tirsdag den 22. maj 2012

14-dages fiffet #17

Det var dejligt at se, at I var med på at komme i gang med julekortene, eller valgte at bruge fiffet til kort, der ikke var julede. I dag er det tid til endnu et fif, og Charlie opfordrede tidligere på måneden til produktion af sommerkort, så jeg tænkte, at jeg ville fokusere lidt på noget, jeg forbinder med sommeren: Sol og især skyer.

På dette kort har jeg fremhævet det sommerlige look ved at bruge en overlay med noget, der minder lidt om små sole. Selve solen er lavet med en die, og hvis man ikke har en med spidser som denne, kunne man bare udstanse en cirkel, som kunne gøre det ud for en sol. Skyen er også lavet med en die, men det burde være til at klippe eller skære en sky i hånden.


Her har jeg dels brugt et mønstret papir med små skyer og dels en stor die-cut sky. På skyen har jeg sat et lille rødt hjerte, som giver kortet et lidt kækt udtryk. Kortet er oprindeligt liftet fra dette kort.

En lille sol lavet af en cirkel i mønstret papir og ensfarvet karton med spidser titter op af en kuvert midt på kortet. Bag kuverten ser man en himmel med skyer. Jeg synes, at mixet af sol og skyer fremhæver hinanden fint. Kortet ligger nært opad dette kort.

Et fly må naturligvis have en himmel at flyve i, og jeg har stemplet skyer på ternet papir. For at give kortet mere dybde har jeg sat udstansede skyer på kortet me 3d-puder. Kortet er et lift herfra.

Her er endnu en flyver på vej ud i verden, og jeg har nøjedes med udstansede skyer stemplet med små prikker og sat fast i forskellige dybder med 3d-puder. Kortet er liftet fra et kort fundet i PTI's galleri.


På dette kort (som egentlig er et efterårskort) har jeg ladet skyerne være ganske diskrete, da de er stemplet med hvidt på en blå baggrund. På den måde kan man lave sit eget himmelpapir.

Endnu en gang optræder et af mine favoritstempler nemlig flyveren. Her har jeg brugt en blød borderpunch, som minder mig lidt om skyer, så det ser ud som om flyet flyver over skyerne.

Til dette babykort er skyerne udstanset i blåt prikket papir, og så har jeg stemplet kortets tekst direkte på en af skyerne. Samtidig titter skyerne ud bag andre af kortets elementer, hvilket tilføjer liv og dybde.

Jeg håber, at I er blevet inspirerede til at finde papirer og dies frem og få lavet nogle lækre kort med skyer og sole. Begge dele er sjove og glade elementer, så jeg håber, at I leger med og får lavet nogle fine sommerkort til de udsendte.

TAK for det fine fif Cecilie og her er Mr Linky:


9 kommentarer:

Gitte sagde ...

Super søde kort.

Mette sagde ...

Ja, søde kort :-) nu må jeg vist hellere finde mig en sky !

Karina Beck sagde ...

Lækre sommerkort!

Sivsko sagde ...

Der super søde alle kortene

Annette sagde ...

Hvor er det nogle fine sommerlige kort.
Tak for fin inspiration.

Mau sagde ...

de er rigtig søde de kort.
Nu er der vist ingen undskyldninger for ikke at få gang i mit skystempel og sky punch. Bare lige det at jeg er bedst til at lave kort efter en opskrift. Men må se om ikke jeg kan lære at lifte lidt......

Anonym sagde ...

Super kort Cecilie, jeg elsker de små flyvemaskine de er bare fantastik.mvh Vikki

Mette sagde ...

Godmorgen...ja - jeg kunne ikke rigtig stoppe igen, de er bare så søde, de små bløde skyer ;-) God weekend til HQ

Jean sagde ...

Wee så fik jeg for første gang prøvet at lave noget efter sådan et Fif- smittet af Mette tihihih :)