søndag den 23. oktober 2011

Weekend uge 42 BONUS - 14-dages fiffet #6

HQ har været på en lille forlænget weekend i Sverige ugen PC dækning - så lidt forsinket får I det lovede Cecilie Fif her - og det er samtidig svar på hvilke kort vi bl.a. mangler til næste gang vi sender - kig på det med fed skrift nedenfor :

Så er vi på den anden side af julekortsproduktionen - i hvert fald her på OSH-bloggen - og det er tid til at se frem mod den næste deadline. Næste gang der går kort af sted er det op til Valentinesdag, så kærlighedskort vil være super, og sådan nogle kort kan jo bruges hele året, hvis man ikke skriver Valentinesdag på kortet. Foruden kærlige hilsner har vi altid brug for kort til børn, og derfor vil mine næste 14-dages fif fokusere på kærlige hilsner og kort til ungerne. Jeg håber, at I har lyst til at være med og lave kort til næste sending, også selvom I måske stadig arbejder med jeres private julekort.


Du skal bruge:
- karton til kort (mine kort er 10,5x14,8cm)
- hjertepunch
- rester af mønstret papir
- bling
- tekststempel
- blyant (helst tynd stiftblyant)
- symaskine eller tusch til at tegne sting med


Start med forsigtigt at tegne tre streger på forsiden af dit kort: cirka 2 cm fra top og bund og så midt mellem de to.

Sy nu ovenpå de tre streger med en farvet tråd. Når jeg syr med rød tråd, kan man slet ikke se blyantstregerne, men er de alligevel synlige, så visk dem forsigtigt ud.


Hvis du ikke har en symaskine, kan du nøjes med at tegne stingene op fra starten.


Udstand ny fire hjerter pr. kort i en farve, der passer til din tråd, og montér de fire hjerter på kortene.


Stempel nu din tekst på den nederste af de tre syede / tegnede streger.


Montér nu en passende mængde bling fordelt på de tre syede / tegnede streger. Nu er dit kort færdigt og klart til at blive sendt til Charlie og Fifty i HQ.

Jeg håber, at I hænger på med disse kort, og jeg vil glæde mig til at se jeres udgaver af kortet. Lige herunder kommer Mr. Linky linket - lad os se nogle forskellige udgaver af Cecilies lækre fif og gerne i jeres HELT egen udgave:




7 kommentarer:

May Britt sagde ...

Super sødt og enkelt fif...

Annette / aka sagde ...

Utrolig enkelt og alligevel rigtig julet.
Tak for endnu et godt fif.

Margit sagde ...

Utroligt hvad 3 maskinsyninger og 4 hjerter gør ved et (kedeligt) hvidt kort =0)
Fantastisk igen - igen...
Tak for fiffet... så MÅ vi ha' symaskinen OP på bordet ;o)

Anonym sagde ...

Lisbet:
Jeg skal da vist lige have symaskinen gravet frem igen. Den har ellers måttet indtage en mere ydmyg plads under julekortproduktionen.

Anonym sagde ...

"Love is in the air".. Ja, det kan man næsten høre Fifty gå og nynne, mens han venter på næste sendning kort fra hele landet ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Sivsko sagde ...

Super flot og enkelt kort :-)

Mette sagde ...

Så er vi i gang...syning af kort, foregår hos min kære moder, så jeg venter spændt på at få dem retur...og helst inden SAM