søndag den 1. september 2019

31. august - vi har en vinder fra juli julekortindlægget OG august kommentarkonkurrencen

Hedebølgen har gjort mig lidt doven - så her får I begge vindere i et indlæg. Og mens jeg skriver det tikker uret henover datomærket og det er 1. september.

Først vinderen af en lille ekstrapræmie (det kan vi jo godt lide at gøre i ny og næ). Vi trak et af de julekort, der var linket til i juli måneds julekortindlæg og det blev:

Conny H. der havde linket til et fint julekort med hjorte på sin blog 

Til lykke Conny - Fifty har uddelegeret fotomodeljobbet til sin lille ven, fordi det også var en lille, men fin præmie, som vi håber du ikke har i forvejen, nemlig et sødt stempelsæt fra Clearly Besotted, som vi ikke kunne stå for, sidst der var udsalg. CB er lige kommet ud med nuttede Halloween stamps, men vores præmie er mere all-round:

Frem med de farvede stempelpuder og Mistien - for disse krus og kopper er Super søde...
og hvem kan ikke bruge "a hug in a mug"  ;0)
Derudover har vi læst alle de dejlige kommentarer I lægger hver måned og her er den heldige vinder at et gavekort på 200 kr til Den Kreative kælder i Ølstykke. Kan bruges ved besøg i butikken eller i webshoppen. De holder dog lige en velfortjent ferie, så butikken åbner igen 16. september. Tusind tak for præmien til Den Kreative kælder i Ølstykke !!!

Til lykke til Betina Olesen, der skriver at "de søde børnekort hun har set herinde, får det til at krible i fingrene."  ;0)  Nu er der lidt ekstra at krible med Betina og helt uden at Olesen får nervøse trækninger i tegnebogen.

På mandag kommer første september indlæg med nyt om vores månedssponsor og fotos af fine kort der er sendt afsted. GOD søndag.
4 kommentarer:

Conny sagde ...

Ej tusind tusind tak.
Forsat go' sommer til alle.

Margit sagde ...

Til lykke til vinderne.
Altid herligt med en overraskelse.
God dag.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Tillykke til vinderne, det er nogle super herlige gaver 🤗

Carolina sagde ...

Stort tillykke 😊