tirsdag den 1. oktober 2013

STOR hilsen fra OSH til alle der skal på Convention =0)

Og bare rolig - selvom Fifty og jeg har travlt herhjemme med familie-tam tam og klargøring af julekasserne til forsendelse bliver OSH alligevel repræsenteret i Middelfart - ovenikøbet med stand-in så børnene ikke går forgæves hvis de kigger efter en lille "Fifty-slikpose" og de voksne kan komme deres OSH kort i kassen.

Søde Stinne har nemlig tilbudt at være budbringer og stiller endda Fiftys frække fætter "Karl Åge" til rådighed som vagt ved kortene og uddeler af slik  =0)  Her er han - og han kan endda tale har jeg hørt og skulle være ret RAP i replikken!!

Fifty er glad for at Karl Åge vil hjælpe til denne gang og har givet ham lov til at sidde ned selvom han er i uniform.
Se hvor han VINKER - jeg har hørt han allerede glæder sig til turen  =0)
TAK til Stinne og på forhånd TAK til 10na - som har tilbudt at sætte labels på nogle af de kort (især julekortene) som skal så hurtigt som muligt afsted - Stinne har derfor fået en håndfuld labelark med og skulle DU mangle et ark til at sætte på dine kort må du endelig tage et med hjem - det er nemlig en stor hjælp for os at de sidder på kortene når vi får dem. =0)

RIGTIG god Convention - vi venter i spænding herhjemme og skal nok skrive hvor mange kort det blev til ved dette event i et af de næste indlæg.

Og et par kort skal I da også have at kigge på. Fifty har fået lov til at vælge når han nu bliver snydt for en tur til Fyn - så det er BAMSEJULEKORT (selvfølgelig) I kan nyde i dag - lavet af dygtige Vikki fra Fyn:

Forever Friends bamser, stempler og lækre ideer. Her lyslilla baggrund dækket med hvide punchede stjerner så det ligner hjemmelavet papir. Og stjernebaggrund med punchede stjerner på det andet kort.

Samme ide med andre snefnug puches på det første kort - og julerødt med en strimmel kristtjørnspapir og et sæt kristtjørnsblade og røde bær.

Her er baggrunden stjerner i lag på lag og en lille sødt silkebånd er bundet a la chokoladeæske om hjørnerne. Det lyseblå kort har revet mulberrypapir i hvidt under rammen med bamsen der kigger på snefnug - og et sødt lille cluster med strimler af bånd og en snefnugsbrad.
Igen en Forever Friends bamse - der står ude i sneen (bemærk de små bling i himlen) og sender en VARM hilsen med smukke lilla nuancer.

1000 TAK for kortene Vikki og GOD uge til jer allesammen.

Vi vender snarest tilbage med en september-vinder og afslører præmien i oktober måned.


13 kommentarer:

Maryann Laursen sagde ...

Hvor er det en fin dynge af rigtig flotte bamsekort her, de er rigtig flotte Vikki, det har virkelig gjort godt.
Kan desværre ikke komme med på Convention, selv om jeg rigtig gerne ville og prøve at opleve det, men alt det sygehus og operationer vi har haft, har lige stukket en pind i hjulet for næsten alt hele dette efterår, men forhåbentligt er alt det bag nu, så vi kan se fremad og forhåbentlig være med hele vejen rundt næste år LOL.

10na sagde ...

Glæder mig til at møde Stinne og Karl Åge. ;-) kh 10na

Pia Krogh Larsen sagde ...

Har altid været vild med Forever Friends bamsekortene...og disse er så dejlige. God fornøjelse til Karl Åge på Convention.

Annette / aka sagde ...

Jeg så straks at det var Vikki-kort, inden jeg læste teksten. Hun er en knag til at lave den slags søde, sjove kort.
Har igen lidt til kassen - klar til pakning. Og godt der er labels med herover, for jeg har delt ud og brugt de fleste af mine.
Ærgerligt at I ikke kommer selv, men jeg skal gøre hvad jeg kan for at ligne......Haha.
God fornøjelse med familiefesterne.

May Britt sagde ...

Super søde bamsekort og dejligt at høre at Fifty har fået hjælper på...

Bodil B. Hansen sagde ...

Supe fine bamsejulekort, de skal nok skabe glæde og julestemning hvor de end bliver modtaget :o)
Knus Bodil

Bodil B. Hansen sagde ...

Supe fine bamsejulekort, de skal nok skabe glæde og julestemning hvor de end bliver modtaget :o)
Knus Bodil

Lene sagde ...

Søde julekort - skal nok vække glæde

Sivsko sagde ...

Dejligt at Fifty kan få hjælp og sikke nogle skønne julekort.
Jeg håber alle der skal til convention får en dejlig weekend :-)
Krammer Heidi

Heidi / Heroly sagde ...

Flotte Vicki bamsekort som altid. Spændende om Karl Åge kan tælle så langt, for der kommer sikkert mange kort i kassen.

Lisbet M sagde ...

Jeg glæder mig til Convention, og så er det en god anledning til at få afleveret julekort til OSH, uden det koster porto.

Anonym sagde ...

Kan desværre ikke komme til konvention da M tager til Italien den weekend, ellers vil gerne, dejligt at I har fået en super søde hjælper, og tak for de søde kommentar, er i gang med kort til flyvevåben pt. men svært at få tiden til at laver dem færdig med alle de hus renovationer der forgår, forhåbentlig kan du få dem inden vi tager til UK. Ha en rigtig god uge, mvh Vikki

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle søde bamsekort!
Rigtig god Convention til jer allesammen!