lørdag den 24. august 2019

Julekort #8 fra OSH

August måned rinder snart ud og vi kan vinke farvel til sommeren og stille og roligt byde efteråret velkommen. Temperaturen er dalet en smule og nu er det den perfekte tid til at komme i gang med årets julekort. 


I denne måned byder jeg på et vinterligt kort - faktisk er det nærmest en hel lille snestorm, der udspiller sig med snefald og snefnug. For at afbalancere alle de kolde klare farver, har jeg indsat et enkelt lille stykke kraft karton. Ofte giver det mening på den måde at arbejde en kontrast ind i et ellers ret begrænset farvevalg. Et alternativ i denne sammenhæng kunne have været en enkelt rød detalje, men det ville have draget væsentligt mere opmærksomhed mod sig selv, end mit kraft karton gør det her.

Pia her byder denne gang ikke på snevejr, men et klassisk juletræ med tweed look. Juletræet er et Artemio stempelsæt, som indeholder et basis helfarvet juletræ stempel og et mønstret stempel. De to kan bruges hver for sig eller lag-på-lag, som jeg har valgt at gøre her.


Juletræet har jeg pyntet med små drops af Nuvo Crystal Drops i farven Autumn Red. Den fine tekst er fra et Hero Arts stempel sæt. Et fint og meget enkelt kort i Clean & Simple stilen.

Nu er det altid spændende at se, hvad Charlie og Fifty byder på.

Sikke fine kort de damer, Vi har været en tur i Peppermint Forest fra Craftwork Cards. Det er papiret med træerne og baggrundspapiret på kortet der er derfra. Lagervare her hos mig, så NO IDEA hvor jeg har købt det. De små søde huse er fra en MY MINDS EYE blok der hedder Winter Wonderland, også lagervare. Der er nye husejere i familie- og vennekreds, så fandt dette var et passende julekort.


Selvom vejret her i slut august leger sommer igen et stykke tid, er det stadig hyggeligt at lave lidt julekort. Og julekortproduktionen stiger fra nu og til starten af oktober, da det jo er i uge 40 vi begynder at pakke julekortene der skal sendes ud i verden i uge 41. SÅ TIDLIGT - ja fordi det tager ca 4 uger for dem at komme frem til nogle af destinationerne og lige så lang tid at komme hjem igen med soldatens hilsen til familien. Vi kan virkelig godt bruge fine julekort for at have nok til at gøre hvad vi kan for at ingen familie skal mangle at få en hilsen fra deres soldat. Så selv 5 kort vil være en hjælp og pyt med at de er ens, for vi sender jo så mange steder hen.

Vi vil som altid gerne se jeres julekort - så her er Mr Linky. :

2 kommentarer:

Margit sagde ...

Øj..øjjj... sikke nogle flotte kort...
Næsten en helt ny (let) stil.
De er "tivertifal" flotte.
Jeg har produceret en lille håndfuld af disse juletræskort.
Og det er vist meget godt...når der snart skal JULEKORT af sted til vores udsendte.
God dag & god weekend til HQ

Carolina sagde ...

Rigtig flotte julekort :-) Kan desværre ikke lige få Mister Linky til at samarbejde. Har lavet lidt kort her: https://carolinas-kort.blogspot.com/2019/09/julekort.html