mandag den 8. november 2010

Kortskitsekonkurrencen - lækre bidrag og VINDERE !!!

Så er spændingen udløst - her er først de 3 vinderkort fra konkurrencen på SAM:

De er stablet så det nederste er 3. præmien der gik til Margit B.  I midten 2. præmien som var Mette H.'s bidrag og TROMMEHVIRVEL...
 Øverst 1. præmien der gik til Gitte Y.

Her er præmierne i samme rækkefølge:
En MS punch med et sødt hjerte, et Hero Arts stempel og en MS deep edge punch med snefnug-ranke:

TIL LYKKE til vinderne og tak til alle der deltog. Her kommer så resten, FIINE ikke sandt - godt det ikke var mig der skulle vælge, det fik jeg jo god hjælp til fra 2 gæster der kunne vælge uden at ane hvem der havde lavet hvad. Skitsen lagde op til at også nybegyndere kunne deltage med et kort og selvom det ikke er til at se det var der 2-3 personer der fortalte mig det var deres første kort - det gjorde mig rigtig glad for det er præcis det jeg også gerne vil være med til - at afmystificere det at lave kort så flere får lyst til at kaste sig ud i det.

Alle kort kommer selvfølgelig direkte i OSH-kassen til næste forsendelse - og får du lyst - så lav endelig flere romantiske kort - de passer fint til vores næste forsendelse som består af generelle, sjove, søde kort med blandede temaer men også bliver leveret så Valentine's dag kan nås. Der er deadline i løbet af uge 49 !


Se lige her ovenfor - og kom så ikke og fortæl mig at alle vores kort er "tuttenuttede"!!!  ;0)


MEN - læs endelig videre, for der var jo i retfærdighedens hellige navn også en lille konkurrence her på bloggen, specielt for de der IKKE kunne være tilstede på SAM - det var så nok med lidt kort varsel - eller også var der noget godt i fjernsynet - for der var kun 1 der nåede at være med. MEN et ord er et ord og en mand er en mand og selvom jeg er en kvinde - så trak jeg selvfølgelig en vinder  =0) - så til lykke til 10na - der til gengæld har skrevet, at hun lavede 6 kort til OSH efter skitsen - dette er det fotos hun har sendt af sit søde kort:


Håber du ikke er færdig med julekortene endnu 10na - for din præmie er en lille, hyggelig julekort-egnet pakke her fra OSH. Jeg skal bare bruge din adresse i en mail eller pb!!!

Det var dagens nyheder her fra HQ og lidt lækre kort at kigge på. En nye uge er startet - solen skinner her i Nordsjælland - ha' en god uge !!  =0)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Hvor er det nogle fine og søde kort, og så romantiske.
Tillykke til jer der vandt.
Bodil