lørdag den 6. august 2011

Weekend WAUW # 32 - Med Fifty bag rattet - og dog....

Ja overskriften var Fifty's forslag og han var fyr og flamme indtil han måtte sande at det at køre en bil kræver at man både kan betjene rat, pedaler og sidespejle SAMTIDIG. Det var en skuffelse - men vi fandt en anden overskrift - nemlig "På tur med Fifty" og den har han accepteret . Så overlod han førersædet til mig og fandt sig (næsten uden brok) i at få sele på og sidde på det andet forsæde!


For vi havde nemlig besluttet at besøge Pia og Rikke i Love2Scrap i dag - både for at sige hej og for at se nærmere på deres varslede udsalg.  Her en hilsen ved udsalgsøen - og TAK for i dag fra Fifty og jeg!!

 Også et stort HEJ til de flittige scrappere der sad i skolestuen og holdt scrapmarathon - men dem ville vi ikke forstyrre for at fotografere - vi vinker her på afstand....   =0)

Pia og jeg sammenlignede kalendre for at finde nogle dage til kommende OSH-arrangementer - og der er et par datoer i spil, men mere om det senere!!  Der var sørme også en god håndfuld OSH-kort i kassen fra Stine66 - så tak for dem. Og "nogen" havde doneret en stor portion hvide kuverter - også tak for det!!

Og så skal I da bestemt også kigge på kort i dag - når I får tid - for det er jo dejligt vejr. Dagens emne er soldaterkort - her først en portion fra Margit og lur mig om det ikke er Basic Grey rester hun har brugt:


Det søde lille soldaterstempel er SÅ anvendeligt til gode hilsner - og jeg er ret imponeret over hvor meget forskelligt papir der kan bruges som baggrund til netop denne slags kort .

Og Vikki fra Fyn (som kan tage æren af at have opfundet de håndtegnede rottehaler, så stemplet også kan bruges som pigesoldat) har lavet resten af dagens soldaterkort:

 Vikki har ofte små strimler og revne kanter - og det virker bestemt supergodt - se selv her...


og igen her hvor der er en sol i baggrunden :


Eller hvad med sandfarvet baggrund med små klip i kanten og igen en samling strimler og her en lille metalknap:Eller et par sving med skalpellen - og vips - har man lidt ørken med blå himmel i baggrunden.


Og sidst i Vikkis bunke - kom denne geniale løsning på noget RIGTIG svært papir - men se nu lige hvad der sker, når den rigtige tekst kommer på:


Og fordi det er weekend - får I også lige som rosinen i pølseenden  - et ÆGTE Cecilie-restekort - her dog af den slags der VIRKELIG kræver tålmodighed - men tilgengæld ikke kræver særlig store rester. Cecilie har brugt en lille kvadrat punch - noget dobbeltklæbende tape og nogle fingernemme fingre - og ikke færre end SEKSOGHALVFEMS små firkanter senere, kom der dette fine kort ud af det!!! 
13 kommentarer:

aka sagde ...

Sikke mange og flotte soldaterkort. Ret utroligt den variation der er på kortene, afhængig af baggrunden.
Og så var du og Fifty da lige heldige med jeres "mission indsamlig" til Love2scrap - lige i udsalgstiden. Men du manglede garanteret også lige et eller andet...

May Britt sagde ...

Puha ja røg også forbi udsalg hos love2scrap og tror bestemt jeg fik brugt for mange penge... men var nød til at eje div ting.. hi hi... super flotte soldater kort... og utrolige baggrunde... Go lørdag aften...

Margit sagde ...

Jamen... herligt at Fifty og du fik tid til at besøge Pia & Co. i Love2scrap....
Fine soldaterkort... syns' nu at mine synes blege i forh. til Vikkis... håber det mest er foto'et...=0)
Og det Ceciliekort så jeg jo IRL... DET var altså IMPONERENDE... sikken en tålmodighed...!!
Men sejt er det...
Hils Fifty... her udnytter vi sol og pool på "falderebet"...
KRAM

Anonym sagde ...

Godt i havde en god tur til LOVE2SCRAP. Håber i fik købt noget godt. Dejligt at se hvor fint Fifty sidder og nyder kørslen ;o) Skønt med flere flotte kort til vores soldater. Fortsat god weekend til jer. Kh 10na

Majer sagde ...

Glæder mig til at se hvornår der bliver OSH crop i Love2scrap. Håber at det bliver en dato der passer mig ;-)

Jean sagde ...

Uhhh jeg ville også gerne have været afsted til deres udsalg men desværre skal vi på ferie imorgen så hele dagen har været stressende med alt det vi skulle nå da min mor flytter ind i huset mens vi er på ferie skal det jo også være hyggeligt ;)
Men har bestilt en lille smule på deres shop selvom det ikke er det samme som at stå og rører ved det hele... tihihi...

Håber du fik købt dig lidt lækkert???

Dejlige kort!!! må altså eje det stempel en dag det såå sødt.... Tihihi... og så perfekt til OSH kort som de her der er lavet..

Altså ham fifty.. Han er altså ret sød, men han er altså ikke stor nok til at styre bilen.... ;)

Anonym sagde ...

Nå, der var jeg nok ikke vaks ved havelågen, for ellers havde Fifty måttet sidde på skødet!!

Rigtig flotte baggrunde med de revne og skårne strimler. Det ser ud til at kræve øvelse at få dem til at blive så harmoniske. Det giver en meget levende baggrund.
;) Heidi

Karina Beck sagde ...

Hvor er de soldaterkort dog bare flotte og gode til formålet.
Jeg ville godt nok også gerne have været ude hos Love2scrap, men det alt for lang tid at komme derud med det offentlige!
God søndag.

Anonym sagde ...

Det er nu nok godt at den sprælske BAMSE sidder med sele på så du kan passe kørslen, og sikke nogle flotte kort både med og uden rottehaler.
Men det kort med sløjfen, hvor er det flot og sikke et arbejde og der skal man ikke ryste på hånden.
Bodil

Anonym sagde ...

Jamen,så må jeg vist hellere krybe til korset og indrømme, at jeg er den helt anonyme kommentar-deltager med hovedet under armen.. det havde jeg da ikke lige tænkt over i farten.. dooh!!
..nå, men altså.. herlige soldater kort, og sikke dog en tålmodighed Cecilie har! Glæder mig til at høre, hvornår der er OSH crop - håber virkelig, det bliver en dag, jeg har mulighed for at deltage..
Mange hilsner fra Tina M - nu med underskrift ;-)

Mette sagde ...

Arj...jeg ville så gerne have været i Love2scrap, men flyveturen om natten sad stadig frisk i kroppen, så jeg blev hjemme og vaskede ferietøj ;-). Scrap´n´dream-billetten er bestilt og jeg glæder mig til at lave OSH-kort sammen med jer !

Anonym sagde ...

Tak for den søde kommentar Margit, din soldater er rigtig fint og papir er meget passende til soldater og jeg kunne godt lide LO, jeg bruger den samme hver eneste gang kan jeg se nu !! og Cecilie wow du må være sååå tålmodig da jeg prøvet det som baggrund var det et "disaster".MVH Vikki

Sivsko sagde ...

Hold da helt ferie - der er mange flotte kort til kassen. Og rigtig gode ideer :-)
Krammer Heidi