søndag den 8. september 2013

Weekend WAUW - Fifty og jeg er hjemme igen fra S-n-D i Taastrup

Og sikke en dejlig dag/aften vi havde i godt selskab med en masse søde og flittige scrappere i alle aldre.
Nyt Ceciliefif er på trapperne - men vi venter da lige på at se lidt flere links til det seneste - kan det være rigtigt at kun Pia L. har lavet et kort efter dette fif - nej VEL ???

Endnu engang TAK til Brit og Annette for "Fifty's faste plads" og for deres fine sponserering af en kommentarpræmie til hvert eneste event.

Her lidt fotos fra dagen - men vi var faktisk så flittige ved mit bord (nå jo og med dankortet) at vi ikke fik fotograferet så meget.

Klokken har passeret 09.00 og Fifty er på plads - med sin kasse, hvor der er GOD plads til kortposerne. Den er nu allerede mere fuld end den ser ud til - for den lille hvide seddel i bunden repræsenterede 445 kort fra Margit B. som jeg havde valgt at lade blive ude i bilen. =0) På grund af det lune vejr havde Fifty fået dispensation til kun at bære sommeruniformen denne gang.
 Det er en fornøjelse at der til hvert eneste event er nye scrappere der kommer med kort, eller spørger til OSH. Denne gang var ingen undtagelse - men her er det Fifty og hans lille kuffert med små slikposer der har lokket Brit's datter til et lille besøg, er de ikke søde sammen ???


Da aftenen var omme og vi talte op var dagens resultat 648 kort - og det er vi fint tilfreds med, da antallet af soldater vi sender kort til jo er faldet fra 700 til ca. 350. Der var både fine julekort og andre kort imellem - så vi har et stykke til målet for julekort. HUSK vi sender julekortkasser herfra første uge i oktober og vi ønsker os flere julekort inden da.

Fifty's skilt på væggen - og her kan I se at vi nærmer os de 32.000 kort i alt.
Bare i 2013 har S-n-D tegnet sig for næsten 1.500 kort - FLOT ikke ??
Der er sikkert mange andre der bringer fotos fra dagen på deres blog - så kig dig endelig omkring i blogland og SE hvor sjovt og hyggeligt det var i går.

Jeg har haft travlt med at pakke ud og kigge på kort - men et lille kig på julekort skal I da have i dag, så her er en lille håndfuld af de kort Gitte Y. afleverede:

Et fint kort med prikket "Tuborg" kant og en fint farvelagt, lille samling snemænd M/K.

En Julemand med en masse pakker sat på rød karton. Fin hvid Merry diecut og stemplet Christmas.

Gitte er virkelig en dygtig stempler og farvelægger - her et kort der er startet som et helt blankt kort. Små stemplede gyldne stjerner i baggrunden og washi tape i top og bund. en sød lille stjerne i en sløjfe, endnu et stempel med Glædelig JUL i rødt og sidst men ikke mindst en nuttet lille bambi. 

Endnu et eksempel på Gittes stempelkunst. Et sødt lille skovlandskab med fugle og dyr er her stemplet i to farver og sat på en turkis firkant. Lille sløjfe af tynd snor og en perle. Striberne i bunden er Washitape.
1000 TAK for kortene (der er mange flere vi kan vise i november/december - dette var bare en forsmag)

Fortsat god søndag herfra HQ.

11 kommentarer:

Annette / aka sagde ...

Man får jo et fint indtryk af en dejlig dag - som sædvanligt. Og Fifty i hopla med alle de scrapdamer og mange nye kort til kassen.
Gitte Ys kort er altid SÅ flotte og denne gang ingen undtagelse. Hun kan noget specielt med stempler og farver. Smart med tapen forneden - den ide må jeg huske.
God aften i HQ.

Anonym sagde ...

Dejligt at høre I har haft en god dag og godt der er kommet nye folk der vil gerne være med, glæder mig at se mere da jeg kan kunne se den sidste billeder fra Gitte men er sikker på de er alle sammen flotte, fortsat god weekend, mvh Vikki

May Britt sagde ...

Altid dejligt at se Fifty og dig til Scrap'n'dream og tror vi alle havde travlt både med dankort men også med at scrappe... og sikke fine og søde kort fra Gitte Y...

Maryann Laursen sagde ...

Det ser da godt nok ud til at há været en helt perfekt dag. Og sikke mange pragtfulde kort, du fik her fra Gitte, hvor er der mange rigtig søde julekort. Glæder mig til at se resten senere.

Heidi / Heroly sagde ...

Tak for en dejlig dag igår.
Gittes kort er så flotte. Meget detaljerede - der er ikke sprunget over hvor gærdet er lavest på Gittes kort.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det antal vildt!!
Det lyder som en dejlig dag, jeg desværre ikke kunne deltage i.
Super flotte kort fra Gitte!

Bodil B. Hansen sagde ...

Rigtige fine kort fra Gitte igen, flot flot.
Det er da et fin antal kort, og jeg glæde mig til at se resten, det var også hyggeligt at hilse på alle jer søde
scrap damer igen :o)
Knus Bodil

Anonym sagde ...

Gitte's kort er altid flotte med fine små detaljer.
Dejligt, I havde en god dag - jeg var desværre på arbejde, og havde derfor ikke mulighed at kigge forbi.
Glæder mig til at se resten af julekortene.
Mange hilsner fra Tina M.

Mette sagde ...

Søde kort du viser frem i dag ;-)
Dejligt at I havde en god dag...ærgerligt at jeg ikke kunne deltage, men til gengæld fik vi fejret Rasmus og kunne sidde i haven hele dagen 7-9-13. Jeg håber at vi snart ses...

Sivsko sagde ...

Ærgelig man ikke kunne være med (var til dejligt bryllup) - lyder som det var en super hyggelig dag som altid
Krammer Heidi

Pia Krogh Larsen sagde ...

Super flot antal kort. Så må vi vist igang med julekortene :)