onsdag den 27. juli 2016

Fine kort fra Stinne

Hej igen. Selvom I både har et lækkert FIF-fusion indlæg fra Pia og et jul i juli indlæg fra Pia og mig skal I da ikke snydes for lidt inspiration fra en kasse med OSH kort fra Stinne.  Så der er nok at kommentere på i denne måned :0)

Sommersødt kort med dejlig tekst.
Dejlig lilla serie papir Stinne har sat sig for at få brugt. Og det er OSH da glad for. Her fint lille sommerfuglekort med fin tekst i den ´grønne fane.
Samme farver - men kort på den anden led. Igen revet kant der giver plads til ensfarvet felt med stempeltekst og sommerfugl. Bemærk de små flyveprikker fra sommerfuglen hist og her.
Vi fortsætter med det smukke papir - her med hvide og lyslilla blomster.
LOVE i bølgepap står i fin sort filmstrimmel med små hjerter.
Blå, hvid og kraft, mønstret karton, fin die og doily bag teksten - smukt kort.
Fin mariehøne af cirkler flyver på dette kort.
Lille strimmel med stedmoderblomster pyntet med lidt grønne blade og hvide stilke.
TAK for de fine kort Stinne, der er flere som vi viser i et andet indlæg, heriblandt en del børnekort.

12 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Skønne, skønne kort fra Stinne. Hun er så dygtig, og kan få selv enkle ting til at se så elegante ud.
Tak for inspirationen Stinne.

Tina Nielsen sagde ...

Super fine kort fra Stinne, giver god inspiration. Glæder mig til at se børnekort. Fortsat god sommer til jer i HQ. Kh 10na

Unknown sagde ...

Fine kort, også til inspiration. Lavede selv 80 kort til O S H, ikke et eneste har fundet vej hertil. Jeg har ikke lavet mine kort for at høste ros, men tænker tit, at man vist skal være et kendt navn i gruppen for at ens kort bliver brugt i denne sammenhæng.

Charlie sagde ...

Kære "unknown" Nej sådan er det bestemt ikke! Men i travle perioder, hvor vi er midt i at sende kort og der kommer nogen vi skal have med for at få nok til forsendelsen, kan der være kort, der ikke bliver fotograferet. Især i den mørke tid, hvor det ikke er nemt at tage gode billeder når jeg er hjemme fra job. Der kan også være kort der ER fotograferet, f.eks efter et stort event, men måske ligger på min pc og "venter" på at jeg får vist lige dem. Bloggen er alt andet lige ikke mit rigtige arbejde og min udgift 100%, så jeg tillader mig selv at bestemme mit tidsforbrug herinde. Om dine kort er røget i den ene eller anden kategori, kan jeg ikke så godt efterforske, når jeg ikke ved hvem du er, men jeg ved at jeg forsøger at takke for modtagelsen, når jeg enten kan se en mailadresse eller et telefonnummer på brev eller pakke. Sidste ret kedelige mulighed kan være, at jeg slet ikke har modtaget dem, men det vil jeg da ikke håbe. Hvis du evt. Sender en mail eller PB med ca. Periode for dine korts aflevering og evt beskriver dem, undersøger jeg gerne om de skulle være druknet i fotolageret. Tak for din besked.

Heidi sagde ...

Hvor er de fine

Eva sagde ...

Flotte kort fra Stinne!
Dejligt med inspiration ��

Karina Beck sagde ...

Smukke enkle kort.

Camilla sagde ...

Mange fine og søde kort.

Hanne Byskov sagde ...

Hvor er det fine kort Stinne har lavet :) de skal nok bringe lægge

Lisbet M sagde ...

Kommer fra ferie og ser, at jeg ved udgangen af juni har vundet et gavekort til Jeans Scrap - dejligt! Tak til sponsorerne.
Stinnes kort er rigtig skønne - lilla farver og sommerfugle - så bliver det ikke meget bedre:)

Gitte sagde ...

Skønne kort.
.

Anonym sagde ...

Søde lille mariehønne kort, stempletekst er bare perfekt til OSH kort de passer så godt til så mange forskelig begivenhed osv. mvh Vikki