lørdag den 27. august 2011

Weekend WAUW # 35 JULEKORTSTART og et drys julestemning....

JA det er tidligt - men i en god sags tjeneste nødvendigt at være i julehumør nu. For vores kort skal jo på hele TO lange rejser før de vækker glæde i et dansk julehjem - OG fordel nr. 2 er at denne produktion ikke står i vejen for vores egen julekortproduktion, med mindre du er en af dem der har lavet julekort hver måned den 24. =0)

Men som rygtet har lydt er Rudolf set på vej til HQ - og han har sendt mig denne lille hilsen så I kan se/høre han er ved at være KLAR til at stå for optælning af julekort igen i år:


Rudolf er JULEKLAR .....

Vi har også modtaget vores første aftale om et jule OSH-event - det er hos Papirposen d. 20. september - TAK til Hanne for det initiativ. Fifty og jeg vil godtnok kun være der via PC'en - men håber vi kan sende en hilsen på dagen - og høre der er mange der er kommet forbi. Se detaljer øverst under fanebladet OSH-events.

Og OSH's nyeste ulønnede medarbejder, Cecilie, der er medredaktør herinde har lovet at bidrage med et såkaldt "Fjortendages FIF" som i julekortperioden måske kommer lidt oftere - med gode ideer og ja - FIF! Cecilie er blandt meget andet "Dansk mester i fantastisk anvendelse af rester" så vi er lykkelige for denne mulighed for at få del i hendes gode ideer. Mere om dette meget snart og 1000 tak til Cecilie for dette vigtige bidrag til bloggens udvikling!!!
Og med hele HQ juleklar var det helt perfekt at der torsdag aften kom denne pakke til HQ, her behørigt bevogtet af Fifty, som jo nyder at se sit navn på pakkerne:


Og den var fyldt til randen med LÆKRE julekort. Hele 150 af slagsen i serier. Fifty fik lov til at vælge de første han gerne vil dele med jer - og da der bl.a. var Forever Friends bamser og fine rensdyr blev de straks udvalgt. En lille, snedig bjørn skaber jo gerne lidt omtale for sig selv - ikke??? Men de er også så fine at jeg nok også havde valgt dem - se selv:

Det stempel har jeg også - og SE - med et par små kristtjørnblade er det jo pludselig et julestempel - GODT tænk Vikki - det må jeg huske!! Og det kom først i denne mail da det symboliserer det vi gerne vil - give med hjertet og sende vores kort ud i verden for at gøre gavn!!
Og for at dele sol og vind lige - her et Rudolfkort - enkelt og efter min mening SUPERelegant. 2 kvadrater danner baggrunden og dette julepapir der ret lækkert - et par revne strimler (den ene vellum) - et af Vikki's varemærker sammen med de 3 bling i hjørnet - og et majestætisk rensdyr her i mørk lilla for at matche papiret.
Og inden Fifty bliver nervøs - tilbage til bamserne - se den smarte pakke der danner baggrund - nemme rene linjer - men god effekt ikke?? Og med en sød lille tag.

Rensdyret igen - her på et papir i gyldne nuancher og hjorten er brun på det karton med "gåsehud" hvis I forstår hvad jeg mener!
Endnu en sød Forever Friends bamse - på vej med kort og gave og med fin knapkristtjørns detalje.
Rudolf igen - her i sølv og pink - farverne snyder lidt - det ser supergodt ud IRL.
Der er han igen bamsen - her på lilla baggrund - og bemærk at mønsterpapiret bag motivet igen er revet og sat på kryds og tværs. Lille lilla hjertebrad - hvor mange af os har lige et godt lager af brads??? Lad os få brugt nogle af dem...
Og her dagens sidste julekort - lilla nuancer og bamse bygger snemand, det tordner her i Allerød og regner pisker ned - uha - godt det ikke er sne - for julestemning vil jeg gerne være i på forskud - men VINTEREN - den har bare at vente på sig - vi vil kun have papirsnemænd mange måneder endnu.

GOD weekend - håber I blev inspireret til at producere julekort og glæder os til at vise rigtig mange af slagsen de næste MANGE uger. =0) HO HO HO....

11 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skønne julekort. Er også igang, de afleveres til Scrap i Billund, er lidt spændt på at se hvor mange jeg når at få lavet. Fortsat god weekend i HQ. kh 10na

Karina Beck sagde ...

Super wauw. Jeg er vild med de rensdyr ; ) De er virkelig elegante.
Rigtig god weekend.

May Britt sagde ...

Hold da op en masse fine julekort... går straks i gang...

Margit sagde ...

Ja... helt forståeligt at Fifty er i højt humør...
Sikke smukke, søde, sjove kort fra Vikki...
Og ja... selvfølgelig ER vi igang med julekortproduktionen....så bare vent... der kommer mer'...
God week-end til hele HQ...

Cecilie sagde ...

Sikke fine kort! Og det er perfekt med kristtjørn på bamsens hjerte. Jeg er klar til 14-dages fiffene, og jeg glæder mig til at bidrage, hvor jeg kan.

Anonym sagde ...

Uuuhh.. 14-dages fif fra Cecilie- DET lyder spændende! Dem glæder jeg til :-)
Mange julehilsner fra Tina M.

Annette / aka sagde ...

Tænk at kunne lave så lækre kort.
De er så klare i farverne, fine og enkle. Og rigtig meget julede.

Anonym sagde ...

Lisbet:
Lige kort efter min smag - rene farver og rene linjer. Smukt!
Det kniber mig lidt at få lavet kort i disse uger. To halvvoksne børn er rykket ind på den hjemlige matrikel for at starte gymnasielle uddannelser, men forhåbentlig falder der snart lidt ro over dagene, så jeg igen kan liste ind på krearummet om aftenen.

Anonym sagde ...

Sikke nogle dejlige julekort, glæder mig til at se flere....:0)
Bodil

Anonym sagde ...

Tak for de søde kommentar, vi synes Rudolf er super sød og giv en rigtig god jule stemmning selvom det er kun august !mvh Vikki

Sivsko sagde ...

Super duper flotte kort - det er helt vildt at julen ligger lige for døren... (i OSH øjemed :-)
Jeg glæder mig helt vildt til Cecilies gode fif -
Vi ses på SnD Krammer Heidi