tirsdag den 15. oktober 2013

TirsdagsTAK - Så er julekortene pakket og på vej ud i verden WOOHOOO....

... og inkl. de kort der kom lige inden vi smækkede kasserne i og de kort der lå på lager her hos OSH fra sidste år nåede vi op på hele

2116 fine, julekort

det svarer til at der i gennemsnit er 5 kort til hver soldat, mon ikke det passer fint til familie og et par venner? Så længe der ikke er alt for mange der sender xx som vi fik at vide en af de udsendte gjorde sidste år.  =0) Men fint at han så fik det gjort når der åbenbart var kort nok til det der hvor han var.

TUSIND tak til alle der har bidraget til at vi nåede sådan et flot antal og at de er i sådan en FIN kvalitet.

Med i en af kasserne ligger der kort nr. 31.000 - for lige præcis nu har vi sendt 31.934 kort afsted siden vi startede i maj 2010 og da vi har koncentreret os om juleposten lige nu er de andre kasser stadig ikke tomme - dem sender vi om en måned eller to. Dvs. vi fint når over 32.000 inden året er gået - men HVOR meget over vil tiden vise.

Vi håber at de af jer der har skrevet i kommentarer, at I rigtig gerne vil lave julekort - men bare ikke kan koncentrere jer om jul og gran og nisser SÅ tidligt som vi må gøre pga. afstanden - lige laver et par håndfulde ekstra når I laver jeres egne julekort - for så har jeg fin plads i julekassen i løbet af året, så vi også har et lager til næste års julekortspurt.

Fifty og jeg er selvfølgelig på pletten til SAM og glæder os rigtig meget. Vi ønsker os søde og sjove kort til Valentins dag (der behøver ikke STÅ Valentine for så kan de bruges hele året til kærestekort. Vi mangler også kagekort, børnekort og generelle kort.  HUSK at til lykke er en bedre tekst end til lykke med fødselsdagen - så kan de nemlig også sendes hjem til andre lejligheder end lige en fødselsdag.

Nå - nok med al det skriveri - her er lidt fotos fra pakkeriet.  Først et billede af direktøren for Kvickly i Allerød - Ole Bigler, der igen i år var sød ved Fifty og mig og gav os pebernødder til soldaterne.

Fifty fik ovenikøbet selv lov til at tage en vogn - men den var slet ikke STOR nok til kassen med pebernødderne.
Fifty havde også tømt sin sparegris og købte slikposer fordi der var et GODT tilbud i Kvickly - så der kom også lidt lakrids og vingumme med i kasserne i år. Mon ikke de bliver overraskede derude, det er jo hyggeligt at guffe lidt mens man skriver julekort - ikke ???
 
Her har Fifty en kasse klar til et af de mindre steder og han var meget dygtig til at regne ud hvor mange poser pebernødder og slik de skulle have hvert sted.
 Til sidst havde vi fordelt alle pebernødder og slikposer - og jeg tog en af de små poser Fifty normalt har med ud, så der også var en til ham selv:

Men det var for LYST her til morgen - så Fifty undrede sig MEGET over at den pose til ham var så lille i forhold til soldaternes. Vi blev enige om at den havde stået tæt på radiatoren og måske var krøbet lidt i varmen. =0)
Flere af jer har spurgt - så her kan I se det antal soldater vi stadig har ude i Afghanistan (kilde Forsvarets hjemmeside), derudover sender vi også stadig lidt kort til Kosovo:

Danske styrker i ISAF
Danske styrker i Afghanistan maj 2013
DANCON/ISAF, hold 16Ca. 275 soldater.
Kandahar Air FieldCa. 20 soldater, primært fra Flyvevåbnet
KabulCa. 25 stabsofficerer og soldater fra National Støtte Element
 I altCa. 320
Placering af danske styrker

Vi er GLADE for at Kuffen i Camp Bastion hjælper os med at stille kortene til rådighed for Helmand styrkerne - de øvrige mindre enheder har vi selv postadresser direkte til.

Og igen i dag skal I da se lidt julekort fra årets produktion, så vidt jeg kan se fra endnu en NY OSH'er Lise-Lotte Sø Busk fra Viborg:

Rød, hvid og kraft - FIN og festlig julekombination - med filtsnefnug og perle.

HVIS en amerikansk soldat kommer på besøg i Kuffen tror jeg han snupper dette søde Bambi kort med stars and stripes.

Endnu et par fine og FESTLIGE kort med huer og vanter på lys grøn baggrund.

Et par englebasser på stjernebaggrund ønsker GOD JUL.
Og til sidst - her er han sørme igen - ham JULEMANDEN igen i godt selskab med kraft og rødt - snefnug og guldstjerne.

TAK for kortene Lise-Lotte - så var det din tur til at få vist nogle kort her hos OSH. 
UHA det blev et LAANGT indlæg - så tak hvis du hold ud helt til slutningen.  =0)

16 kommentarer:

Anonym sagde ...

Fine julekort og pebernødder hos OSH og julekort-kursus hos Scrapsisters.. nu begynder julestemningen snart at brede sig godt og grundigt ud i krogene ;)
Mange hilsner fra Tina M.

Maryann Laursen sagde ...

En ordentlig stak kort, I har fået samlet, må man sige, hvor er det flot, og som du selv agde i sååå fine kvaliteter overalt. De her er bare rigtig fine Lise Lotte. Super flot arbejde.
Bli´r da vist godt nok nødt til snart at bide i det sure æble og komme i sving, selv om det er tidligt at tænke på jul, men lover at gemme nogle, når jeg endelig får startet op her LOL. Jeg kan være træg til at komme igang, men plejer så også at gå lidt amok, når det endelig sker he he he.

Lise sagde ...

Det er da en imponerende stak julekort I har sendt afsted og dejligt at Super Brugsen sponsorerer pebernødder til soldaterne, så sammen med slikposerne stiger julestemningen uden i den store verden:-)))))
Godt gået-))))))

Margit sagde ...

Er du VIMMER mand... selvfølgelig gider jeg læse med helle vejen ;o)
STAKKELS FIFTY... godt han har et STORT og VARMT bankende hjerte, når han sådan hele tiden bliver snydt =0(
Super fine kort fra endnu én i OSH"familien"... dejligt når den bliver større ;o)
knus

May Britt sagde ...

Selvfølgelig læser man da helt til slut... eller går man jo garanteret glip af noget... hi hi... super fine kort og dejligt der både går pebernødder og lidt guf med ned til soldaterne... :)

Heidi / Heroly sagde ...

Som I dog slider i HQ. Tak for de lange opdateringer, som jeg nyder at læse. Dejligt at Kvickly er med til at skabe julestemning igen i år - forøvrigt godt billede fra hus fotografens hånd.
Ja jeg har nogle julekort til næste års sending herhjemme, og jeg regner med der kommer flere når jeg rigtig kommer igang. Mit arbejde er kommet i vejen for min fritid, sørens osse, men det bliver nok snart bedre :)

Bodil B. Hansen sagde ...

Hvor er det skønt at det blev til så mange julekort :o)
Og sikke nogle fine julekort i dejlige glade farver, herligt :o)
Knus Bodil

Lisbet M sagde ...

Hvor er vi seje!!

Pia Krogh Larsen sagde ...

Jeg føler med Fifty og hans krympede vingummier ;o)

MosteH sagde ...

Sikke et godt stykke arbejde DU laver, håber det bliver værdsat.

Pia Krogh Larsen sagde ...

Hej Charlie,
Mister Linky er forsvundet under Cecilie's fif!
Jeg får i hvert fald følgende besked:
"Blog Owner: Thumb-Linky Widgets are available to Mister Linky's Platinum members. Please consider upgrading if you would like to use this feature."
Lidt spøjst!!

Annette / aka sagde ...

Det var da et rigtig flot antal OSH-kort, der nu er på vej ud til soldaterne.
De pebernødder og det slik skal nok bringe lykke derude og få julestemningen til at stige, for den må være lidt svær at fremkalde under de forhold.
Flot af Kvikly-chefen igen at sponsere pebernødder. Sidste år fik jeg et avisudklip om emnet tilsendt fra en af de ansatte i Kvikly - så det er noget "man" lægger mærke til.
God da i HQ.

Heidi sagde ...

SÅ flot med så mange kort og du er fantastisk med den kæmpe indsats du lavet - kæmpe skulderklap til dig og selvfølgelig til alle der støtter op :-)

Sivsko sagde ...

Det er helt vildt, at det er så mange kort til jul der er kommet afsted. Og super skønt at "vi stadig kan bruges", at vi stadig bringer lykke i det fjerne.
Krammer Heidi

Anonym sagde ...

Fantastik indlæg og dejligt at se Kvickly var i jule humor igen iår. Super at der kommer endnu flere nye navne og sikkert et flotte endetal, fortsat god uge. Mvh Vikki

Lise-Lotte sagde ...

der kan man bare se! her var da lige et indlæg jeg havde overset.. dejligt at kunne bidrage til det gode formål. der skal nok komme flere kort fra min hånd.
Dejligt at blive en del af "familien"