søndag den 4. november 2012

Weekend WAUW - Præmier klar, afsløring af Novemberpræmien og Love kort

Det er S... nå nej efterår, det er SOL og det er SØNDAG - så det meste passede da med den gamle, kendte sang fra Far til 4 filmene. Og Fifty har haft travlt med at sætte sit poteaftryk og OSH labels på de fint indpakkede præmier i solskinsgult papir - så i morgen går han på posthuset og de bliver bragt til døren til de heldige vindere =0).

Som lovet kan jeg nu afsløre den fine præmie vi takket være Annette og Brit kan udlodde i November - nemlig en billet til Scrap-n-Dream i februar 2013. Og tro mig - den er GULD værd - for dem var der virkelig rift om og venteliste til her i oktober. Læg dine kommentarer i hele november måned - og hvem ved om DU bliver den heldige. Fifty kommer måske også i gavehumør og finder en ekstra pakke - så i skrivende stund kan der være hele 2 heldige november vindere hos OSH. Hvor hyggeligt er det lige ???

Derudover kan jeg også dele med jer - at de 2 fine tørklæder jeg modtog sammen med det Camp Bastion havde udvalgt til mig - efter moden overvejelse og godt hjulpet af op til flere mails med opfordring til netop den løsning jeg også selv havde overvejet - fremover vil pryde 2 af mine faste, uvurderlige hjælpere - nemlig Cecilie i Tyskland (som tak for hendes store arbejde med at lave Fif til jer bare vent til tirsdag så er dert næste der) og Margit, som udover at være storproducent af kort også er oversygeplejerske på OSH-skadestuen og hjælper mig med mere eller mindre alt man kan forestille sig. Til lykke til jer to - jeg har indviet mit fine tørklæde og kan kun sige at det luner både om halsen og om hjertet - fordi det stammer derudefra. =0)

Dagens kortleverance som efter de nye regler er "kogt ned" til ca. 10 stk kommer fra Vikki på Fyn. Heldigvis passede det med antallet af forskellige korttyper/motiver - men Vikki har jo en sjælden evne til at tviste en lille detalje og få et helt NYT kort ud af det - så det var svært at begrænse sig med kameraet. Jeg er dog sikker på at I får et godt indblik i hendes ideer når I ser disse kort:

 Mit første valg er dette søde Nuser-kort. Jeg har elsket "Radiserne" og især Nuser siden jeg var ganske ung - denne skøre, lille beagle kan udtrykke store følelser med ganske små midler - og netop det har Vikki fint fået frem i dette kort med 3 små motiver og 3 passende tekster og så er det selvfølgelig et lyserødt brev med blinghjerte han sender af sted.  NUTTET ....

Så faldt mit blik på en serie med forskellige papirer - alle brugt med sikker hånd med et stort tekststempel, som Vikki så har skåret ud og sat sammen igen ovenpå stempelmotivet - her et lille zoom så I kan se hvad jeg mener:

Og her det fine kort med det skønne budskab - det må da gå RENT ind hos dem derhjemme:


Penny Black katten med hjertepakken er også et sikkert hit til Valentines kort og brugt som her uden teksten Valentine kan det jo sendes på alle mulige andre tider som en KÆRLIG hilsen. Bemærk den søde ide med det ene lag der med vilje sidder forskudt på kortet :


Doodlebug har selvfølgelig som altid lavet specielt Valentines papir,  som her danner baggrund for en sød lille Forever Friends bamsefigur og et lækkert tekststempel. Og se lige den lille men fine detalje med det foldede chiffonbånd med hjertet - stukket ind mellem lagene. Samme ide som når der sidder et lille mærke ved baglommen på et par jeans - men noget mere nuttet her:


Nogle søde, små, strikkede hunde sender her en krammer:


Lige en genganger - katten igen - med for at vise jer den enkle men gode effekt af nogle ganske små rester skåret snorlige ud til tynde strimler - her 6 styk i varierende bredde - der bare gør SÅ meget for et ellers enkelt ensfarvet kort.


Ingen sending uden kort med Soldier Ian - og hans søster der blev opfundet af Vikki, der lynhurtigt påmonterede et par rottehaler og skabte en kvindelig soldat af samme stempel:

 Ian med en tekst printet på vellum og sat fast med den LÆKRE store pink hjertebrad og lidt klæbemiddel skjult bag Ians krop - for husk - det ser IKKE godt ud med lim eller tape eller andet under Vellum - det vil altid skinne igennem og blive gult og grimt.

 Det hjertefyldte mønsterark har jeg også lagt til side til Valentines kort - her har Vikki givet pige-soldaten en klog stemplet tekst.

 Endnu er skøn kat fra Penny Black - iklædt vamset sweater med VIGTIGT budskab.

Vikki er en af flere faste leverandører der nu har fået nogle ark labels og selv sætter dem bag på sine kort. TAK for det - vi sparer tid her i HQ og den finder vi hurtigt noget andet at bruge til. Fifty og jeg har igen labels med når vi er på SAM - så kom endelig forbi og få nogle ark til dine OSH kort. For jer med de fine stempler på bagsiden ser det også bedre ud - når I kan kombinere jeres stempel og OSH's label på bagsiden.


19 kommentarer:

lam sagde ...

Igen nogle skønne forskellige kort. hvornår er det nu, der er næste deadline?

Jean sagde ...

Nåååee hvor kært at Fifty hjælper til med at få gjort præmierne klar :)

Fantastisk idé med tørklæderne det har de bestemt fortjent!!

Hvor er der bare mange lækre LOVE kort her.. ER vildt med det LOVE YOU der er stemplet og sat sammen.. det så fedt!! Tror modtageren bliver rigtig glad for det :)

Det lyder som en spændene månede.. Uhh den billet til scrap´n´dream vil jeg gerne vinde :) Så xxx fingre hele måneden tihihi :)

Ejj ja jeg glemte at få nogle labels med hjem det må jeg huske når jeg kommer og shopper til SAM :)

Knuzzz og god søndag..

Christina P. sagde ...

Hold da op hvor er de bare skønne, og der er altså bare et eller andet over de små søde forskellige motiver.

Karina Beck sagde ...

Kanon flotte kort!!!!!
Hvor er det en god ide at give tørklæderne til de to meget hjælpsomme damer.
God søndag til jer.

Tina M. sagde ...

..de tørklæder er de to damer vel undt :)
..lækker præmie - spændende, hvem der vinder den..
..og igen - fine kreative kort fra Vikki af.. altid en god inspirationskilde..
Mange hilsner fra Tina M.

Anonym sagde ...

Hvor er Fifty god til at hjælpe, og ja solen er også her.
Sikke nogle skønne kort, der er sikkert nogle som bliver glade for sådan en hilsen.
God ide med tørklæderne, det er jo nogle rigtig gode hjælper de to.
Knus Bodil

May Britt sagde ...

Igen rigtig flotte kort og sikke en dejlig præmie der bliver udlodde...

10na sagde ...

Fantastiske kort. Selvfølgelig skal super-hjælpere i HQ have tørklæderne. Supergod ide' . Fortsat god søndag. Her er der masser af regnbuer :-) kh 10na

Margit sagde ...

FØRST: 1000 tak for det flotte tørklæde... det skal nok blive brugt flittigt i de kolde vinteraftener og når frosten sætter ind (igen)... også udendørs. Jeg vil sende tanker til alle jer i ørkenen, når det bliver viklet rundt om halsen ;o)
Mange, mange tak...
Og sikke nogle søde kort (som sædvanlig ;o)...) Hvor er du dygtig Vikki... og sikke mange gode idéeer du har...
Knus til HQ... store som små =0)

Lisbet M sagde ...

uuh - sikke nogle søde kort. De er godt nok nuser.

ingejc sagde ...

Fantastisk skønne kort Vikki har lavet. Fortsat god søndag aften.

Gitte sagde ...

Igen nogle rigtig fine kort, der er blevet lavet.

Nikolette sagde ...

Hvor er de søde de der valentins-kort.. ´hm, skal man til at lave hjerter til jul eller Valentin´s dag? Begge er jo hjerternes fest ;)

Anonym sagde ...

Wow så mange søde kommentar tak for det, håber de glæder modtagerne ligeså meget som det gjørte mig at laver dem. Synes det er bare perfekt at Margit og Cecilie få torklæde de fortjener dem. Fortsat god weekend Mvh Vikki

Mette sagde ...

Skønt at damerne har fået tørklæderne, for i har alle 3 så fuldt fortjent at få en personlig tak fra den store sandkasse. Man bliver så glad af at bladre op og ned i Vikki´s kort i de dejlige farver ;-)

Annette sagde ...

Tillykke til både Margit og Cecilie med tørklæderne.
Vi var mange, der syntes, at netop de to, var værdige modtagere af sådan en fin gave. Godt du hørte efter gode råd....hihi.

Vikkis kort er en fryd for øjet. Hun er fantastisk og de kort er SÅ søde, elegante, sjove, kreavive osv...
Jeg elsker hendes stil.

Dortesjs sagde ...

aww, super smukke og lækre kort og tillykke tillykke med tørklæderne til vinderne

Charlotte sagde ...

Sikken en god ide at give Margit og Cecilie tørklæderne.
Virkelig søde kort Vicky har lavet. Hun er da utrolig god til at sætte farver sammen og få det tl at ligne "en halv million"

Sivsko sagde ...

Rigtig flotte kort :-)