fredag den 6. september 2013

Weekend WAUW 14-dages fiffet #39Jeps, det er et julekort igen... Denne gang har jeg ændret farver, tekststempel og mængden af "blade", men man fornemmer fortsat, at det er et kort over samme skabelon, som det oprindelige fif. Der er intet krav om, at du laver et julekort, men vi vil meget gerne se din version af denne nytolkning af fiffet. God fornøjelse!

Og Fifty og jeg siger TAK for dette fine "Gæt et FIF" som bliver det sidste i rækken da vi næste gang er tilbage til de almindelige 14 dages FIF fra dygtige Cecilie.

Samtidig beklager OSH, at vi ikke helt har kunnet ramme de rigtige dage men vi har skrevet fra vores feriebolig i Provence - og var ramt af en ÅNDSVAG spam der høvlede russiske e-mails ind hver eneste gang vi brugte pc eller mobil - så vi måtte vælge at holde lav profil. 500 mails om dagen og så på russisk - hvor interessant er det lige - de lå så desværre også på pc'en herhjemme så mens jeg virustjekker og renser ud får I dette indlæg - lidt forsinket.

Mens man så BANDER over sådan noget møg kommer her en noget mere positiv brug af elektroniske midler - nemlig en DEJLIG hilsen fra Camp Bastion via Facebook:


Judy Jochumsen opslået på Operation Skriv Hjem (OSH)s tidslinje
"Kære OSH :-) Tusind tak for alle jeres fine kort. De er bare rigtig flotte og alle finder et kort der lige passer til at sende hjem. Vi værdsætter jeres store arbejde med at lave kortene og få dem herned. Vi kan se at det betyder rigtig meget for soldaterne hernede :-) Mange varme hilsener fra Kuffen i Camp Bastion

Så den måtte ja da lige dele med jer allesammen og TAK til Judy i Kuffen derude. Altid DEJLIGT at høre derudefra.

Her har I Mister Linky  - glæder mig til at se jeres bidrag til dette "gæt et FIF".


10 kommentarer:

Margit sagde ...

Super dejligt at have dig hjemme igen, CHIEF... =0)
Sikke noget rod med russisk spam!!
Stakkels dig... kan fortælle. at jeg har renset min blog for over 300 spam kommentarer...=0((
Super herligt med et CecilieFIF igen... må vist ha' fat i lidt rester så man kan gribe udfordringen i tide...
Kram til ALLE medarbejdere i HQ =0)

Skrapsak sagde ...

Fint nyfortolket fif. Det er da værd at overveje.

Pia Larsen sagde ...

Velkommen hjem. Håber I trods spam problemer har haft en dejlig ferie.
Du har nok allerede fundet kuverten. Var i nabolaget for en uges tid siden og smuttede lige forbi OSH HQ på vejen hjem :-)

Julie aka loxx sagde ...

Ej hvor træls med den virus. Men det kan man nok ikk helt undgå. Godt i er kommet til rette igen. :-)

Anonym sagde ...

Håber, I har haft en fantastisk ferie! :)
Mange hilsner fra Tina M.

Heidi sagde ...

Øv for den med virus :-(

Fedt fif - det skal prøves :-) Og tusind tak for gevinst, lækker lækker gave og tænk at være så heldig :-)

Maryann Laursen sagde ...

Hvor er det bare trist, at der er nogle mennesker, som ikke har andet at lave, end at genere andre med deres rådne spam. De skulle hellere lære at lave nogle kort og sende i stedet.
Super flot fif denne gang igen, og sjovt med lidt anderledes julekort også. Håber I har haft en skøn ferie alligevel, men desværre blir det jo alrid hverdag igen bagefter, så velkommen hjem til den.

Annette / aka sagde ...

Der kan du se, hvad der sker, når du ikke passer butikken.....LOL. Men hvor er det da træls med det unødvendige arbejde til dig. ÆV.
Til gengæld bliver man jo glad for en hilsen fra "kunderne" derude. Dejligt at vide, at arbejdet bliver påskønnet.
Tak til jer der skrev på FB - hvis I læser med her.
Cecilies fif er jo så fint, og ligner jo noget man har lavet engang....Herligt.
God dag i HQ.

Anonym sagde ...

Det var et fantastik besked fra kuffen, dejlig at høre vi kan gøre nogle godt med vores hobby, sikkert nogle **** med computer, du ønskes god bedring med den, mvh Vikki

Lisbet M sagde ...

Det er lidt pudsigt at sidde her og lave julekort i sommervarmen, men det jo nødvendigt, hvis de skal nå tur retur til Camp Bastion før jul, så vi må på med vanten.