tirsdag den 24. august 2021

Julekort #8 hos OSH

Mens julekortpakkerne 2021 har startet deres tur fra Allerød til Karup og videre ud i verden, er vi i fuld sving med august måneds julekortmodeller. Så julekortkasserne til 2022 har allerede fået den første håndfuld julekort i bunden af kassen. Fifty er naturligvis på Scrap-a-Mania både 11. og 12. september sammen med Pia Krogh Larsen og søndag er det planen jeg også kommer til Sorø - så I der måske ligger inde med kort og julekort kan aflevere dem i Fiftys kasse, få et ark med kortlabels med hjem og tjekke om der er en lille pose slik i Fiftys kuffert. Men lad os først se hvad Pia har fundet på her i august måned.

Hej. Jeg er i funky, snarky og humoristisk humør denne gang. Måske fordi jeg har fødselsdag i morgen og ved at dagen byder på sommchampagne og måske en lille fis i kasketten, ha ha ha. 

Julemanden er også i et xxx humør og temmelig kæphøj i dag. Den funky farverige baggrund er lavet ud af strimler fra mit restelager. Kortet er meget inspireret af et kort, jeg har set hos Simon Says Stamp. 


Teksterne er fra Hero Arts "Off-Beat Holiday Messages" og er fantastisk humoristiske. På amerikansk kalder man tonen for Snarky og på dansk er kæphøj vist en ganske god oversættelse. 

Julemanden er fra Simon Says Stamp, som ikke forhandles i Europa. Hvis man er ejer af en Sille, kan man sikkert finde noget lignende og skære ud. Julemanden kommer uden et 'ansigt', men her har jeg blot brugt en cirkel die. 


Jeg har farvelagt Julemanden med Promarker tusser, som er alkohol baserede. Farverne brugt er: 
  • Cool Grey 1 - Skægget
  • Putty - ansigtet
  • Cardinal Red - Julehuen
Det var alt fra mig i dag. Nu vil jeg nyde dagen i sommerhuset på Bornholm og glæde mig til min fødselsdag i morgen. Håber det bliver fantastisk vejr på solskinsøen. 

-*-

Hvad mon Cecilie har tryllet frem i denne måned?

Jeg har fundet dette lidt ældre men skønne sæt Isbjørne stempler fra My Favorite Things frem. Det hedder Polar Bear Pals og er tegnet af dygtige Birdie Brown (BB).


Isbjørnene er jo bare så tilpas fjollede, at man er nødt til at holde af dem.
Her er de på glatis, og den ene har klaret skærene bedre end den anden.
For mig er hvid, blå og rød sådan en lækker vinterlig kombination 
af farver,
som jeg meget ofte vender tilbage til.


-*-

Skøn atypisk julemand og nuttede isbjørne - ansigtsudtrykket på ham der er på skøjter er så fantastisk og det er jo egentlig bare to øjne og en snude. Det er tegn på en dygtig illustrator. Fifty og jeg har lavet et HELT specielt fødselsdagskort til Pia som hun har fået med på ferie til i morgen (tihi). Men tilbage til julekortene.

Hvad har jeg så i posen. Også bjørne - for Fifty har fået lov til at snuse lidt i mine ting og fandt en lille pose med de søde Forever Friends bamser - her i julehumør. De passede perfekt i farverne til et ark fra en lille pakke kortforsider fra Hobbyboden (Sn@p DIY CHRISTMAS Card fronts). 


Arkene er til amerikanske kort, men jeg tilførte lige en stribet rest øverst og nederst som blev pyntet med en diestribe med zigzag syning jeg havde på lager og en strimmel rødt glimmerkarton (af den slags der IKKE drysser eller smitter af). En ældre lygtepæl pyntet med en lille rød glimmersløjfe.
Den stemplede tekst er fra et ældre julestempelsæt fra Wplus9 (Winter Pals)Den fine lille tekst passede perfekt i den midterste størrelse af NHH design tekststrimler.

Tænk at der allerede er gået 8 måneder. Det betyder vi har vist 24 meget forskellige julekortmodeller herinde allerede og vi bliver ved gør vi. Hvis du også har julehygget lidt på forskud, så kommer Mr. Linky her, så du kan vise os andre dit julekort.


4 kommentarer:

Tina sagde ...

Ja, tiden går hurtigt, til trods for diverse restriktioner og nedlukningen. Men jeg skal da love for der er hygge på siden i dag!
Bamserne er nuttede og baggrunds papiret virkelig lækkert! BB er jo en af mine absolutte favoritter uanset årstiden, så de klassiske isbjørne er også favorit her. Og ham julemanden! Ham er jeg bare helt vild med!

Jannie sagde ...

Skønne julekort fra jer alle tre.
Er ret vild med ideen med at bruge strimler af rester til baggrunden, den ide må jeg huske.
Jeg har også lavet julekort idag 🎅🏻

Bertram sagde ...

Igen lækker inspiration fra jer til os 😊 Jeg er især vild med kortet med julemanden, farverne tiltaler mig.

Carolina sagde ...

Skønne julekort 😊 kortet med julemanden er flot og anderledes. Tak for inspiration 🙂