tirsdag den 17. august 2010

Bloggen har holdt en lille sommerferie sammen med mig - men NU er vi klar igen. =0)

Og Blogger fik sin vilje og fik lov til at vælge et nyt design - lidt ørkenfarvet - så det passer jo meget godt og de små faneblade er blevet mere synlige - ellers ligger tingene stadig hvor de plejer - så håber I kan finde rundt.

HVAD er bedre end OSH-kort med posten den første dag man er hjemme igen!!!  Så pyt med at der også var et par rudekuverter.  Mange TAK til Heidi (Sivsko) for de fine kort. Det er desværre overskyet og VÅDT her i dag - så billederne viser ikke HELT hvor fine farverne er - men håber I kan se at blomsterne både er af turkis vellum, turkis karton og hvid karton med lidt INDBYGGET perlemorseffekt- for det går nemlig fint - det drysser jo ikke eller smitter af. En fin lille serieproduktion, hvor hver enkelt kort alligevel er lidt forskelligt pga teksten.

og denne gang får I lige et nærbillede også :


Og så glæder jeg mig allerede til i morgen, for Nikolette kommer forbi, med de kort deres lille scrappeklub har lavet i sidste uge - men mere om det senere på ugen!

I næste uge er jeg i Roskilde hos Love2scrap der afholder et OSH-kort arrangement og jeg glæder mig til at hilse på alle de tilmeldte og få lavet en masse fine kort.  Husk at checke om der er et kommende OSH arrangement i dit område, jeg har lige opdateret listen øverst på siden med de nye jeg har fået besked om.

Der er også på opfordring (og TAK for det) kommet et nyt punkt der hedder Kortønsker og deadlines - der vil jeg fremover skrive besked, hvis der er specielle typer kort vi især mangler og så snart jeg kender dem også de deadlines der vil være på f.eks. at nå at få sendt julekort derned, så de også kan nå hjem til familierne igen.

2 kommentarer:

Margit sagde ...

Super fine nye kort til kassen... :o)
Dejligt med inspiration...
Glæder mig til at ses hos Love2scrap på onsdag?!

Anonym sagde ...

Sikke fin siden er blevet, og så med de fanblade er den blevet nemmere at bruge.
Sikke fine kort der er kommet, herligt.
Jeg har nogle stykker liggene så dem får du senere =0)...
svigerinden