med i år og stor var min overraskelse, da Mie spurgte om der var en plads til hende. Så det bliver i familien i denne måned ;0):

Allerførst et foto af Mie - her i en tænksom udgave:


Mies valg er faldet på nogle søde Whipper Snapper musestempler jeg for nyligt har købt brugt. Vi har altid pebermyntestokke på vores juletræ, så det blev dette motiv.

Her materialevalget der dog blev udvidet under processen (udenfor kamera)

Her det færdige resultat - Som I kan se blev en fin grøn sløjfe fra Scrapping Cottage Holly Branch with Bow , en tekstdie med Julehilsner og en scallop rektangel die og en del af festen. Man skal jo benytte sig af adgang til mors lager når man er på adressen, ,ikke.  ;0)  
TAK for inspirationen og det fine kort til dig Mie.

Nu er det spændende at se om Pia også er i det "søde" hjørne:

Pia her og denne gang har jeg fundet mine Clean Color Real Brush frem for at farvelægge dette søde julestempel fra danske Three Scoops. Det er to små stempelsæt (Julehygge og Knus i et Krus) som kan kombineres efter ønske.


Jeg har stemplet på papir, som kan tåle en mængde vand. Dette skyldes, at jeg bruger en vandpensel til at trække og blende Clean Color Real Brush med. Hermed kan man få et akvarel look.

For at lave lidt hurtigt lys-glans på mit motiv hist og pist har jeg brugt en hvid Signo Ball pen.


Det stribede designpapir er fra svenske Gummiapan.

TAK Pia - sikke et lækkert kort fra dig også.

Så må jeg hellere vælge et næsten religiøst motiv dog i en Fifty-godkendt udgave. Jeg har nogle ældre men stadig supersøde gummistempler fra Lili of the Valley og valget faldt på "Mary and Joseph" og i parantes bemærket plus baby Fifty. På nettet ser det ud til, at de nu kun laver digistempler, men de har SÅ mange fine og i øjeblikket er der 50% på deres blog, så de kun koster ca £ 1.50.... der er børnemotiver og et have af nuttede dyr og bamser.

Dette er et zoom af motivet - ikke alt for bøvlet at farvelægge og ret nuttet:

Jeg har valgt ret sarte farver for at matche den stemplede kortbase med Merry Christmas over det hele. Det er et ældre baggrundsstempel fra Hero Arts der hedder Merry Background (så vidt jeg husker).

Kortet fik Guldfarvet glimmerkarton som en baggrundsstrimmel øverst og nederst så det matchede den fine guldstjerne og et råhvidt vævet bånd med små hjerter som adskillelse mellem motiv og teksten Celebrate the wonder.
Det var vores 3 julekort til inspiration - vi vil rigtig gerne se eksempler på jeres julekortproduktion og her kommer derfor Mr. Linky. I anledning af vores 10 års jubilæum er der en lille hyggepræmie på højkant til en af jer der linker her og I har lige frem til 23. juni - for der trækker jeg den heldige vinder af Fifty's overraskelse.
6 kommentarer:

Pia Larsen sagde ...

Beklager Charlie og Fifty, men Mie får altså min favorit stemme i dag ��
Mie, du sparker seriøs røv (undskyld sproget) med dit mega flotte julekort!

Heidi / Heroly sagde ...

Wow hvor er det skønne julekort i alle tre har lavet. Dejligt at Mie også vil være med til at lave julekortinspiration til os alle. Det er et virkeligt sødt julekort du har lavet denne gang.

Unknown sagde ...

3 designere, 3 forskellige kort som alle er dejligt julede, sidder så nu og tænker, er der et favorit kort, og ja det er der, Mies kort. Det er et sødt motiv, flot malet og sammensætningen tilsidst giver et roligt harmonisk kort.

Mio sagde ...

Hvor er det super skønne og søde kort i alle tre, men jeg må give Pia ret : ) vildt flot kort Mie har lavet.

Tina sagde ...

Alle 3 er søde kort. Elsker den rød/hvide bolche baggrund og det LOTV image er bare så sødt. Og så må jeg vist hellere finde jule sagerne frem ��

Conny sagde ...

Hvor er det nogle flotte kort!
Spørgsmål: hvilket mærke glitterpapir er det og hvor er det købt?
Jeg hat kun kunnet finde noget hvor der kommer glitter af, når jeg gnider på det, og så kan det jo ikke bruges.