fredag den 25. maj 2012

WeekendWAUW og giveaway fra Jette /Scrapdesign

Jette fra Scrapdesign står her foran reolen med de nuttede bamser fra Fizzy Moon. Dem var Fifty straks henne for at kigge på. Jette har været med til messerne nogle gange og har en masse søde ting jeg ikke har set andre steder herhjemme - både i sin netbutik og på standen når hun er ude i scrapverdenen. Fizzy Moon og papirserien Tea House kender jeg fra England. Fifty hviskede mig i øret, at Jette måske fik en fysisk butik igen på et tidspunkt - men jeg ved ikke om det bare var noget han håbede eller om der er noget om det ??


Jette ville bestemt også gerne være med til at fejre OSH's to års fødselsdag - og gav Fifty 4 pakker med Karton, kuvert, bånd, blonde, sløjfer, blomster, nodeark, fjer og blomsterranker - lige til at lave et par lækre Vintage kort med. Så har du et par veninder der snart kommer på besøg eller et møde i jeres scrapclub, så er her  4 sæt lige til at komme i gang med vintagekort produktionen.  MANGE TAK til Jette - her kan I se præmien, og ALLE der kommenterer på dette indlæg og de søde kort vi viser i dag får et lod i den lodtrækning. Sidste frist er 31. maj kl. 20.00. Vinderen annonceres 3. juni:


Og her viser vi en række kort som godt nok ikke er vintage - men nogle friske, søde og naive kort fra May-Britt B. der viser hvor langt man kan nå med få ark papir og hvor mange forskellige kort man kan opnå, når man tvister sin ide lidt og indfører lidt andre mønstre hist og pist.:

Her er et sødt forårsark med små dyr og tekster kombineret med søde, punchede sommerfugle og stemplede tekster eller billetter. Stilen er holdt i rene linjer og virker fint.

 Og halløj - så kom der lige nogle spellbinders med i stilen - og det virker bestemt også rigtig godt. Kan især godt lide ideen med at bruge "negativet" dvs. den rest der blev når man stanser en ramme ud.

 Her et andet ark med søde dyrebørn og små træer og et blomsterark. Igen med negative rammer rundt om stempelmotivet. Det gør så meget fremfor et stempel der havde stået alene på det hvide karton.

 Her er den turkise spellbinder så brugt (den vi tidligere så omridset af)

Og på de sidste søde kort er en rest med prikker kommet med på kortet.  TAK til dig May-Britt de er supersøde allesammen - og netop nu samler vi jo friske forårs/sommerkort - for de går jo rundt og sveder nede i ørkenen i modsæt til os herhjemme (hvem var det LIGE der slukkede for den sol...??  )

15 kommentarer:

Dorthe sagde ...

Jeg anede ikke der var noget der hed Scrapdesign - så nu er der da en butik mere der skal besøges - haha.
Så mange flotte og forskellige kort fra May Britt - utroligt hvor forskellige man kan få ens ting - :)
God Pinse.

May Britt sagde ...

Ja ny butik at tjekke ud... og synes også selv de blev lidt søde de kort.. hi hi... det var rester fra et album jeg har lavet til min mor og her kom de jo lige til deres ret... Go' pinse

Mulle sagde ...

Skønne kort... Elsker når kortene ikke skal være så "seriøse" men at det mere naive udtryk får lov at skinne igennem...

Carolina sagde ...

Super flotte kort. Rigtig god weekend :-)

Annette sagde ...

Det er nogle rigtig søde kort May Britt fik lavet ud af enkle midler.. Flot set at bruge alle udstandsningsdele på den måde. Det kunne vi andre måske lære noget af....hihi.

Anonym sagde ...

Lisbet:
Friske kort i glade farver - lige til at blive i godt humør af.
Jeg skal også lige ind og besøge butikken på nettet.
Glædelig pinse

Anonym sagde ...

Sikke nogle glade kort hvor er de fine.
Bodil

Tina M. sagde ...

Ja, søde kort i fine farver :-)
Tak for chancen for at vinde lækre præmier :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Mau sagde ...

Sikke nogen dejlig friske sommerkort. Det papir med dyrene er bare skønt. og så det stempel med flyet der flyver hjem med en hilsen er da skønt.

Gitte sagde ...

Sikke nogle flotte kort. Dejlige farver.

Krebsen sagde ...

Sikke nogen søde kort, det papir er bare sødt.
Hov en scrapbutik, jeg har misset?? Den må da fluks tjekkes ud, lækker gevinst :-)

scrappekvinder sagde ...

Spændende med ny butik, skal helt sikkert ind og kigge lidt på hjemmesiden.
Fine kort....

Louise sagde ...

Nøj for nogle lækre og friske kort. Bliver helt i sommerhumør af dem. Og lækker præmie:-)

Sivsko sagde ...

Rigtig dejlige kort og præmier

Karina Beck sagde ...

Super søde kort. Jeg er sikker på at de vil vække glæde hos modtageren.
Tillykke til OSH med de 2 år.