tirsdag den 16. oktober 2012

TirsdagsTAK - kort fra Gitte (Hobbyboden)

Allerede tirsdag og bedre sent end aldrig dagens indlæg. Skylder jer en masse informationer og fotos m.m. der følger når tempoet er normalt igen her. =0(

MEN helt snydes skal I da ikke så jeg havde heldigvis disse fotos klar men endnu ikke vist - det er en pakke fine kort der kom fra Gitte i Odder og som altid var hun sød også at vedlægge nogle ekstra kuverter - så TAK for det. =0)

Det er en blanding af julekort og andre kort - mere så I kan blive langsomt aftrappet - for det er planen fra nu og et stykke tid frem at vise nogle "ikke julede kort" - så kommer de tilbage igen når vi allesammen er i gang med vores egne julekort - men nu er det jo alle mulige andre kort OSH samler sammen til at sende lige efter vi er kommet hjem fra SAM - så I der skal med kan aflevere kort i Roskildehallerne den weekend og/eller til Scrap-n-Dream som der jo ikke er mere end 2 uger til!!! Vi ønsker os alle mulige kort - men mangler især børnekort og kort der egner sig til Valentines - ikke nødvendigvis med ordet Valentines men kort med hjerter - nuttede kort, kæreste kort osv.

Tilbage til Gittes fine kort:
 ALTID sjovt at se resultatet når Gitte leger med sine MANGE punches - som hun jo ret tidligt havde vildt mange af i sin butik - her er de ikke blomster men en nuttet lille bamse på et festligt børnekort hun har tryllet frem.
 Og her et super maskulint kort med de lækre svenske nautiske papirer - i et fint snit og med en midterroset - som i Gittes tilfælde sidder der til pynt, for hendes kort er snorlige - men som for nogle af os andre kunne bruges til at skule hvis enderne ikke liiige mødtes som man havde regnet med  ;0).

 LÆKKERT papir med den form for glimmer der er lakforseglet og derfor IKKE smitter af - og et fint
skarpt stempelaftryk.
 Tilbage til børneværelset igen - her søde små bamser med lyseblå detaljer og et par skøre giraffer med blomster på - kan være til lykke med en lille ny eller til lykke til en lille dreng.

 Børn siger de skønneste ting - og der findes nogle sjove stempler med nogle børnetekster på - dette er en af dem - fint matchet med mønsterpapir og blomster.

 Og her bilder OSH sig ind at selv Gitte kan blive inspireret af et Cecilie fif. FINE er disse enkle julekort og sødt at det lige er julemanden der er bag på det første korts forside.

 Jeg ved ikke noget bedre end at vise gode ideer hvor man får mere ud af sit papirlager - så se lige her. Lækre mønstrede julepapirer i kvadrater og sådan får man brugt både positiv og negativ af et diecut - cirkelcut det der blev tilovers da du lavede et flot snefnug og se hvor godt det virker?

 Gitte havde også lige leget lidt med nogle masker og spray til disse nytårskort - og den svirl minder mig om de dimser man puster i Nytårsaften (og håber at værtinden køber nye hvert år så der ikke er andre der har gjort det i årevis...)

Og til slut endnu et julekort med nogle ret små rester - der korrekt placeret ser superfine ud.

TAK for kortene Gitte - de er på vej sydover - det får I mere at vide om senere.

9 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Super fine kort fra Gitte.
God tirsdag aften.

Mette sagde ...

Flotte kort...jeg bliver nok nødt til at spørge Gitte hvad den dér "Merry Christmas"-fætter er for en ? Just rite ? Nu opstod der ENDNU et behov..tsk tsk...

Lisbet M sagde ...

Tak for kigget. Jeg må snart på besøg hos Gitte igen. Det er så inspirerende.

May Britt sagde ...

Super søde kort til mange lejligheder.. c",)

Anonym sagde ...

Sikke nogle fine kort, der er kommet fra Gitte.
Knus Bodil

Anonym sagde ...

Super søde bamse kort fra Gitte (og self. de andre men jeg elsker bamser så var det "just my cup of tea")håber på at mødte hende bl.a til Kreativ Dage i Fredericia hvis M er hjem. MVH Vikki PS: Jeg har 60 "love/kærlighed" kort til dig må se hvis jeg kan finde på nogel børnekort i de næste par uger, godt at høre du har det lidt bedre.

Jean sagde ...

Hvor er de fine især det med bamsen er sødt :)

Jeg har også lavet et par kort der bliver afleveret til scrap´n´dream :)

Annette sagde ...

Fine varierede kort fra Gittes kasse.
Den bjørn er da bare både sjov og kær.
God weekend i HQ herfra.

lam sagde ...

igen en masse flotte kort og inspiration. Nogen tekst forslag til børnekort?