fredag den 23. juli 2021

Julekort #7 hos OSH

 Nu er det Jul i Juli igen, nu er det Jul i Juli igen og Julen varer lige til….december! Kunne bare ikke dy mig for at komme med den, undskyld min platte humor. Sommeren er sandelig kommet til Danmark og vi bør absolut ikke klage over det fantastiske og varme vejr, som denne måned har budt på indtil nu. Men bare rolig, sommervejret sætter selvfølgelig ikke en stopper for, at vi vanen tro juler den 24. i måneden. Nup et køligt glas og nyd >> Jul i Juli << inspirationen. 

Vi vil dog benytte lejligheden til at nævne, at næste forsendelse vil være årets julekort. Deadline for aflevering af julekort er den 7. August 2021. 

-*-

I denne måned er mit kort et fladt og meget enkelt kort:


 Jeg har stemplet den store tekst midt på kortet og dekoreret med snefnug stemplet i forskellige
blå nuancer. Som accent til det blå er der stemplet små røde prikker.
Det her er et af de kort, der hurtigt kan produceres i store mængder, skulle man have behov for det ;)


Når den stemplede tekst er så stor en del af et kort, er det super vigtigt, at teksten står snorlige og skarpt præcis som Cecilies tekst gør det her. En Misti eller Stamping buddy er en uvurderlig hjælp til at opnå dette resultat. Jeg kunne personligt ikke lide stempelaftryk de første år jeg var ny i denne verden, af den simple grund at jeg næsten altid fik et resultat jeg ikke var tilfreds med. Nu ELSKER jeg stempler OG min Misti og Buddy - ja jeg endte med at købe dem begge for at se forskellen. De er gode på hver sin måde, Buddy er billigere og giver dig mere plads, da den ikke har kant hele vejen rundt. 

-*-

Pia her med et lidt mere “travlt” kort end Cecilies flotte enkle kort. Jeg har hevet min The Paper Boutique “Once Upon a Christmas” 8”x8” blok frem. Den har det skønneste julepapir i flotte farver. 

For at give min tekst en base, har jeg brugt den store tag die fra Gittes Eget Design “Basis Tags”. Først har jeg dog gjort mit røde karton lidt mere lækkert ved at bruge The Stamp Market “Pierced Plaid” cover die først. 


Min tekst med JUL er fra LDRS Creative “Chloe Alpha Uppercase”, mens den heat embossede tekst er fra Gittes Eget Design stempelsæt “Mix & Match/ Jul”. Ihhh, altså de bogstaver fra Chloe Alpha sættet er lækre. 


Jeg havde den lille poinsettia / julestjerne liggende fra et tidligere projekt og var sørme perfekt til dette kort. Altid rart at få brugt rester fra andre projekter. Den er fra Spellbinders “Poinsettia” Glimmer Hot Foil Plate & dies sæt. Guldet på julestjernen er lavet med Hot Foil. 

Nu bliver det spændende at se, hvad Charlie har fundet på til denne gang. Personligt er jeg vild med, at vi hver især byder på så forskellig inspiration hver måned. 

-*-

HELT enig Pia - så skønt at vi prøver at dække hele paletten i disse juleindlæg. Jeg er gået super enkel denne gang - både fordi det nærmer sig deadline og der derfor måske ikke er tid til så meget nusseri med hvert enkelt kort, men også for at vise - at helt enkelt også kan være helt OK - det kræver bare at man så er super skarp på de få ting der er på. Jeg bruger f.eks. ALTID min Misti eller Stamp Buddy, så mit aftryk står skarpt og sort. altså jo mere enkelt dit kort er jo mindre plads er der til ups'er.  Men jeg tro det er lykkedes her.

Nå ja og så fordi Fifty fik lov til at vælge det papir jeg skulle bruge og gæt hvad det blev....
Denne søde blok fra mit lager - dvs. NO idea om den er købt i DK eller UK, for jeg rejste jo en del med mit job dengang men cute er den:Forever friends bamser er bare SÅ nuttede - så Fifty og jeg er ret enige om denne blok.


Men udover de mange FEDE mønsterark er der også et par sider med disse, som jeg normalt ikke er så god til at få brugt - fordi jeg plejer at tænke, at det er snyd "kun" at sætte et færdigt billede på - men nu prøver vi. For det går jo unægtelig lidt hurtigere end at stemple og farvelægge.Jamen det blev da OK eller hvad?
En rest fint rødt papir med prikker, en matte af en rest blå karton med embossede prikker og det motiv med Rudolf-ørerne blev placeret på kortet og et af Hobbybodens julestempler
"Gitte's eget design Clearstamp - Julen har englelyd" og i dette tilfælde "bamselook" 😄 
var prikken over i'et i nederste hjørne. 

Her fik I så vores 3 bud på "jul i juli" - vi glæder os til at se jeres eksempler. 
Jeg ved I har bakset lidt med at bruge Mr. Linky, men jeg kunne se i sidste måned, at I bare skal prøve som Jannie gjorde og når jeg kigger forbi den bagside jeg har adgang til og fikser noget jeg ikke selv helt forstår - så VIRKER det med billede og link und alles  - så her kommer Mr. Linky PRØV det:


8 kommentarer:

Unknown sagde ...

Fine julekort, jeg er også igang.

Conny sagde ...

Sikke flotte kort. Igen med ny inspiration. JEg er vild med ideen om at sætte en tekst indover en anden tekst, det må vist prøves af.
Forsat God JUL i Juli. - Conny Hillgaard

Carolina sagde ...

I er tidligt på den😉 Dejligt med inspiration, tak for at vise jeres flotte kort. Hav en rigtig skøn weekend og nyd det gode vejr ❤

Kristina Flensted sagde ...

Den papirsblok er da noget af det fineste jeg nogensinde har set! Så cute! 😍

Tina sagde ...

Åh så nuttet en bamse! Og fine kort. Jeg fik lige lavet en ekstra håndfuld så vi skal nok nå forbi Luna inden fristen 😉

Annette Andersen sagde ...

Ja en form for stamping tool er uundværlig

Anne Christensen, Hadsten sagde ...

Sikke nogle nuttede bamser der er på de kort. Julekortene fra Pia er super smukke, men hun laver også sådan nogle flotte ting.

Bertram sagde ...

Dejlig inspiration. Jeg er vild med de simple kort, som jo absolut er skønne. Pias kort er også flot, og god ide at gøre tagget mere interessant.