lørdag den 17. november 2012

I dag viser jeg et udpluk af kort fra Heidi (Sivsko) som havde været utroligt flittig med sine rester og kom forbi S-n-D i Taastrup med to kasser og 1 pose med fine OSH kort. =0) HELT klar med labels bagpå og lagt i kuverter - og det er jo en kæmpehjælp som sparer mig for en del håndtering. Jeg kigger dem selvfølgelig stadig ALTID igennem og fotograferer også et udvalg af hver leverance - men behøver ikke at vende og dreje kortene for at sætte OSH label bagpå.. Flere er begyndt at bede om 1 ark eller 2 med labels - så jeg har printet en håndfuld og har dem med til SAM i Roskilde, så kom endelig forbi og få 1 ark med hjem.
 
 Heidi "udrydder" ofte sine rester i farveorden og i dag er det de lilla og blå nuancer der har været i brug. Først dette fine og enkle blomsterkort med en sød lille hilsen og en scallopcirkel fra en gammel bog.
 Fulgt af dette Fif-inspirerede strimmelkort med en fin lille tekst - og nu viser jeg samme kort nedenfor men med en tekst vi ikke kan bruge. Det sker i ny og næ - så det er ikke for at hænge Heidi ud - men for at huske jer på hvad det er for en korrektur vi er nødt til at læse på teksterne - for hvad står der her:
... Lev i nuet - lyder jo meget godt - hvis man liiige har glemt at det kommer fra en person som befinder sig et sted hvor katastrofen KAN ramme fra det ene øjeblik til det andet - så må det ikke lige være dette kort der måske er det sidste der kom hjem, vel? Vi kan heldigvis sagtens redde kortene med denne tekst - vi sætter bare en anden ovenpå eller sniger den af og udskifter den - men lad os hjælpe hinanden med at tænke over de tekster der IKKE er velegnede.
 
Det gælder også: Jeg kommer snart hjem. Her skriver vi hellere: Jeg savner jer, Jeg savner dig eller Tæller timerne!  TAK fordi I sætter jer ind i disse "regler" !
 
 Stadig de blå nuancer - her fint sammensat med kantbort og bånd og en LOVE titel !

 Igen bånd (hele 2 slags) og et fint tekststempel på blå baggrund.

 Mange udsendte vil også gerne holde kontakten til vennerne derhjemme og der er sådan en hilsen rigtig fin.

 Og denne er jo bare så rigtig som den er skrevet.

 tænker på dig er en sikker vinder pt. da vi jo snart sender Valentines dags kort og med fin kantbort og lækker sløjfe.

 Fin kombination af striber og et par revne strimler nodeark og bemærk den lille snip prikket bånd der stikker frem - sødt ikke??


Og nu vi skriver SØDT - så er jeg da ret vild med det nuttede lyseblå papir med små roser på sat sammen med et doily og en FIN hjemmelavet lag-på-lag blomst.

 Fint kort en kvindelig soldat kan sende hjem til ham derhjemme.


Og som sidste kort fra Heidi - dette fifkort - i fine maskuline farver og med en brad der er "lodden". Tak for de mange FINE kort til dig Heidi.

GOD weekend til jer allesammen herfra HQ og vi GLÆDER os til at møde en masse af jer næste weekend i Roskilde  =0).
 

11 kommentarer:

May Britt sagde ...

Super søde kort..

Tina M. sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tina M. sagde ...

Rigtigt flotte kort allesammen :)
Mange hilsner fra Tina M.

Mette sagde ...

Det var en hel blå sending, som er supersøde alle sammen...
Lige nu er jeg ved at lave kort UDEN tekst, det er ikke så nemt som jeg troede ;-) Fortsat god weekend til jer i HQ

Margit sagde ...

Super flotte kort... fra flittige Sivsko.
Jeg har også gang i "uden tekst-kort"... så der kommer da lidt afsted med næste sending... når det snart er jul skal man jo ha' opfyldt sine ønsker!! ha-ha
God aften til jer

Annette sagde ...

Igen en samling fine, fine kort fra Sivsko. Hun er bare så flittig - og superdygtig til at bruge alle rester på en sjov måde.
Håber du får masser af arbejde efter næste weekend......
Så god aften til HQ.

Jean sagde ...

Hold da op en masse forskellige kort heidi har fået lavet..

Ja jeg må også huske at få nogle labels med hjem, ærger mig over at aflevere kort uden labels på så du har arbejdet med det...

Fortsat rigtig god weekend :)

Anonym sagde ...

De kort med stor tekstestempler og grunge effekt er bare så god (de er alle super!) og sikker en god idea til at farveordne papir rester det skal jeg prove når jeg har tiden, tak for inspiration Heidi. Fortsat god weekend Mvh Vikki

Karina Beck sagde ...

Skønne kort fra Heidi.
Rigtig god weekend.
Vi ses snart.

Nikolette sagde ...

Dejlige kort! Bare jeg var lige så produktiv!

Hanneby sagde ...

Glæder mig også til at hilse på den lille fræk bjørn ... og specielt hende der sørger for at hans uniform altid er i god stand :)

Ses på lørdag .. ...

Knus :)

Flotte Kort Heidi har lavet D: