lørdag den 5. oktober 2013

WeekendWAUW - TAK til Suså Scrap for kassen med kort og JULEkort fra Gitte Y.

I dag er flere hundrede til Convention i Middelfart - men Fifty og jeg syn's der også skal være lidt sjov i gaden for os der ikke vinder på indgangsbilletter eller kan købe lodder i tombolaen. Så vi har fundet en lille JULEpræmie til det indlæg der bliver trukket ud i netop dette indlæg. I har frem til mandag 7.10 kl. 20.00 så finder vi vinderen af dette lille søde julestempel:

Fizzy Moon som julemand - HVEM bliver vinderen ??
I går aftes ringede det på døren her hos OSH og det var Bettina H. der var sød at komme forbi med kassen med OSH kort fra Suså Scrap. TAK til alle der deltog - jeg glæder mig til lidt dagslys i weekenden så jeg kan fotografere lidt af kortene. FANTASTISK initiativ at sætte 60 minutter af til at lave kort for at se hvor mange det kunne blive til - og jeg hørte fra Bettina at der til tider var HELT stille og hektisk stemning samtidig med det var sjovt - Det er jo ren win-win.  =0)

Mens vi venter på mit næste fotoshoot har jeg været på USB-stikket for at finde nogle fine julekort som Gitte Y. havde med da vi var i Tåstrup.

Allerførst en skøn snemand på glatis og en lille sød fugleven. Gitte er jo en ørn med både stempelpuder og farvelægning. Og både motiv, tekst og de små snefnug er stemplet på hvid karton og monteret på kraftkort.
Her er det kraftkarton med guldstjerner en lille punchet snelandskab med hytte og træeræ
Her er guldstjerner stemplet på råhvidt - teksten er brun og matcher det lækre stykke Washi tape der sidder nederst bag hjorten. Et meget smukt kort.
Igen er ALT stemplet - både snefnug swirl i baggrunden - tekst motiver og lampeskær. Nænsomt farvet med Copics og småt hjerter i luften. Udover deciderede julekort er sådan et snemandskort også fint fordi det kan sendes hele vinteren.
Kraftkarton bundet på hvidt kartonkort.Og så er der stemplet en fin gammeldags julemand der fører sin liste over "søde børn" Fint kort farvelagt med sprit og farveblyanter og han er da SÅ hyggelig og levende at se på, ikke??
Og sidste kort i denne omgang - et fint lille snelandskab med en sløjfe i snor - noget blåmønstret papir - en MS kan der faktisk slet ikke er tænkt som julet men virker perfekt her og et knivskarpt stempel. Så "lidt" skal der til et lækkert kort når det bliver gjort perfekt.
TAK for kortene til dig Gitte og rigtig god weekend til jer alle og god Convention til de heldige der skal det. Her hos OSH er vi spændt på at se indholdet af kassen der er med derovre. Fifty og jeg vender tilbage på tirsdag med vinderen fra september og besked om oktober måneds præmie i kommentar-konkurrencen.  =0)

18 kommentarer:

Dortesjs sagde ...

nøjj super SkØnNe julekort, sikken en fin samling og dejlig inspiration man kan få her. hav en dejlig week end

Bodil B. Hansen sagde ...

Sikke fine og julede kort.
Julemandskortet er nok det som er helt i top, med en supre flot farvelægning :0)
Knus Bodil

Mulle sagde ...

Dejlige julekort, jeg skal da vidst også snart i gang;-)

Betina Lavlund sagde ...

Dejlige kort, dygtig kunstner :-)
Og sødt stempel. Godt initiativ endnu engang...

Margit sagde ...

ENDNU en gang har Gitte Y leveret top-smukke kort... uanset om det er vinter eller jul (eller begge dele ;o)..)
Og altid dejligt med chancen for en præmie... fnis
God weekend til HQ
knus

Maryann Laursen sagde ...

Nøøøøøøøøj hvor er de altså bare søde alle sammen, men nå indrømme, de to snemandskort og julemanden ta´r altså lige nogle ekstra point hjem her fra mig.
Hvis du læaser det her Gitte Y, så vil jeg meget gerne vide, hvike stempler, det er du har brugt til dem og hvor de er fra??? dem kunne jeg godt blive lidt forfalden til, er jeg bange for ha ha ha. Alle kort er vildt flot lavet og super fint dekoreret.

Pia Krogh Larsen sagde ...

Er selv stor fan af stemplede kort og disse fra Gitte er bare super, super flotte. Og det med farvelægning er hun vildt god til! Gid jeg var ligeså go'...kan man ønske sig det til Jul??

lam sagde ...

som altid total lækre kort fra dygtige Gitte og tak fordi du tænker på os herhjemme. Jeg kunne godt se det stempel på mit scrapbord

Carolina sagde ...

Super fine julekort med nogen skønne motiver. Hav en rigtig god weekend:-)

Jean sagde ...

Wow hvor er det bare nogle smukke julekort! Det Gitte altså bare fantastisk til ;)

Det var da en fed idé med sådan et kort arrangement, og fedt der kom en masse OSH kort i kassen efter det ;)

Rigtig god weekend til jer alle :)

Heidi / Heroly sagde ...

Det er fantastisk som disse Suså Quinder kan rubbe neglene.
Flotte stemplede kort fra Gitte Y. Vi er forvænte med perfekte kort fra hendes hånd, og det ser vi endnu en gang.

Susanne sagde ...

Super lækkere jule kort det skulle vi prøve i vores lille Klipklister klub

Anonym sagde ...

Smukke hyggelige kort som altid fra Gitte Y.
Rigtig god weekend.
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Elsker den søde lille snemand og nej hvor er det godt farvelagt, god weekend til jer alle mvh Vikki

Maryann Laursen sagde ...

Hej Charlie,
Ville bare lige dele dette link her med jer, med gratis images, som er lavet til den Amerikanske OWH i anledning af World Cardmaking Day idag. Men tjek dem selv, her er linket til dem:
http://www.scraphappypapercrafter.com/2013/10/operation-write-home-blog-hop.html?showComment=1380993882288#c8322394373146623566
Rigtig god fornøjelse, håber de kan bruges af mange, og de er helt gratis for alle at hente.

May Britt sagde ...

Som altid meget flotte kort fra Gitte Y... og bare så dejligt med julekort...

ingejc sagde ...

Sikke en fantastisk samling julekort og lækker inspiration.

Lisbet M sagde ...

Fantastisk farvelægning. Hvordan bærer hun sig dog ad?