tirsdag den 24. september 2019

Julekort #9 hos OSH

Det er lige vejr til indendørs hygge og en god kop varm te eller kaffe. Og med hygge mener vi selvfølgelig kreativ scraphygge. Kan det blive bedre, når vi hos Operation Skriv Hjem byder på en god omgang inspiration? Nej, vel!


I sidste måned faldt julesneen på mit kort, og i denne måned er der to små pingviner, der er ude og nyde vinteren. Den ene er lidt frækkere end den anden, så nu er der vist dømt sneboldskamp.

Denne gang byder jeg, Pia, også på en smule fint dalende snevejr. Det var dog på designpapiret i forvejen, så det er jeg sluppet nemt fra.

Jeg har lavet min egen lille skov scene med et par rådyr og et par træer. Disse fine silhouette stempler er fra Mama Elephant's stempelsæt "Winter Wonderland".


For at få lidt kontrast farve til kortet, har jeg tilføjet en lille rød fugl, samt givet kortet en rød matte. Jeg var fristet til at pynte kortet lidt mere, men besluttede mig for at stoppe med det helt enkle look. Nu hvor jeg igen ser kortet, er jeg faktisk glad for at jeg holdt mig i skindet.

Nu bliver det interessant at se om Charlie også byder på sne på sit julekort.

Ja det kan I lige tro jeg gør - og jeg er godt hjulpet af en sød snemand og et par og 40 små - hvad siger I så. Det er Mama Elephants lækre So many snowmen stempel jeg har haft gang i - og jeg startede med at lave mig en maske, så jeg kan lave et kort næsten fyldt med snemænd.

Her sidder han i skyggen naturligvis og viser alle sine venner frem.
Det er ikke superskart, så jeg viser det lige i zoomudgave nedenunder.

Sjovt motiv med mange små NEMME farvelægninger, et HAV af røde kinder og orange næser og lidt lysegrå Copic skygger på alle snemændene. Hatte, tørklæder, huer, høje hatte og anden hovedbeklædning. Den søde snemand med briller, ham med slikstokken, ham med hjertet og de små røde bær fik lige besøg af lidt glossy accent.
Jeg havde egentlig planlagt at der skulle stå "Let it snow" - men det bliver på de kort der vender den anden vej og kun har halvdelen af snemændene med. Det sner jo også allerede øverst på kortet. ;0)

Her kommer vores gode ven mr. Linky - denne gang må I meget gerne linke til kort med sne på:3 kommentarer:

Margit sagde ...

WAUWWW... sikke nogle flotte kort.
Mit kort er desværre UDEN sne... netop hjemkommet fra ferie, var kortet udvalgt, før vi tog af sted...

God dag til HQ

Carolina sagde ...

Rigtig smukke alle 3 ☺

Bodil Bording Hansen sagde ...

Sikke nogle fine kort med sne og snemænd flot flot ;o)