lørdag den 19. februar 2011

Weekend-WAUW #7 - Flere kort klar til kassen og lille ønske til bagsiderne

 Så er der allerede gået en uge siden den DEJLIGT fyldte kasse kom i hus og vi arbejder videre med at dokumentere og gøre pakkeklar - her er det en collage med kort fra Majer:


En dejlig blanding til forskellige formål og jeg kan rigtig godt lide de tekster du har på som også passer til en rigtig god ven - eller en anden man bare er GLAD for at have i sit liv. Mener Majer skrev at hun bla. havde brugt noget månedspakke papir hun ikke var så vild med - det er der sørme kommet et godt resultat ud af så MANGE TAK. Svært at se på fotoet men sommerfuglen er så lækker fordi det sorte på dens vinger er velour - så jeg måtte lige sidde og ae lidt på den =0) Og så har jeg taget et billede af et af kortenes bagside - tilfældigvis Majers - men jeg kunne have valgt andre der også gør det sådan. Jeg er rigtig glad for at kunne se hvem kortene er fra så sæt endelig jeres stempel eller mærke eller hvad I nu bruger - men HVIS I kan huske det - så prøv at give mig plads til den lille OSH-label nederst i et af hjørnerne. Her har jeg så sat den i midten nederst - så flugtede det bedre med stemplet der også sidder i midten. Så ser bagsiden nemlig stadig pæn ud. På forhånd tak!
Her kommer en fin håndfuld, som jeg desværre ikke ved hvem har lavet - hvis DU kan kende dem, så skriv endelig en kommentar, så får jeg selvfølgelig dit navn i dette indlæg. RETTELSE - så fik vi navn på disse fine kort - TAK til Connie (Haveje) både for bidraget og for oplysningen. Man får helt lyst til at gå i byen for at købe hyacinter til nogen!!  Det nederste KYS ved jeg dog er skåret af vores allesammens Silhouette-dronning, Nikolette - også FINT ikke?? :


En del af disse kort var der i flere ens eksemplarer - og så viser jeg selvfølgelig kun 1 af her - kom rigtig i forårshumør af kortet med hyacinten og tror jeg må lifte det, hvis jeg kan finde noderne til "Det er i dag et vejr .."  Vi tæller og sorterer videre - og i næste uge bliver kassen nok opdateret med et nyt tal hvis vi er blevet færdige. 

GOD weekend og nu er der KUN tre ugers tid til en hel masse af os mødes igen til Convention.! Mon ikke bjørne kan rejse frit mellem landsdelene??  For Fifty plager HELT vildt om at komme med - også selvom der ikke er softicemaskine derovre.  Vi får se!!  =0)

15 kommentarer:

10na sagde ...

Selvfølgelig skal Fifty da med til convention, jeg har da nogle kort som jeg regnede med at skulle aflevere til ham ;o)Fortsat god weekend.
Kh 10na

aka sagde ...

Selvfølgelig skal Fifty da med til Fyn. Tænk på alt det bøvl og ballde du ellers får med alle hans fans......

Anonym sagde ...

Sikke en masse fine kort.
Den sommerfuglekant er meget flot og rigtig godt fundet på.
Bodil H

May Britt sagde ...

Dejligt med så flotte kort...

Mio sagde ...

Fifty skal da ikke snydes for convention, Vil vil da savne ham helt vildt hvis han ikke er med ; )
Jeg er sikker på at der rundt omkring på borderne står div skåle, som han helt sikkert gerne må smage *GG*
Dejlige kort : )

Margit sagde ...

Ægte week-end-wauw!!
Jeg nyder simpelthen at komme herind på besøg og få nye ideer til kort. Og denne gang er der jo også VILDT mange - VILDT flotte :O)
Tak for kigget...

Anja sagde ...

endnu flere fine kort... go søndag til dig og fifty

Benita sagde ...

nøj hvor er de bare flotte alle de fine kort.

Mette sagde ...

Skønt at se alle de fine kort ! Personligt stempel ?...så må jeg ud og lede efter sådan et...

Anonym sagde ...

Lisbet
Så har jeg også fundet vej til kommentarboksen. Jeg er begynt at bruge OSH siden som idékatalog, og gemmer nogle af de viste billeder i en særlig mappe, så jeg kan finde tilbage til de tricks, jeg vil prøve.

Cecilie sagde ...

Drønfine kort hele vejen rundt; det er bare lækkert at se, at ting vi måske ikke selv brænder vildt for (som fx Majers mdrspakke) kan trylles om til fine fine kort, andre mennesker vil blive lykkelige for at modtage, fordi de bringer budskaber fra deres familie og venner. Det er dejligt, at det kan lykkes på den måde.

Majer sagde ...

Klart at Fifty skal med. Sig til ham at jeg byder på et glas Asti fredag aften i min hytte.... og så sig lige at han skal tage sin uniform på ;-)

mette v hvistendal sagde ...

flotte kort, håber kassen bliver fyldt på fyn

Karina Beck sagde ...

Også lækre kort her!! Og hvor er den ugle dog cute! ; )

Connie sagde ...

Hmm, jeg har lavet de 6 af kortene. Det med "KYS" er det ikke et af Nikolettes kort?