fredag den 5. november 2021

Bid for Bid af Designpapir | Doneret blå lilla romantik

 Det har været helt overvældende så meget designpapir og karton, I har doneret til Operation Skriv Hjem. En kæmpe stor tak for det! 

Jeg har fået fornøjelsen af at få noget af det med hjem og har selvfølgelig allerede taget hul på at få brugt af det. Bare rolig, jeg kommer ikke til at løbe tør foreløbigt. 

Nogle har været flinke at donere flere ens ark eller vi har modtaget det samme ark fra flere forskellige. Jeg har i hvert fald tryllet 3 ark om til nedenstående kort. Ved godt vi ikke befinder os i foråret, men hos OSH følger vi ikke årstiderne. Snarere er vi altid ca. 4-6 måneder forud for de forskellige sæsoner. 

Jeg kastede mig over at få brugt disse 3 ark, hvor bagsiden er vist med den grønne stump på billedet ovenfor. Det er der kommet lidt forskellige kort ud af. 

Oprindeligt er disse designpapir ark beregnet til kvadratiske kort. Ved at lave standard A6 kort, kunne jeg faktisk udnytte mere af designpapiret. Derfor blev det kun til ét kvadratisk kort i denne omgang. 

Da jeg laver mange OSH kort, har jeg altid nogle tekster klar til brug. Derfor vil I ikke opleve den store variation i valg af tekst til disse kort. Jeg har ganske simpelt kunne gå i min OSH-tekst-bøtte og finde disse tekster klar til brug. 


Jeg har for en gangs skyld hevet nogle af mine forskellige kant dies frem. Særligt dem med scallop kant virkede perfekte til denne romantiske stil. 


Til de næste kort har jeg sågar fundet en af mine gamle Martha Stewart sommerfugle punches frem. Det er sjældent de gamle punches ser noget aktion, men de er stadig mega gode at have. (Plus, punches er perfekte for børn at hygge med, når der skal laves fælles papirklip). 
Til banneret nedenfor har jeg kombineret en banner die fra NHH Design med en banner die fra Gittes Eget Design. Jeg synes det er perfekt, at den fine stitched kant på det lilla banner er synligt. 


Nedenfor ser I alle de kort som jeg fik lavet ud af de 3 ark designpapir. 


Kig gerne forbi min "Bid for Bid af Designpapir" serie og få masser af inspiration :) 

Klik HER


Kreative hilsner,

Pia 

Instagram: @pia_k_larsen
Pinterest: Pia Krogh Larsen

7 kommentarer:

Bertram sagde ...

Skønne kort 😀

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Smukke kort i de dejligste farver 😍

Lone Thyme Ørnstrup sagde ...

Hvor er de smukke - det ene smukkere end det andet <3
Tusind tak for inspirationen og alle de gode ideer. Det er særligt fedt at vide, at de danske designere kan mixes på den måde med banneret og så er jeg vild med at vi stadig kan bruge Martha Stewart punch :)

Charlie sagde ...

Wauw Pia - vidste bare du ville få noget skønt ud af de fine ark. SIkke nogle dejlige kort du viser her.

MosteH sagde ...

Skønne kort med dejlige farver fraaa ... Papirdesign tror jeg.

Tina sagde ...

Hvor er de bare fine og ja, romantiske. Elsker farverne og de anderledes borders og hjørner.

Bodil Bording Hansen sagde ...

Hvor er det nogle fine kort, tak for de gode ideer 🌈🤗🌈