lørdag den 5. februar 2011

Weekend-WAUW #5 - der bliver virkelig lavet kort og HURRA for det

På næste lørdag drager Fifty og jeg til Høje Taastrup, for at hygge os til Scrap'n'Dream med en masse dejlige scrappere (i dette tilfælde fællesbetegnelse for mange laver jo også kort). Sidst jeg var afsted havde jeg det luksusproblem på OSH's vegne at indsamlingskassen var for LILLE - og jeres fine kort skal jo nødigt klemmes. Samtidig har jeg holdt lønforhandling med Fifty (nok ovenpå truslen om gulerødder fremfor honning) og han var ret opsat på at få en firmabil - så her er den - OSH's og Fifty's firmabil med god plads til kortleverancerne:


Når ens arme er for korte til at nå håndtaget er det godt at have stærke ører, ikke?? På billedet har den første skuffelse ikke helt lagt sig, så smilet er ikke så stort - men nu er han RIGTIG glad for den siger han!
Og jeg har lovet at hjælpe ham med at trække den, når den bliver tungere - man skulle jo nødigt anklages for at benytte sig at b(j)ørnearbejde:

Udover de kort vi får med hjem har Line tilbudt materialer efter en lille oprydning derhjemme og en anden (du ved selv hvem du er...) har skrevet til mig at hun ikke lavede så mange kort - men gerne ville bidrage med en rulle dobbeltklæbende tape eller en håndfuld kuverter eller lignende. SUPER ide - OSH har sin helt egen lagerkasse med materiale vi har fået hist og pist som kommer frem ved kortevents, så det modtager vi meget gerne. Mønsterpapir der måske ikke lige er sagen for DIG - kan sagtens blive et fint kort i en andens hænder.

Og apropos kort - her er et fint udvalg, som jeg viser selvom jeg først får dem på lørdag - men jeg ved Annette (der står bag Scrap'n'dream arrangementet) har dem med til mig, så jeg har lånt billedet fra hendes blog - FINE ikke?? Og en lækker blanding af feminine og maskuline kort. TAK Annette og tak fordi OSH kassen må komme med næste lørdag. I der ikke er så heldige at have en siddeplads - HUSK at kigge forbi - butikkerne har lækre varer og der er en superhyggelig stemning. Her er Annettes kort:


RIGTIG god weekend herfra HQ - Fifty vinker i baggrunden!

PS:  Hov  - så lige dette var INDLÆG nr 100 her på bloggen - det må udløse en lille ekstra præmie her i februar - for husk at kommentarkonkurrencen kører igen her i februar - og præmierne (i denne måned altså 2) bliver afsløret senere på måneden.

16 kommentarer:

Annette sagde ...

100 indlæg - tillykke - godt gået. Og vildt at mine kort er med i indlæg nr. 100.

God weekend,
Annette

Anonym sagde ...

Det er da nogle fine kort og med nogle gode farver,så kan man jo låne lidt igen herligt.
Bodil H

Karina Beck sagde ...

Flotte kort fra Anette.
Ja, vi ses på lørdag.Der har jeg også en lille håndfuld med. ; )
God weekend.

Nikolette sagde ...

Hvor er det dog godt, at du har Fifty som hjælper. Han gør det nu godt ;) Glæder mig til at se både dig om ham på Scrap'n'Dream.

10na sagde ...

Godt Fifty er SÅ stærk, er sikker på at den bliver tung at køre med. Fine kort du har modtaget og god ide`, med "lager" til donerede materialer. God tur næste weekend. KH 10na

May Britt sagde ...

Synes da også godt du kunne ryste op med noget honning...

Benita sagde ...

Flotte kort fra Annette - de fortjener også ros!

Du må vente med at få kort fra mig til det er conventiontid. :)

Anonym sagde ...

Ihh - tillykke med indlæg nr 100.. det har været en fornøjelse at læse dem alle :-)
Igen en omgang smukke og inspirerende kort - håber du og Fifty får kassen fuld på lørdag :-)
Mange hilsner fra Tina M.

Mette sagde ...

Flotte kort, herligt med lidt mere insiration ! Fifty har fortjent honning...mindst ;-)

Majer sagde ...

Jeg kommer ikke og scrapper på lørdag, men kommer da lige forbi med en håndfuld kort og en præmie ;-)

mette v hvistendal sagde ...

hej charlie og fifty jeg kommer desværre ikke til de forskellige arrangementer fordi jeg jo har den lille bebs, men sender snart en bunke kort igen og så håber jeg du får fyldt fiftys lille vogn op mange gange i år

mvh mette

Sivsko sagde ...

Super Lækker vogn fifty har fået, der er nok misundelighed i bjørne verdenen *gg* - Tillykke med de 100 indlæg det er super sejt Krammer Heidi - vi ses lørdag

aka sagde ...

Flot med 100 indlæg allerede. Og fint at I også har fået overskud til firmabil ! (Husk det på selvangivelsen....)
Ja, jeg er jo ikke et øjeblik i tvivl om, at I nok skal hygge jer på lørdag....suk, suk,...God fornøjelse.

Jean sagde ...

stort tillyke med indlæg 100, hvor er det bare flot..

Stort skulderklap til jer der arrangere dette, og støtter det.. det er virkelig en smuk sag at støtte. Jeg er selv helt ny i scrap card verdenen, men når jeg engang ligger inde med en mase matrialer vil jeg bestemt gerne være med til at støtte en så god sag :)

Jean sagde ...

hvor er det bare sejt at bjørnen sådan knokler for at komme frem med kortmobilen :)
Han fortjener bestemt noget varm honning og et kram :)

Marianne1972 sagde ...

Jeg må da simpelthen lifte nogle af de skønne kort. Jeg får jo helt dårlig samvittighed over ikke at have givet noget til OSH endnu. Og jeg som selv er ansat i forsvaret... Ups.