onsdag den 24. november 2021

Julekort #11 hos OSH

SÅ nærmer vi os tiden hvor det begynder at være OK at nynne julesange, købe gaver og i det hele taget glæde sig til jul.

Denne gang har jeg fået brugt noget doneret designpapir og her får I et par af kortene at se. 

Til det første kort har jeg brugt Spellbinders Build a Winter Birdhouse diesættet, som blandt andet indeholder den fine juleklokke og sløjfe.


Teksten er heat embosset med extra fine hvidt embossing pulver fra Ranger. Teksten er fra Gittes Eget Design Helt Enkelt Jule Special stempelsættet. 

Se engang hvor fine detaljer man får. 


Det næste kort er med Rayher Snowman diesættet. Jeg har det bedst med diesæt, hvor der ikke er så mange små dele man skal samle. Jeg får tiks af diesæt med masser af bittesmå dele, hvorfor jeg gang på gang er imponeret over Charlies tålmodig med den type diesæt. Dette sæt fra Rayher passer derimod lige til min smag og behag. 


Denne gang har jeg skabt med tekst ved at kombinere stempelsættene "Mix & Match/ Jul" og "Helt Enkelt Jule Special" fra Gittes Eget Design. 

Nu kaster jeg jule-stafetten videre til næste OSH kvinde....

GREBET... det er Charlie her 😇. Tak for pasning af 🐻 nu skal det nødigt hedde sig, at han er en krudtugle, men jeg har på en eller anden måde haft bedre tid i en periode. Derfor kommer jeg for en gangs skyld ikke på med mit julekort som det sidste. 

Jeg havde besluttet at tage en af mine nye juledies fra sidste år i brug nu. Så her kommer et julehyggekort, hvor en sød honningkagebager er i fuld sving med at røre glasur, så hans små venner også kan blive pyntet. Han har vist snuppet en smagsprøve for tungen er lidt ude af munden - eller også koncentrerer han sig bare rigtig meget. Han sidder på sin kagerulle, så det er nok kun pyntning der mangler. 


Lawn fawn baggrunden har været i brug igen - her i rød/hvid grøn udgave og vendt på højkant.
Honningkagebageren er en hyggelig Cottage Cutz die - der også kan laves som peek-a-boo motiv.
GOD JUL dies er fra Gummiapan og det lille hjerte er fra CC sættet.


Og her kommer Cecilies julekort, hun var nu også i god tid, for hun har også skullet fejre fødselsdag i denne måned  - til lykke med den 18.11. Cecilie 🎈😍 - må vi se hvad du har lavet til os?

Hej og tak.

Julen er hjerternes fest og jeg ville så gerne bruge denne udstandsning med hjerter over det hele. Så var det jo oplagt med en tekst om hjerter - så den blev stemplet på kraft ligesom kortbasen og pyntet med små flettede hjerter. 

Striberne står lige på kortbasen, for ellers kom det til at se virkelig sært ud, når jeg monterede de andre elementer lidt på skrå. 

Tekststemplet som også inkluderer de små flettede hjerter er fra et af de stempelsæt Trine Brandt-Lassen udgav for en del år siden, før der var ret mange andre danske stempler i handelen. Og de var SÅ lækre og som I kan se stadig meget anvendelige. Øv at de ikke kan fås længere. Men HURRA at jeg har dette.
4 kommentarer:

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Skønne julekort - og alle tre i forholdsvis klassiske jule/vinter farver. Fantastisk for en som jeg, der elsker det klassiske ved julen :)
Måske har jeg scrappet "for længe", men heldigvis har jeg også stempelsættet fra Brand-Lassen Design men har slet ikke lagt mærke til den skønne tekst og mulighederne med de to flettede hjerter. TAK for inspirationen til jer alle tre

Bodil Bording Hansen sagde ...

Flotte flotte julekort, og dejligt med nye ideer 🌈🎄🌈

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Lækre julekort, den lille honningkagemand er så nuttet 💕

Bertram sagde ...

Skønne skønne julekort fra jer alle .