fredag den 18. maj 2012

Weekend-WAUW og hilsen fra Pia og Love2scrap

Så kom turen til Pia og Love2scrap og Fifty kom op på skulderen af Pia - så han også kunne se de varer, der stod ovenpå reolerne. Pia og Rikke B's butik Scrapshop var i sin tid den FØRSTE butik jeg handlede i tilbage, da scrap var nyt i Danmark. Den lå i Osted - en by jeg i starten ikke ANEDE hvor lå - men siden ofte besøgte. Pia var straks med på ideen da OSH startede og hjalp mig i starten med at få kasserne leveret i Vordingborg så de kunne komme videre med flyet ud til destinationerne.


Nu er det i Roskilde hos Love2scrap vi besøger Pia og møder masse andre kendte ansigter for at se hvad nyt og fristende der er kommet på hylderne eller deltage i et af de hyggelige kurser eller en "Lav kort til OSH-aften". Siden jeg første gang skrev scrapting på min ønskeseddel har pigerne i Love2scrap altid været søde at hjælpe min mand, så det var det HELT rigtige der kom i pakkerne - SKØNT. =0)


Og her er den lækre præmie Pia gav Fifty - et stykke Memoir hullet karton fra Studio Calico og en lækker Paperpack i 6x6. Dertil matchende kartonark i 30x30 og et bundt hvid og kraft twine. Mums - hvem vil ikke gerne vinde den præmie???  Mange TAK til dig Pia!!!

Netop hos Pia mødte jeg i sin tid GitteY. Gitte og jeg klikkede straks og blev gode venner og Gitte er en af mine meget trofaste leverandører og hjælpere hos OSH. Så meget apropos viser jeg i dette indlæg nogle fine kort fra Gitte også fordi hun ofte har de lækre twine bundet på sine kort:

 Gitte har en utroligt bred stil - fordi hun er så dejligt nysgerrig og bare SKAL prøve alle teknikker. Hun ELSKER samtidig Hero Arts stempler og her ses en fin kombination af et sådan - med akvarelteknik og en sød MS kantbort.
 Her et bevis på at et MEGET enkelt kort ser brandgodt ud - hvis man er stensikker på hånden når man stempler så det står knivskarpt og så lige tilfører en lille gul perle i håret.

 Et ældre stempel tror jeg - men røde roser kan man jo altid bruge - især når den er så fin. Teksten er perfekt og der er også stemplet på kraftkarton så kortet har en fin mønstret baggrund og det hvide ark har en dybrød matte der er revet af nederst.

Gitte har også styr på det med herrekortene - her en sej "kværn" stemplet i blåt.

Kort til en hesteglad pige? Og fin lille afsluttende MS bort nederst.

Denne omgang af Gittes kort slutter med dette - igen hvidt tryk på kraft i baggrunden og et blomstermotiv som Gitte havde lavet i flere forskellige farver med matchende scallopcirkel.

GOD weekend til jer alle og MANGE tak til dig Gitte. 

Selvom I altid er søde til at kommentere til den der har sine kort på bloggen - er jeg sikker på endnu flere kommer til tasterne når der i dette indlæg også Pias fine præmie på højkant. Jamen det er jo HELT vildt - men det er også kun her i maj måned vi er så gavmilde. I dette indlæg gælder det at jeg trækker lod søndag den  3. juni og vinderen afsløres samme aften.

17 kommentarer:

Gitte sagde ...

Ja Pia´s butik er ALTID et besøg værd. Super flot præmie.
Rigtig flotte kort Gitte Y har lavet.

lam sagde ...

Flot præmie og sikken nogle helt fantastiske kort, fra mit allerføreste scrapidol Gitte Y. Hun kan sq noget med de stempler

May Britt sagde ...

Elsker også at komme hos Pia og hendes dejlige medarbejdere i love2scrap.... og har i tiden løb lagt en del kroner... hi hi... og wauw for nogle flotte kort og selvfølgelig en rigtig lækker præmie... Go weekend

Annette sagde ...

Jeg elsker også at besøge Pia, når lejlighed byder sig. Og heldigvis er min mand enig. hihi. Ja, jeg behøver ikke engang at være der !
Igen har Gitte lavet en serie smukke kort. Hun er bare så dygtig..... Og det er så fin inspiration til vi andre.
God weekend i HQ.

Anonym sagde ...

Ja ny inspiration har man altid brug for, kortene er utrolig flotte og ræmien fra Pia er bare flot.
Bodil

Tina M. sagde ...

Flotte kort og lækker præmie.. jamen, det er vist opskriften på en rigtig god dag :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Sivsko sagde ...

Super flotte kort og præmie ;0)

Mulle sagde ...

Nogle gange må vi bare se i øjnene at ham der amerikaneren der sagde : "Less is more" bare har uendelig ret. For hvor er det bare nogle lækre kort Gitte har fået lavet ;-)

Tusind tak til Pia for at have doneret præmien til os alle ;-)

Karina Beck sagde ...

Det er rigtig flotte kort Gitte har lavet!
Og mums en lækker præmie fra Love2scrap!!!!!

Mette sagde ...

Som sædvanligt er der super flotte kort fra Gitte, der er altid skøn inspiration af finde på hendes blog :-) sej præmie fra love2scrap :-)

Anonym sagde ...

Flotte kort fra Gitte og sikkert en fantastik præmie fra Pia, det må gerne finde vejen hjem til mig, god weekend mvh Vikki

Anonym sagde ...

Lisbet:
Sikke mange stempler, jeg ikke har set før. Det er utroligt, hvad der findes. God søndag til alle.

Mau sagde ...

Sikke nogen fine kort.
Og den præmie er da heller ikke dårlig.

Dorte Byskov sagde ...

Rigtig fine kort. Og lækker præmie fra Pia.

Krebsen sagde ...

Super søde kort, de er bare SÅ flotte. Hun er kanon med et stempel.
Mums en lækker gave fra Love2scrap.

Mio sagde ...

Skønne kort Gitte har lavet : ) og lækker præmie fra love2scrap, en butik det altid er spændene at besøge tihi..

Iben sagde ...

Sikke en skøn variation af flotte stemplede kort fra Gitte Y's hånd. Og mange fine måder at bruge sine Martha Stewart punches på.

Præmien er da lige til at savle over :-)