mandag den 13. september 2021

13. september og stadig HØJ efter en dejlig messe i Sorø.

I denne weekend var det tæt på at være som "i gamle dage" og hvor VAR det dejligt.  TAK til Rikke Bagger og hendes team samt udvalgte butikker for at dette blev muligt.


OSH's opfordring til at donere materialer blev i høj grad fulgt - her ses Fifty lørdag aften omringet af en masse poser og kasser med karton og mønsterpapir og søndag kom der stadig nyt til. Vi lyver ikke, når vi siger at vi havde så lange arme at vi kunne klø os under fødderne uden at bukke os ned - MEN det var det hele værd. 1.000 tak !!!!

Der blev også fyldt kort i Fiftys kortkasse helt nøjagtigt 611 kort. 👍😊🏆 også TAK for dem.

Jeg nåede at kigge på den første portion her til formiddag - og derfra kan jeg nu vise disse hyggelige kort fra Charlotte Nielsen:Vi starter i dyreverdenen med dette søde kattekort - de Marianne design katte er jo bare skønne.Og hvor sjovt er dette kort med Gummiapan køerne og den skønne tekst lige?? Smart med disse tynde rammer som man så pynter lidt - fine Til lykke kort.Sommerkort med lækre ispinde og vaffelis var der også imellem. En sød lille cirkel med mønsterpapir kantet med en fin blomsterranke ønsker her tillykke.Og nu vi er ved fødselsdage - så har jeg engang hørt, at denne type kage hedder en "Topsy Turvy Cake" og faktisk SKAL se sådan ud - så det er ikke en UPS-kage der blev skæv. Jeg hører ofte nye kortmagere sige Jeg har ikke så mange dies - hvad så? 
 Men se nu lige her hvor langt man kan nå med cirkel og stjerner.  FLOT ikke?Jeg gemte dette flamingokort til sidst - for den tekst er jeg da vild med.
Det kunne være mig da havde udtalt det 👍😁

Tak for kortene til dig Charlotte.

Når I kommenterer i denne måned er det et gavekort på 200 kr fra Three Scoops og Camilla der er på højkant. Tak for det Camilla og for den fine donation af designpapir fra din egen kollektion. Dem glæder vi os til at "lege" med, der kan blive mange fine kort. 

Også TAK til den trimmede fyr fra Luna Hobby, der påstod han var Carsten. 😮 Han var også med på ideen og har forsynet os med to kasser med kortpakker og kuverter, så nu er det bare med at komme i gang.


 

 

 

10 kommentarer:

Ann Jensen sagde ...

Lækre kort, og sikke et bjerg Fifty fik samlet. Kan forestille mig der er til lidt af hvert :-)
Det var rart at se jer igen.

Anne-Mette sagde ...

Flotte kort😊

Nanna sagde ...

Fine kort !

Unknown sagde ...

Waw nogle fine kort, og ja, et er nogle skønne køer fra Gummiapan. Det er godt nok en ordentlig masse papir I fik samlet ind, det må vare lidt før I løber tør.

stump sagde ...

Wow fine kort og lyder skønt med alt det papir i fik samlet ind

Lise sagde ...

Rigtig skønne kort og dejlig inspiration ����

MosteH sagde ...

Sikke mange kort. Over 600. Og en stor stak papir 👍

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Sikke nogle lækre kort 💕 og sikke mange materialer der er doneret til mange nye kort der vil gøre lykke rundt omkring i den store verden. God dag til alle 😀

Tina sagde ...

Ja! Så sandt som det er sagt, Charlie! Lidt skæv skal man være 🤣
God Høst du fik med hjem.

Bertram sagde ...

Skønne skønne kort 😀