lørdag den 19. februar 2011

Weekend-WAUW #6 - Rapport fra Scrap'n'Dream og STOR TAK !!!


Dette indlæg får lov til at ligge øverst indtil næste weekend-WAUW! - Men kig længere nede der er nye indlæg!

Og det er et KÆMPE weekend-WAUW skal jeg lige love for!! Fifty og jeg har nemlig været til Scrap'n'Dream i Høje Tåstrup hele lørdagen. SUPER hyggelig dag i dejligt selskab med lidt over 100 kreative kvinder og piger og en sej dreng Silas, så Fifty var ikke eneste hane i kurven den dag.
STOR TAK til Annette og Britt for endnu et vellykket arrangement og tak for Fifty's lille "kontor" med god plads uden at vi skulle falde over ham! =0) Her er ham liige ankommet - og minsandten om ikke de første kort har fundet vej til kassen - det lover jo godt!


Inden der blev alt for travlt i butikken nåede Pia fra Love2Scrap lige forbi med indholdet af kassen fra butikken - TAK for det - ca 140 kort fordelt på flere poser. TAK til både Love2Scrap og ScrapFactory for fine butikker med fristende varer og som altid god stemning og godt humør:For jer der nu tænker - viser du nogle af kortene - så ja - i de næste MANGE dage - men her er en af de næste der kom i kassen. Charlotte Ravn havde taget en orange afgang for at kaste glans over dagen og medbragte dette fine bidrag til kassen. TAK til dig - det indbragte dig et ægte Fiftykram:Charlotte Ravn og Fifty:Fifty oplevede MEGET mere på dagen og jeg er blevet lovet kopier fra flere kameraer - så "stay tuned" for nyt fra dagens linselus og hans gode venner - men her er billedet fra i går aftes kl. 22.00, da vi kom hjem med en FULD OSH-kasse. Fifty var meget spændt - så jeg forsøgte at vise ham ideen med en regnemaskine - men når man har poter og ikke fingre var det LIDT svært, så vi besluttede at sove på det og hjælpes ad med at tælle her til morgen.Men når man er en lille bjørn med et STORT hjerte kan ventetid være et fremmedord - så jeg vågnede til lyden af blyant mod papir og lidt stønnen og pusten fra OSH-rummet her til morgen. Her er hvad jeg så:Kort over hele gulvet og en træt og flittig bjørn. Men igen - at tælle på fingre går også lidt langsomt, når man kun kan tælle til 2 eller 4 uden sko - men en rigtig soldat sover jo med støvlerne på. Jeg var nødt til at påtale honningbøtten - men Fifty HAVDE vasket hænder sagde han - og alle kort så stadig fine ud! Nedenfor ses zoom af Fifty's regneresultat - 30 kort - OK - jeg må vist hellere hjælpe dig med det samme Fifty for der er MANGE endnu!Og ved fælles hjælp nåede vi frem til at kassen indeholdt ialt...... ER I KLAR ....

624 kort.

Det er så STORT at jeg slet ikke kan fatte det - tallet skal selvfølgelig lige "renses" for skadestuekort og de julekort der kommer på lager - så tælleren med hvor mange kort der er klar til næste forsendelse, må I lige vente et par dage med at se her på bloggen - men totaltælleren kan opdateres i dag.

Til sammenligning er her lidt EVENT-historik:

FØRSTE indsamling på Scrapamania i maj 2010 gav 89 kort - men det var også dag 1 i OSH's historie.
1. gang på Scrap'n'dream i efteråret 2010 gav 256 kort
1. besøg på Convention i efteråret 2010 indbragte 312 kort
2. gang på SAM i efteråret 2010 gav 79 kort - men det var få dage efter JULEKORTREKORDEN!! Så alle havde sendt kort direkte til HQ for at vi skulle nå målet
og nu 2. gang på Scrap'n'dream foreløbig REKORD med mere end SEKSHUNDREDE KORT!!!

OG så fik jeg samtidig både nogle fine, farvede stempelmotiver og en materialedonation inkl. tape og kuverter fra Lina mange TAK, og to præmiedonationer til blogkonkurrencen fra hhv. Majer og Metty Hyldig - men mere om det senere. Til sidst en måske tilfældig pose der var omkring nogle af kortene - og som Fifty straks tog til sig - han læser ikke det med småt, så jeg har ikke nænnet at fortælle ham det er en butik med dametøj! =0)GOD SØNDAG - tak for tålmodigheden hvis du har læst hele indlægget og endnu engang KÆMPE tak til alle der gjorde dagen i går til OSH's første indsamlingsdag med OVER SEKSHUNDREDE KORT - ja det måtte lige gentages!!!!

Jeg fik også en håndfuld flere navne og byer med hjem til opdatering af Danmarkskortet - hvis du bidrager til OSH og ikke mener du er på kortet - så send en mail til OSH - med dit navn og bynavn - så kommer du på! Vi bliver hele tiden flere - det begynder at køre gør det!!  =0)

22 kommentarer:

Gitte Grønfeldt sagde ...

Hvor er det bare fantastisk - tillykke med alle de flotte bidrag til OSH :-D :-D :-D

Mette sagde ...

624 kort !!! Herligt ;-)...og du sagde ligeså forsigtigt: "jeg tror at der er over 200 kort i kassen" he he...Tak for en skøn dag i godt selskab. KH Mette

May Britt sagde ...

Det er da helt vildt så mange kort du fik med hjem men ideen er jo også super god og vi alle vil jo gerne bidrage... God søndag...

HenrietteH sagde ...

Hvor er det et flot resultat - og en god bamsebjørn du har dig der.. Jeg afleverede mine beskedne kort til ham, mens du var til et par timers frokost, og jeg kan se at han har passet godt på dem - for de er da kommet med på dit billede...

Rikke sagde ...

Hvor er det bare stort!!!
Jeg glemte desværre mine kort, men jeg sætter dem af hos Love2scrap næste gang jeg kommer forbi der :o)

Else sagde ...

STORT !!

Det var da godt at Fifty fik det nye køretøj, ellers var I da aldrig kommet hjem med alle de kort.

Tusind tak Charlie, for den røde kasse. Den udløser bestemt også nogle kort mere, fra mig. ;-))

Margit sagde ...

FANTASTISK!!!
Kan huske, hvilken skepsis du udviste, da vi drog afsted...
Og der var SÅ mange havde jeg ALDRIG drømt om...
Men hvor er det dejligt.
1000 tak til dig og Fifty for arbejdet med at tælle...
Knus og fortsat god dag...

Gitte sagde ...

Wauw....et flot resultat.

Og ham Fifty er da også bare en rigtig charmetrold, der forstår at sætte humøret op på en.

Skøn skøn læsning.

Karina Beck sagde ...

Wauw et flot antal kort I fik med hjem.
Det var hyggeligt, at hilse på dig igen.

Mau sagde ...

Det er jo helt vildt :) god nok så kassen fyldt ud da dagen sluttede, men havde ikke gættet på så mange.
Det forpligter jo ligesom lidt, så nu må vi alle fortsætte det gode arbejde.
Tak for en dejlig dag.

Jean sagde ...

Wowwwwuuu sikken en rekord!! vildt at der blev afleveret over 600kort.. det er fantastisk flot..Glæder mig til at se flere billeder.. hvor er de finde dem du har vist her idag..
og selvfølgelig er det hele da læst.. skal da ikke gå glip af så spændene en læsning.. hvor er det altså heldigt bjørnen har fået det lækre kørertøj så alle kort kom sikkert med hjem :)

God søndag til jer alle derude :)

Sivsko sagde ...

Jeg skal lige tørre smilet væk inden jeg kommenterere............. :-)
Det er dat helt suverent og fantastisk og - og - og jeg har slet ikke ord.

Ham Fifty er også en dejlig ung bamse - ham kan du være stolt af - han må godt komme med til scrap en anden gang - jeg tror det hjalp på resultatet. :-)

Smiler
Krammer fra Heidi

Majer sagde ...

Wauw... det er da for vildt!! Super godt gået alle I damer, der også synes at det giver god mening at lave kort til vores soldater!

Og så ser Fifty jo dejlig ud i uniform ;-)

Lisbeth Zibrandtse sagde ...

Hvor er det bare fantastisk!!! Super at så mange støtter op om det gode formål.
Jeg må indrømme at jeg syntes kassen var lige velvoksen nok, men trækker det i mig igen og synes nu den har en rigtig god størrelse!
I øvrigt venter jeg snart en øjenvidneberetning fra felten, da min svoger i øjeblikket er i Afghanistan. Han er blevet bedt om at sørge for at besøge Kuffen og aflægge beretning når han komme hjem om nogle dage.
-Og så er du altså bare min yndlingsblogger!!!

Heidi sagde ...

Det er jo fuldstændig vildt og tosset :) På den gode måde. Tillykke med kortene. Det er jo ingen sag når sådan en smuk ildsjæl står bag.

Anonym sagde ...

Det var rigtig nok mange kort denne gang, godt at du havde taget en større kasse med .
Jeg glæder mig til at se kortene og få nye ideer, det er så dejligt at se hvad de forskellige piger finder på, herligt =0)
Bodil H

Jette / ma11edina sagde ...

Kæmpe tillykke, det er vildt flot!!! Og tak for fornøjelig læsning :)))

Mio sagde ...

Wow helt vildt .... : ) det så også ud af mange, i den store kasse tihi
Men hvor er det bare dejligt, at så mange er med : )

Cecilie sagde ...

Det var da et helt fantastisk antal kort! Hvor er det bare godt gået af dig og af alle OSH-kortmagere ude i det ganske danske. Flot flot.

aka sagde ...

Ja det er sandelig et utrolig flot resultat.
Og jeg har endda været så heldig at få lov at røre ved Charlottes flotte kort.
Under min "inspektion" i HQ idag, så jeg jo også Fifty i hjemlige omgivelser og hans omfattende garderobe. Fine forhold !
Og så at se hvor meget alle de kort egentlig fylder.....og fornemme hvor meget arbejde der er med den videre proces....Det er virkelig et stort arbejde du har påtaget dig. Hatten af for det.

Ragna sagde ...

Hej Charlie

Hvis ikke du allerede har set det, så vil jeg lige nævne, at der er temaaften til støtte for OSH og Cancerkort på TSC torsdag den 17 marts

mette v hvistendal sagde ...

holda op hvor er det godt gået, dejligt at se den opbakning