mandag den 26. november 2012

TirsdagsTAK fra Scrap-a-Mania søndagen og kort

Søndag aften var Fifty og jeg lidt trætte ovenpå de to forrygende dage til Scrap-a-Mania i Roskildehallerne. Vi havde også travlt se selv:

TAK til søde Rikke og Lisbeth - både for det store arbejde med at arrangere SAM men også fordi Fifty og jeg altid er velkommen og fordi vi igen i år fik flaskepengene fra sidste event (422 kr) lige ned i den gule frø til hjælp til etiketter, præmier, børneslik, porto, osv.. Det er vi SÅ glade for!


OSH deltog ikke med en traditionel kort-konkurrence i år (for nogen gange giver det kun ganske få kort) men i stedet med en "lav et kort og få et lod" konkurrence. Vi bad om børnekort, Valentineskort eller generelle kort og fik 19 kort.

Der var hele TO fine præmier - et stempelsæt fra Kreative fornemmeser som gik til Lone K :


Og et gavekort på 200 kr som blev givet af ScrapFactory. Her var "Hanneby" den heldige vinder!

 
Fifty og jeg siger MANGE tak for de fine præmier til de to butikker, vi hygger os med at kunne give noget tilbage til de flittige og dygtige OSH-kortmagere og kunne slet ikke være så gavmilde uden butikkernes og enkeltpersoners støtte.  Så MANGE TAK for det.
 
Denne gang var der faktisk næsten dødt løb mellem de voksne og de yngre kortmageres bidrag til konkurrencen da to unge piger og 2 lige så unge drenge deltog med kort. Dejligt at se hvor dygtige I er og at I også gerne vil hjælpe. Desværre blev det ikke til en præmie denne gang - men mon ikke I fik dykket lidt i Fifty's grønne kuffert med vingummier??  =0)
 
Bag enhver succesfuld kvinde står en forpustet mand - især i denne branche med en masse varer der skal slæbes ind og ud og fragtes land og rige rundt. Og en af disse mænd er Pia's Jan, som Gitte, Margit og jeg skyldte en drink fra sidst vi var på messe - den fik han her og glad blev han...: 


I løbet af de to dage hos SAM fik vi indsamlet IMPONERENDE 1130 kort. Rigtig mange af dem kom fra vores faste støtter - men der kommer nye til hver gang og det er vi SÅ glade for. Faktisk har vi ikke alene holdt dampen oppe fra maj 2010 til nu - vi har endnu engang slået en rekord - da vi i 2. halvår 2012 (som ikke engang er slut endnu) har modtaget 7.554 kort - mod 5.200 i 2. halvår 2011 som til i dag var det bedste halvår. Det er SÅ fantastisk flot og samtidig er kvaliteten af kort blevet SÅ meget bedre at vi indlægger færre og færre patienter på skadestuen - bliv ENDELIG ved med det for vi vil jo egentlig hellere selv lave kort end reparere på andres. =0) I det nye år får hjemmesiden her en overhaling og så lover vi at samle alle gode råd og regler i en NEMT overskuelig oversigt.

Nok om det og tilbage til antallet - vi havde sat os det mål at runde 25.000 kort ved udgangen af 2012 men det kommer vi til at rette - for med det fine resulat i weekenden har vi til dato modtaget hele

25.520 OSH kort
 
Hvis du har været med til at nå det tal - uanset om du har bidraget med 10, 100 eller 1000 kort så STOR tak fra Fifty og mig og fra alle soldaterne! Vi gør en forskel - det må I ikke være i tvivl om og skal vi sætte tingene helt på spidsen så kan et OSH kort i værst tænkelig tilfælde være det sidste livstegn fra en udsendt soldat. Derfor skal vi levere vores bedste arbejde i det vi sender derud - ligesom de gør deres bedste derude!

Indlægget slutter med en fin samling LOVE kort fra Fiftys gode ven Aase S. der altid vedlægger en "skilling" til Fiftys gule ven Smiley når der kommer en kasse med kort.  TAK for det Aase. =0)

 Fin og feminin hilsen - lige til at sende hjem.

 Hjerter, hjerter, hjerter på et rødt kort - det oser da bare af LOVE...

 ... og det samme gælder dette fine, hvide kort med roser og hjerter!

 Her er hjerterne i mere sarte farver og lidt sæbebobbelagtive og der er lækre blanke stofblomster på.

Og til slut - rosenpapiret igen - med en hjertetag og en hilsen på.

Mange tak for kortene Aase - der var også børnekort - af den herlige slags - de kommer en anden dag.

HUSK nu at kommentere - når ugen er omme finder vi vinderen af en billet til det nu UDSOLGTE Scrap-n-Dream i februar 2013 - hvem mon det bliver ????16 kommentarer:

lam sagde ...

hold da fest en masse kort i har fået i år. Lyder som om i har haft en skøn weekend og forhåbentlig opførte den lille søde bjørn sig pænt ;O)

Gitte sagde ...

Det er altså rigtig mange kort der er lavet til OSH. Super flot. Flotte kort der er vist i dette indlæg.

10na sagde ...

Fantastisk resultat. Dejligt i havde en god weekend. Kh 10na

Anonym sagde ...

super flot kortresultat og dejlig at Fifi hygger sig. Kan godt forstå han puster ud, det gør vi andre også. Held og lykke med de 26.000 kort
marianne ancker

Anonym sagde ...

Fantastisk weekend! ..og fantastisk resultat! :)
Mange hilsner fra Tina M.

Annette sagde ...

Fantastisk flot resultat med alle de kort.
Og sikke søde kort du igen viser i dag. Man sidder jo og bliver helt romantisk....hihi.

Nikolette sagde ...

Tillykke med de flotte resultater.. dem kan kun du tage æren for, med din store indsats Charlie. Fifty gør sit, men du er jo også kvinden bag ham GG

Margit sagde ...

SUPER SEJT, at vi er nået så langt. Det var en utrolig herlig week-end... men H...K... hvor var jeg træt i går...
Sikke fine kort... ren romantik!
God dag til HQ.

Karina Beck sagde ...

Flotte kort!
Det er et imponerende antal kort der er lavet. Tak fordi I gør det store arbejde, som der helt sikkert ligger i, at kortene kommer frem til soldaterne.

May Britt sagde ...

STORT tillykke til Lone K og Hanneby... og hold da op sikke en fin
rekord igen igen... og meget søde kort af Aase...

Lise sagde ...

Super flotte kort!
Det er et imponerende antal kort der er lavet. Tak fordi I gør det store arbejde, som det er, at kortene kommer sikkert frem til soldaterne, og dejligt at de bliver vel motaget:-)))
Tak for en hyggelig weekend:-))

Heidi sagde ...

Det er da helt utroligt!! Hvem kunne gætte det for 2 år siden. Det er super flot, stort tillykke. Og tak for den megen inspiration man altid kan hente her på bloggen, stor cadeau til dig Charlie, for din utrættelige indsats med at tage billeder og altid præsentere de viste kort fra den mest positive vinkel.

Mette sagde ...

Det er flot ! Sikke et resultat, og du fik lige sat ord på det som vi alle sammen tænker, (men ingen tør sige højt) det gør en stor forskel at få et håndskrevet kort fra sin soldat...
Søde kort i Danmarks farver ;-)

Anonym sagde ...

Nej hvor er Rikke og Lisbeth søde med at bidrag penge igen iår, sikkert en god ide. Super søde kort fra Åase med flot papir og farve,og super flot tal...det er bare et fantastik måde at starte ugen. Mvh Vikki

Jean sagde ...

Ejj nogle fantastiske billeder :)
Dejligt at få lidt indblik i weekendens hygge med billeder :)

Hvor ser han glad ud Pia´s mand :)

Det nogle søde kærlighedskort :)

Rigtig god weekend..

Lone Krieger sagde ...

Det er altså et imponerende stykke arbejde du laver søde Charlie og jeg er 100% sikker på, at der ude i den ganske verden sidder en masse meget taknemmelige soldater. Og tak fordi du endnu eng gang gjorde det muligt at deltage i(og vinde) en konkurrence på Scrap-a-mania. De stempler har allerede gjort stor gavn ;o)
Rigtig god jul til dig og Fifty.