fredag den 16. september 2022

Messer her og der og allevegne - der krea-pusles, hygges og shoppes fra kyst til kyst...

Fifty og jeg har selv været et smut i Osted og i sidste weekend på scrap-a-mania og så står de næste weekends på familiefester - men I andre har nok Convention i Middelfart og/eller Lisbeths Scraptræf i Herlufmaglehallen til gode. Hvor er vi heldige, at der er gode folk der orker at stå for så mange arrangementer og butikker der kommer og frister. Selvom vi ikke selv er ledige, har Fiftys venner en OSH-kasse klar i Middelfart og Herlufmagle, så I går ikke forgæves, hvis I har kort I gerne vil aflevere til os.

I dag var det kort fra Berit Møller i Århus, der lå klar på mit fotolager og vi er i det tøsede og romantiske hjørne i dag, kan jeg se 👍:


Ung kvinde lægger sidste hånd på festlooket på dette kort.Dette kort handler også om fest og gaver dog med en yngre udgave pige.Et Pink og grønt kort med matchende patchwork baggrund og en lækker hjerteispind.Et Love kort med en lille mus med en blomst. Rødt og hvid kort med nuttet lille hund og "hundesprogs" tekst.Og vi slutter af med et Love kort mere - med en tekst der gælder i LANG tid..

Tak for de fine kort Berit og god weekend til jer allesammen fra os. Vi er flittige lige nu med at kigge på og klargøre de 900 kort vi fik med hjem fra Scrap-a-mania i Sorø, så også tak til jer der afleverede kort og papir til os på den messe og i Osted.


10 kommentarer:

Heidi Kolze sagde ...

Flotte kort! Hyggeligt at hilse på dig og Fifty i både Osted og på SAM. Skønt med messer så tak til dem, der gør det muligt.

Laila Toudal sagde ...

Super søde kort, og øv hade lige glædet mig til at give Fifty et knus til convension, men det er jo gode at have noget til gode, ønsker alle en rigtig god weekend 🥰

Anonym sagde ...

Sikke fine kort og godt gået med 900 kort

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Skønne kort - særligt hunden på det rød/hvide kort er jeg vild med ❤️🐾

Line Lynggaard sagde ...

Vildt i har modtaget over 900 kort. Rigtig god arbejdslyst 😃

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Så fine kort, elsker bare røde farver ❤️

Gurli sagde ...

fine kort og det var godt nok en del der kom med hjem fra de messer :-)

Bertram sagde ...

Skønne kort, især de rød/hvide kort

Mette Nysted sagde ...

Ej nogle søde kort 😍 Kærlighed og fest ❤️🎉❤️
Wow 900 kort - det er dejligt at høre 😊

Lindas zoega Christiansen sagde ...

Hold da op det var mange kort fedt med fedt på