torsdag den 14. juli 2016

Pia På Banen med Fif Fusion #4

Så er det blevet sommer og vi har så sandelig en ægte dansk sommer med både sol og regn....eller begge dele på én gang!

Det er selvfølgelig ikke til at vide om alle mand er valfartet til stranden eller udlandet, men mon der ikke er nogle kreative sjæle tilbage i lille Danmark. For her kommer kreativt kræs og inspiration med vores 4. Fif Fusion! Enjoy :)


"FIF FUSION"
"Fif Fusion" går ud på at kombinere / fusionere to af Cecilie's "14 Dages Fif" med hinanden. Gennem tiden har Cecilie virkelig forkælet os med mange lækre & kreative kort-fif, så det er lidt af en opgave at udvælge 2 stykker til en fusion. Jeg har surfet igennem tidens 14 Dages Fif og udvalgt nogle stykker. Disse har jeg efterfølgende matchet 2 og 2 og hermed er flere fusions-grundlag blevet skabt. På baggrund af hvert fusionsgrundlag laver jeg min egen fortolkning og præsenterer mit kort for Jer. Herefter er der lagt op til, at alle kan være med til at lave deres egen fortolkning af fusionsgrundlaget, kaldet "Fif Fusion".Til vores "Fif Fusion #4" har jeg udvalgt Cecilie's Fif #48 og Fif #20.

Jeg har ved #48 hæftet mig ved detaljerne:
  • Designpapir med "pile"/vinkel mønster.
  • Farverne på designpapiret.
  • Stjernen.
  • Pladsering af hovedelement i højre nedre hjørne.
  • Tekst af stickers bogstaver.
Jeg har ved #20 hæftet mig ved detaljerne:
  • Syninger på designpapiret.
  • Stjernen.
  • Pladsering af hovedelement i højre nedre hjørne.
I min video af dette Fif Fusion kommer jeg blandt andet ind på 10-tommelfinger situationer, hvorfor bruge mosgummi og farven pink til mænd. Helt klart emner, som passer godt sammen ikke sandt ;)

***
***

Nedenfor kan I se et close-up af mosgummiet under den mellemste stjerne.


Her ses det færdige kort i sin helhed. Man kan selvfølgelig diskutere, hvor vidt det er tiden værd at tilføje syningerne til designpapiret. Personligt, synes jeg, det giver lige det ekstra. Derudover giver det også kortet et ægte præg af at være håndlavet.


Nu har jeg vist dig min version af dette Fif Fusion. Nu håber jeg, at du har fået lyst til at lege med. Der er ingen begrænsninger, kun masser af kreativt fri-rum. Hvordan ser din Fif Fusion #4 fortolkning ud?

Det vil glæde Charlie, Fifty og jeg rigtig meget, hvis du uploader dit kort hos Mr. Linky.

Ps. Bare fordi man leger med her og deler sit kort med os, så betyder det ikke, at det skal sendes ind til Operation Skriv Hjem. Der er ingen forpligtelser eller krav af sådan art. Det er bare super dejligt, når der deles inspiration og hygges med kreativitet. 

Pia :)
Pia's Creative World
5 kommentarer:

Mette sagde ...

Sej fif-fusion, jeg glæder mig til at se videoen når jeg kommer hjem fra job. Nogen af os arbejder istedet for at holde ferie ;-)))
Er ikke så kreativ i øjeblikket, da vi har en kælder som blev oversvømmet 2 gange med 9 dages mellemrum. DET er en tidsrøver...Det ville være meget sjovere at bruge tiden på papir og lim.

Gitte sagde ...

Dejligt Fif.Det fik jeg god inspiration af. :-)

Bodil Bording Hansen sagde ...

Flot kort, og en super arbejds video, så kan man tag det trin for trin, herligt :0)
Knus her fra

Heidi sagde ...

Hvor er det flot og en super gode video 👌

Anonym sagde ...

Wow, det er godt nok en super fusion kort igen fra Pia, god stærk farve og stilfuld LO, det skal proves, mvh Vikki