lørdag den 14. september 2013

Weekend WAUW - julekort julekort julekort

Ja slutspurten er jo gået ind her i resten af september måned - så I dag får I nogle flere af de FINE kort Fifty havde med hjem i sin kasse fra Scrap-n-Dream.

Først en lille sjov ide fra Gitte Y der har vendt sin Spellbinder banner die "på hovedet" og kreeret disse fine juletræer med kig til sødt mønsterpapir:

Med lidt snilde og et stykke tape skabes det øverste røde juletræ med kighul i - ellers er der "bare" tilsat en fin guldstjerne og en lille rød strimmel som stamme. FINT ikke??
 Herunder et sæt kort med den fine GOD JUL die nogen af os har været heldige at få fat i hos Leg og Hobby - den er af mærket Die-versions - men jeg ved ikke om hun har flere? Unik Scrap har også dette mærke - måske hun får den hjem?? Jeg har brugt den til nogle enkle kort med noget julepapir der var tilpas småmønstret til at danne baggrund. Det er der i sig selv ikke noget fantastisk ved - men se om du kan spotte hvad der er specielt ved disse to kort?:

Jeps - det første er negativet fra titlen på det andet kort. Dvs. INGEN rester er gået til spilde af det lækre røde karton med prikker. Det lyseblå har små "glaserede" snefnug og et snefnug med bling i. Den lille snemand der er ved at stave sig gennem teksten er et nuttet lille stempel som var det første jeg købte hos PTW (Anja) i sin tid. 

Og her to kort fra Lam - der har stanset fine snefnug til brug på kort 1 og har lagt prikket papir bag negativet på kort 2:

Der kan gå helt sport i at kigge på negativet fra sine dies, ikke?? Og materialerne bliver brugt til sidste stump.
Næsten samme tanke ligger bag disse fine julekort fra Vikki på Fyn - her viser hun at selv en lille strimel mønsterpapir kan bruges på det næste kort:
De skønne han og hun soldaterkort. Hans kort med snefnugpapiret i mørkt og lyst over hele baggrunden.
På hendes kort er det kun det ene svalehalebanner der er mønstret - en med løse snefnug og en matchende nuance som kan under alle 3 er det fint knyttet sammen.
Og endnu et sæt fra Vikki - her med den søde Forever Friend bamse i en julesok. Her er det kristtjørnpapiret der går igen:
Tekster og bling er afstemt - rødt på det grønne kort - grønt på det røde kort.
Og sidste gruppe kort er alle lavet af Annette M, som udover at stå for S-n-D fandt tid til en portion julekort til OSH - her ses de forskellige slags der var i bunken:

Kraftkort - og selvfølgelig med hvidt skrivefelt indeni - FLOT detaljeret snefnug med bling hænger i en twinesnor.
JULEtræet med sin pynt teksten har Annette selv lavet på sin PC - måske får vi lov til at linke til filen - fine juletræer og små træstjerner.
Et WASHI juletræ - jamen selvfølgelig - det er da så sjovt og med endnu en fin juletekst på.
Sødt mix af fine mønsterpapirer, en punchet border ved overgangen, lidt washi tape, bølgepap og en juletekst - her en vi alle kan høre LillePer synge, hvis vi lige lukker øjnene, ikke???
 TUSIND tak for alle de fine kort til jer der er blevet vist i dag og god weekend til alle der læser med.

15 kommentarer:

Anonym sagde ...

..jeg behøver ikke engang at lukke øjnene for at høre Lilleper - det kom helt af sig selv ;)
Super ide med at bruge begge dele af det karton, man bruger til udskæringer af dies - med lidt omtanke kan man da spare meget karton og samtidig få søde kort ud af det.
Mange hilsner fra Tina M.

Maryann Laursen sagde ...

WAUW sikke mange rigtig fine kort her, og sikken en opfindsomhed med at bruge alle de mindste dele og få noget fint ud af det. Dett er lige efter min bog, at man bruger alt hvad der overhovedet er muligt.

Bodil B. Hansen sagde ...

Sikke nogle sjove og flotte kort, rigtig god ide med at bruge både den positive og negative side af papiret flot effekt :o)
Knus Bodil

Karina Beck sagde ...

Jeg elsker jul og de her julekort er rigtig flotte!
God weekend til jer alle.

Skrapsak sagde ...

Her er da fin inspiration igen fra OSH. Flotte julekort.

Lisbet M sagde ...

Hvor er det nogle søde og meget forskellige julekort.

Carolina sagde ...

Rigtig flotte julekort :-). Hav en dejlig weekend

Mulle sagde ...

Dejlige og super inspirerende julekort... må altså snart se at komme igang...

May Britt sagde ...

Sikke mange fine julekort...

Pia Krogh Larsen sagde ...

Kortene med "God Jul" teksten er super flotte.

Heidi / Heroly sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Heidi / Heroly sagde ...

Positive og negative modeller, ja jeg har kun positivt at sige om disse kort. Er også vild med din God Jul die.
Knus Campisten

Anonym sagde ...

God idea med banner som juletræ, tak for oplysning om god jul die kunne ikke finde den på leg og hobby websider må være meget populær, fortsat god weekend mvh Vikki

Lise sagde ...

Lækre julekort med mange god idéer. Super idé at bruge Spelbinders dien omvendt:-))))
God dag i HQ

Annette / aka sagde ...

Dejlig varieret inspiration til den kommende tids produktion.
Der er jo flere gode ideer !