tirsdag den 25. oktober 2011

TirsdagsTAK # 42 - vi har stadig FINE julekort at vise!!

OSH har HELDIGVIS mange venner - og ved et fælles indsats fik vi også kort fra Scrap i Billund for et stykke tid siden. Bl.a. fordi Margit var på ferie i Sønderjylland og mødtes med Annette (aka) som tog hende med til Scrap i Billund - hvor Pips med flere havde arrangeret at man kunne aflevere OSH-kort - og Margit tog dem med retur til Sjælland bag i sin bil, se DET kan man da kalde Teamwork - ikke??  =0)

Og her er så nogle af dem - nemlig 10na's julekortproduktion til OSH:

Lækkert julepapir, kortrensdyr med rød BLING tud og TH Sizzix juletræer. Hvor søde er de lige???

Jamen selvfølgelig bliver små rester af julepapir til små fine pakker - GOD IDE - og igen fint julepapir og her med TH Sizzix rensdyr både i bølgepap og kraftkarton udgaven og se så lige (både her og i nærbillede nedenfor) hvor smart man kan bruge sin snefnugsembossingfolder til at lave julekugler med. Den havde jeg ikke set komme - GOD ide!!! Det ligner jo de fineste dekorerede julekugler.


Herunder en model restejuletræer - her med pakker under og guldpynt på (og Rudolf har sneget sig med på nogen af dem:


Her laver Tina julekuglerne igen - bare af sine BG rester og et smart restekort med blålige strimler, snefnug blomst og dew drops:


Samme ide - her tilføjet et fint pyntet juletræ - og med kvadrater sat ovenpå strimlerne og straks er det et helt andet kort:  Mange TAK for de fine kort til dig 10na!


Og en anden trofast og dygtig OSH-leverandør er Lam - der sørme nåede endnu en sending julekort inden fristen - og fine var de igen - se selv:

Baggrund med grønne snefnug og stemplede motiver på en fin udstandset baggrund.

En fin og festlig blanding af lækkert papir, stempler og lækkert farvevalg!!

Den skønne flok ugler sidder på stemplet baggrund der igen sidder på stemplet kort. Og kortet ved siden af viser at selv de garvede kortmagere falder for Cecilies 14-dages fif og prøver modellerne af - det er rigtig sjovt - men husk at linke til det fif I har brugt herinde - vi har set SÅ mange modeller og det ville være super hvis de på denne måde blev samlet og kunne ses på et sted. Lige PT har vi ikke en ny konkurrence blandt Mr. Linky indlæggene - MEN man kan jo aldrig vide hvornår vi gør det igen.....  

Søde englebassekort på bl.a. Graphic 45 papir.


Fine julerød/grønne kort med julehilsen og en sød stemplet julekrans.

Og til sidste endnu et kort jeg tror er inspireret af et 14-dages fif.  Mange TAK for alle kortene Lam og hej fra Fifty - som er spændt på om vi snart ses til SAM i Roskildehallerne !!

Og apropos SAM så er det planen at OSH igen har en kortskitse hvor de der følger den og laver kort til OSH de 2 dage, deltager i en af konkurrencerne  - men mere om det senere.

10 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Hvor er det altså nogle flotte kort.!

Margit sagde ...

Øjjj.. flere gode julekort idéer... fantastisk...
Og ja... teamwork er godt...Så kan meget lykkes ;o)
God aften til HQ.

hanneby sagde ...

uhh hvor er der mange fine julekort i mellem .... :)

Annette / aka sagde ...

Sikke da en masse gode - og meget forskellige ideer igen. Tak for inspirationen.
Og ja, det var teamwork med den kasse kort fra Billund. Vi scrappere kan skam også organisere en transport fra Billund, via Sønderjylland og Humlebæk til Allerød.

Anonym sagde ...

Lisbet:
TAK for kigget.
Specielt de enkle julekort med kugler med sløjfer er jeg faldet for denne gang.Sødt!

May Britt sagde ...

Rigtig flotte kort...

Mio sagde ...

Skønne kort, tak for inspirationen : )
Dejligt med teamwork, sammen kan man næsten alt : )

Dorthe sagde ...

Hi Hi ... ja planlægning må der til nogle gange! Og kortene nåede ad snirklede (om)veje frem til dig. Hende 10na kan nogle ting - superflotte snefnug kugler! Så fik man igen ny inspiration herinde hos dig. TAK!

Anonym sagde ...

De kort er rigtig søde og fyldt med gode nye ideer herligt.
Bodil

Anonym sagde ...

Super FIF.. jeg elsker bling ! og sikkert saa mange fint kort med flotte farve, maa heller slut min Far ville har comp. tilbage MVH Vikki