søndag den 9. oktober 2011

Slutresultat Årets JULEKORTindsamling og lidt foto fra tælle/pakkeafd.

Søndag startede med at vi i HQ gjorde klar til besøg af Gitte Y og Margit der velvilligt havde meldt sig under fanerne til at klargøre og tælle alle julekortene. Her listerne til styring af antal kort til hver lejr:


MEN kort før hjælpeholdets ankomst ringede det på hoveddøren - og se HER hvem der stod udenfor!


FIFTY - med sin lille grønne kuffert !


Hvor blev jeg glad for at se ham - og så lige i dag hvor vil fik travlt.  Først hjalp han lige flinkt med at rydde op efter lodtrækningen forleden dag - hvor han jo gik i vrede!


Og så viste ham mig at han havde gaver med i sin kuffert (den kan du tro han bruger meget Aase S.!):


Sikken en overraskelse - slik til pakkeholdet - og en pakke bamseplaster - jeg TROR jeg fatter det hint, søde Fifty og VELKOMMEN hjem igen. Ikke flere gluedots - det lover jeg...

Og denne gang er OSH vokset ud af sin pakkereol og har kasser på gulvet i hele vores stue - se selv:


Uden mad og drikke duer HELTENE ikke - heller ikke dem der laver kort og tæller kort - så her et "JUBI vi har frokostpause" foto af 3/5 af foto og pakkeholdet:


Og SÅ må I hellere få årets FANTASTISKE  result af JULEKORTindsamlingen. Sammen nåede vi...(trommehvirvel)...  - sæt jer hellere ned...
                 ialt IMPONERENDE 2.701 flotte, sjove, smukke og unikke håndlavede julekort.

Det er hele 641 flere end vores første omgang julekort sidste år - og vi siger stor TAK til ALLE, der har bidraget! Det er bare helt utroligt flot - og vi fortsætter selvfølgelig med at vise julekort mange uger endnu - så kom bare her for at kigge og blive inspireret, hvis du mangler idéer til dine egne julekort!

Og vi nåede lige op over 2.700 bl.a.fordi Gitte havde været sød at køre forbi Love2scrap i går, hvor der var Scrapmaraton og havde kort med derfra så MANGE TAK dem.

men også fordi Annette (aka) havde givet os nogle små pakker med samlesæt til fine julekort - som vi lige nåede at samle nogle stykker af. Her ser I 2 af dem designet af Aka - samlet af Fifty (med lidt hjælp pga. hans klisterallergi) =0):Søndagen er ved at være slut - og hverdagen kalder i morgen - men jeg tror jeg drømmer om julekort i mange  nætter ovenpå det flotte resultat. Og på mit bord ligger små sedler med NYE navne der har afleveret kort - SÅ hyggeligt at vi hele tiden bliver flere.

Iøvrigt skete der noget helt specielt under pakningen af disse kort  - men det ser I mere om i næste indlæg!

15 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Flot arbejde i lægger i det!
Og lækre kort.

HenrietteH sagde ...

Imponerende.. virkelig flot resultat...

Margit sagde ...

Tak fra en medarbejder...
SUPER fedt at det var sådan et flot resultat. X'er fingre for at vi kan høre jubelskriget helt her hjemme i DK, når kasserne når ud i ørkenen... ;o)
Som sædvanlig var det en STOR fornøjelse at både SE OG RØRE OG BEUNDRE alle de smukke unikke kort
der er lavet rundt om i landet.
Jeg gentager lige, hvad jeg har sagt før... UFATTELIGT SÅ MANGE FORSKELLIGE KORT DER KAN LAVES!!!
Tak for idag og hils kokken og Fifty... Over and out...

10na sagde ...

Tak for den kæmpe indsats i gør, med at få ALLE de julekort pakket og fordelt. Klap jer selv på skulderen ;o) Jeg blev SÅ glad da jeg så resultatet, nu kan det kun blive en god uge. Kh 10na

Annette / aka sagde ...

Flot arbejde af hele holdet, og superflot resultat.

Og tak fordi I selv laver de kort færdige, jeg egentlig skulle have klistret sammen på convention. Men jeg havde jo så travlt med andre vigtige ting (snakke, shoppe) at det var umuligt at nå at lave kort...hihi.

God uge ovenpå veloverstået arbejde.

Mio sagde ...

: ) hvor er det bare flot med så mange kort.Hvor er det godt gået af alle.
Godt Fifty kom hjem igen, og med guf i tasken, og det andet der var i tasken skriver jeg slet ikke om, det er glemt : )

May Britt sagde ...

Hold da helt fast det er da noget af en rekord... super godt gået da... og ser ud som om I har haft en dejlig søndag og ja stakkels Fifty som har ondt i øret... hvordan kunne du dog finde på at komme en gluedot på hans ører.. Fy skamme... stakkels bjørn...

Heidi sagde ...

FANTASTISK. Det er flot at så mange julekort er nået til OSH HQ. Men Charlie - du kan takke dig selv!!! Dit engagement, din inspirerende blog, dine sjove påhit, og ikke mindst de mange timer du bruger på at fotografere og beskrive (og altid positivt) vores mange kort gør, at vi med glæde leverer julekort til OSH. Tak for indsatsen!

Anonym sagde ...

Det er da godt nok mange kort også i år,og hvor det dejligt med så mange frivillige hænder ud over det ganske danske land.
Det var godt at du fik hjælp til optælling og pakning.
Knus Bodil

hanneby sagde ...

Kære Charlie og Fifty ..

Tak fordi i har lyst til at gøre en forskel for så mange mennesker, så ved jeg allerede godt at du vil protestre og sige at det ikke gik uden os der leverede kort, - det er også rigtigt.. men men men ... det gik sørme heller ikke uden Dig / jer ..

Så klap jer selv på skulderen, og sig " godt gået " , for det er da helt ufatteligt godt arbejde i har gjort jer der.. - :)

Og når julekortenen kommer strømmende hjem, fra alle de steder i hele verden vi har soldater, så vil 2701 mennesker være glade for den forskel DU har gjort ved at være primus motor her ..
så MANGE TAK for det ..

Knus fra Hanneby

Mange knus fra Hanneby

Mette sagde ...

Jeg kan kun tilslutte mig ovenstående, hvis "operationen" ikke havde en primus motor som dig, gik det bare ikke. Jeg véd hvor stort det er som pårørende at få en hilsen fra soldaten, og jeg får en klump i halsen når jeg tænker på hvor glade de 2700 familier bliver, når de åbner et brev fyldt med sand og nyheder fra Afghanistan ;-)

Anonym sagde ...

Lisbet:
Fantastisk stykke arbejde af os alle sammen. Hvor kan man nå langt, når man hjælpes ad.

Sivsko sagde ...

Sikke et resultat - det bliver svære og svære at slå :-)

Anonym sagde ...

..det var godt Fifty kom hjem igen - ham kan vi ikke undvære at høre om ;-)
Mange hilsner fra Tina M.

Jean sagde ...

Ihhhhhh hvor er det godt i også får lidt tørt og vådt til ganen.. Det noget af et arbejde at holde styr på alle de kort og få dem gjort klar til afsendelse...

Ser super hyggeligt ud :)

godt Fifty vendte hjem igen.. Han er vist en værre slikbamse :) Tihihi....