søndag den 14. oktober 2012

Weekend WAUW - sygdom i HQ

Beklager dette sene indlæg og det manglende tirsdagsindlæg men der har været sygdom i HQ. OG inden panikken breder sig Fifty har det fint - det er mig der er underdrejet - men 4-5 dage mere på antibiotika så skulle jeg være frisk igen - har dog INTET kunne foretage mig (med mindre sove og stønne gælder som en aktivitet) fra mandag nat til i går aftes og er stadig megatræt. Men nok om det - her kommer et fint indlæg takket være tilsendte fotos fra Gitte Y - som jo er en af vore storleverandører af fine kort til OSH. Så hvis I undrer jeg over mine pludseligt stærkt forbedrede evner til at fotografere kort - så er det fordi det er Gitte selv der har fotograferet, tak Gitte:

 Først en sød stemplet og farvelagt julemand med et fint stemplet snefnug og et par strimler - enkelt og superjulet.

Fulgt af et kort med noget af det donerede Panduro papir - her fint brugt som en vimpel bag en af de lækre julekugler fra Memorie dies i guld og med fint mønstret papir som baggrund. Som prikken over I'et er kortet stemplet med lækre snefnug og en julehilsen. SUPERfint og ved netop denne form for detaljerede dies kan det være en udfordring at få det limet sammen uden klisteruheld - men det har Gitte HELT styr på! Hverken det blanke guldkarton eller kortet i sig selv har noget spor af vildfaren lim, som ellers kan ødelægge hele billedet.

Ingen jul uden en glad snemand - og det må man da kalde ham her! Fint farvelagt og placeret på et kort med småt stemplede snefnug - en julehilsen og en fin kantbort med stribet strimmel som blikfang. SØDT ikke?


Gitte er som de fleste ved en ØRN med sine stempler og stempelpuder - og her er baggrunden ganske svagt stemplet med et Hero Art stempel med huse, juletræer og den lille bil - og samme bil er så stemplet og farvelagt som blikfang på kortet. En strimmel Basic Grey mener jeg det er og et julestempel fuldender kortet.


Her er det igen Panduro papir der danner baggrund for kortet - fint stemplet med brun sværte - holdt i vintagestil med de to englebasser - peppet op med et hvidt snefnug, lidt bling, en rose mønsterbort og tynd snor:


Gitte er også den lykkelige ejer af en Cameo og den har her været på arbejde og skabt nogle søde og meget anderledes julehilsner med den fine luftballon. De røde streger er skåret på Cameoen og igen limet med prof. hånd ovenpå noget julefarvet mønsterpapir. Stemplede skyer og en fin rød julehilsen!


Samme farveskala - det røde, svagt blå og grønne går igen her - men på en HELT anden møde. Sødt Hero Arts julestempel indrammet med grønt og med en superjulet lille strimmel der ender i en svalehale.


Og sørme om ikke de sidste 3 kort i denne omgang også har Panduropapiret med. Det har været SÅ sjovt, udfordrende og dejligt med alle de forskellige, kreative bud på brug af dette papir vi har set i år - her en lille hvid juleby (Memorybox die) i bunden af kortet og et sødt julemandsstempel i brunt oppe i himlen. Der stod i forvejen GOD JUL på papiret og der er så tilføjet en lille stemplet hilsen nederst.


Her er der igen stemplet snefnug og julehilsen på papiret og en skøn julemandssilhouet er forsynet med julesang og -noder. Fiks afslutning med den lille lyseblå mønsterbort og snoren.


Og samme model som øverst men her med fine, guldpapirssnefnug - TAK for de fine julekort til dig Gitte og håber I andre hyggede jer med at kigge med! Håber næste uges indlæg bliver på de normale dage - vi gør vores bedste.  =0)

13 kommentarer:

May Britt sagde ...

Først da lige et go' bedring til dig Charlie og vist godt Fifty slap denne gang... og sikke mange fine kort Gitte Y har lavet... lige til at blive inspireret af...

10na sagde ...

God bedring til dig, pas nu godt på dig selv.alle os andre skal nok klare den. Fine kort fra Gitte. Hvor er det sjovt at se hvor forskelligt papiret tager sig ud, når det hat været i forskellige hænder ;-) fortsat god søndag. Kh 10na

Christina P. sagde ...

Skønne skønne kort, elsker den lille snemand på det første kort, han må på ønskeseddlen. Og så lige god bedring til dig, håber du snart får det godt igen.

Karina Beck sagde ...

Kanonflotte kort Gitte har lavet!
Og ja super fotografering.
Jeg har lavet en masse kort i dag, men det er jo et håbløst vejr at fotografere i..
Rigtig god bedring Charlie. Det lyder som om det var en hård uge.
Knus Karina

Margit sagde ...

Åh... det var dejligt at se lidt fra din hånd... så VED jeg det går en lille, bitte smule den rigtige vej... PYH-HA... stakkels dig. Håber Fifty nurser kærligt om dig!! ;o)
Super flotte og lækre kort som Gitte IGEN har produceret...
JA... det er vel mok utroligt så forskellige de kort bliver af Panduropapiret... ret sjovt ;o)
Glæder mig til vi skal SES...!! JUBIIIII.... =0)
PAS NU PÅ DIG...GOD BEDRING & KRAM

Jean sagde ...

Åhh nej dog din stakkel..
God bedring håber medicinen virker så du kan blive frisk igen...

Hvor er det bare SUPER flotte og søde julekort fra Gitte..
Snemand er virkelig nuttet :)

Anonym sagde ...

Super søde snemand og kort med små huser, stemple og panduro papir er så god, tak for inspiration til min egen jule kort. God bedring C, tænker på dig. Mvh Vikki

Mette sagde ...

Det er rigtig sjovt, når man begynder at kunne genkende "stilen" hos de forskellige kortmagere, og MEGET inspirerende ! Søde kort der er kommet fra Gitte, hun er en ørn til det med stempler ;-) og billeder...God bedring, knus og klem til dig...

Charlotte sagde ...

God bedring, og smit nu ikke Fifty!
Virkelig flotte kort Gitte har fået lavet der.

Lisbeth Z sagde ...

Din stakkel!! Rigtig god bedring! Håber kortene er kommet godt af sted!

Stinne sagde ...

God bedring søde Charlie håber ikke du har stønnet for megetpå fifty.

Gitte er da en Ørn til de fotos af kort - Lækkert!

Håber du snart er på højkant igen!

KNUS

Anonym sagde ...

Det er da nogle meget fine kort som Gitte har leveret, igen :0).
Knus Bodil

Heidi sagde ...

Super flotte kort og så mange gode ideer. Dejligt at høre at du er ved at være på højkant igen.