søndag den 21. oktober 2012

Weekend WAUW og et kig på LOVE og børnekort

Ja julekortene er jo på vej ud i verden nu - så vi fokuserer nu på kort med LOVE, Savner dig, og andre hjertetemaer der egner sig til Valentines kort og til dem der ikke fejrer Valentine men alligevel har nogen de gerne vil fortælle betyder meget for dem på et andet tidspunkt. =0)

Og HUSK vi også ønsker os søde, sjove kort til de udsendte, der har børn i forskellige aldre derhjemme - så her viser vi nogle eksempler på disse to typer kort.

Aase S. opfandt for et stykke tid siden denne skønne kombination af en pixiebog sat på et kort og pyntet med matchende dekorationer - her små sjove skummusstickers. GODT tænkt at man sådan kan sende en sød lille godnathistorie hjem.

Og her er det Bodil H. der sender en serie med Hello Kitty til pigerne - fik det vist ikke med i fotograferingen - men knurhår og øjne/snude har fået Glossy Accent så de skinner - fin detalje til søde tøsekort.Her er det så Cecilie der er på banen med søde børnestempler i friske farver. Giraffen med den lille fugl på mulen er da FOR nuttet!!

Og Cecilie igen - der har fået nogle af Linas farvelagte motiver som OSH fik og her har lavet et sødt prinsessekort.Og Cecilies lækre ternede, brede bånd ser "fab" ud på denne måde, ikke??


Ingen messe uden lidt nye køb - og da Gitte Y havde lavet dette kort hos Pia fra Kreative fornemmelser på Convention kunne hun ikke leve uden T-shirts die - her med kækt grønt slips  =0). You Rock er en perfekt titel til en knægt derhjemme.

Lisbet M. som jo er mor til den ene af "kuf-mødrene" i Camp Bastion (Mette) afleverede en skotøjsæske med kort i Middelfart - her et sjovt HEJ kort med edderkopper på..


Og dette søde bamsepar der sender et BJØRNEKRAM hjem:


Tilbage til Cecilie og nu er der gang i LOVE-kortene.

Dette meget Army-agtige kort siger "You're the best" og det er jo også en kærlighedserklæring!!

Fulgt af en mere tydelig kærlighedserklæring - GOD ide med hjertet ovenpå en fin, hvid blomsteragtig diecut og så er et lille velplaceret tekstbanner med en bling ALTID godt. Især når det som her holder sig inden for kortets kanter - det andet ser smart ud - men bliver altså til krøllet inden det når ud og hjem!


Og så havde Cecilie også lavet en stak af disse SUPER feminine og søde hjertekort - med hhv. Miss you eller Love you som tekst - enkelt og sødt og til de små, sarte rester!!


Cecilie ville også gerne sørge for nogle mere maskuline "Love" kort - for vi har jo også kvindelige soldater derude og det er lykkedes perfekt - se selv. Et kort en mand kan modtage uden at få udslet af blomster og lyserødt  =0):

Charlotte N. har igen leveret en kæmpe portion kort og jeg har lige håndplukket dette ene LOVE kort:

 Fordi både er en perfekt brug af en QK die - en god tekst og et SØDT kort.

Og Iben H. fra Fyn (tidl. Multiscrap) har været sød at lave LOVE kort til OSH - her en lille udvalg:

 Fin kombination af mønsterpapir, stickers, god tekst og lækkert motiv.

Og igen fra Iben - her med en tag med en masse passende LOVE-ord i sarte farver og med et af de kendte kærlighedscitater:

Lisbet M. havde selvfølgelig også tænkt i LOVE baner - her et fint kort til dem derhjemme med et af Hero Arts tekststempler fra et sæt lavet specielt til Operation Write Home i USA - så vi føler det også er lidt til os.


Og fra samme serie fint lille motiv stemplet og klippet ud - igen med en af de fantastiske Hero Art tekster:


GOD søndag allesammen - håber I blev inspireret til LOVE og Børnekort - for Fifty er jo snart ved at pakke til Scrap-n-Dream i Taastrup og i næste måned til SAM som jo nok bliver sidste slutspurt inden året 2012 begynder at rinde ud. Vi er superspændt på hvor mange kort vi når i 2012 og selvom vi er bagud her på bloggen er der HELT styr på tælleriet - I bliver snart opdateret når hverdagen kommer til HQ igen.  =0)

12 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Igen en masse dejlige kort til soldaterne.
HQ må have en god søndag.

Mette sagde ...

Herlig søndagsinspiration, til alles smag og behag ;-) Jeg fik lynhurtigt en favorit i dag, og har tænkt mig at lifte det i en fart. God søndag til dig og resten af HQ

Anonym sagde ...

Hvor er der dog mange forskellige flotte kort!!! Skøn inspiration!
Lisbeth Z

10na sagde ...

Lækre lækre kort. Det er mega meget inspiration at hente. Håber det går bedre i HQ. God bedring. Kh 10na

ingejc sagde ...

Sikke mange smukke og lækre kort. Fortsat god søndag.

Christina P. sagde ...

Super kort, hvor er de skønne alle sammen. Ideen med Pixibogen er da bare genial.

Anonym sagde ...

Sikke nogle fine kort, især dem med hjerterne det er en rigtig god ide.
Knus Bodil

May Britt sagde ...

Igen en masse rigtige dejlige, søde og meget flotte kort...

Annette sagde ...

Skønne, sjove, flotte kort igen.
Det kort med børnebogen er bare så god en ide.
Hilsen til HQ herfra. Håber du er på højkant igen.

Charlotte sagde ...

Sikke mange søde kort - både love og børnekort. Jeg må vidst også igang med nogle børnekort!

Anonym sagde ...

Super søde "mus" kort og "kærlighed text" på Iben´s tag kort er bare så søde, elsker den tshirt kort det passer så godt til en sej drenge,ja men de er alle sammen FAB, tak for inspiration,fortsat god uge (og bedring). mvh Vikki

Jean sagde ...

Hold da op en masse skønne børnekort..
Rigtig sjov ide med børnebogen :)