mandag den 24. maj 2021

Julekort #5 hos OSH

Hvor bliver det gode lune forårsvejr dog af? Er der mon andre, som har udnyttet det mindre gode forårsvejr som undskyldning for at smutte i scraphulen? Måske det nuværende wannabe efterårsvejr giver jer lyst til at lave lidt julekort. I så fald kan vi være ganske behjælpelige med skøn inspiration til julekort. Som altid byder vi den 24. i måneden på lidt julegodter til de inspirations lækkersultne scrappere.

Denne gang er jeg i den blå zone og byder på det klassiske juleengel motiv med et moderne og enkelt look. 


Jeg gravede i min  kasse med hvide karton stykker og rester. Her gemmer jeg også karton stykker fra emballage og æsker. Det hvide karton til min engel er netop sådan noget. Overfladen på kartonet er meget glat og lidt blankt. Denne overflade gav et akvarel lignende look, når jeg farvelagde stykkerne med alkohol tusser - her Promarkers. Det look er jeg selv ganske begejstret for. 

Den fine engel die er fra Simon Says Stamp, som er et amerikansk brand, som desværre kun forhandles af dem selv. Men der findes jo mange andre engle, som kan købes herhjemme og bruges. 


Teksten har jeg heat embosset. Den er bygget op med brug af to forskellige stempelsæt fra Gittes Eget Design. 

Promarker farverne som er brugt er: China Blue + Cobalt Blue + Putty + Buttercup. 

Hvad mon Cecilie har tryllet frem denne gang?

Jeg fortsætter med ikke-julede stempler på mine julekort. Det er blevet en lille udfordring til mig selv. 


I denne måned er det små søde dyr, der ønsker glædelig alt muligt fra hvert deres vindue.

I kombination med julet papir som baggrund og stjerner, synes jeg, at det er blevet meget hyggeligt.

Hvad så Charlie - er du på engleholdet eller dyreholdet i denne måned?

Allerførst vil jeg lige sige WAUW til både Pias smukke engel kort og Cecilies muntre små dyr. Det sæt fra MFT (Up in the air) har jeg også og selvfølgelig kan de små dyr bruges til alt muligt. GOD ide.

Jeg melder mig på dyreholdet denne gang og det er et ældre stempel, da jeg i en årrække ikke kunne forlige mig med et julekort med en rotte på (I der kender mig godt ved hvorfor...). Men sød ser han jo ud og i år fik han chancen - håber så han husker vores aftale om, at han er på tålt ophold og har besøgsforbud. 

Først et foto af mine materialer:


Det var Whiff of Joy der i sin tid lavede de søde stempler med Henry the Mouse..
men jeg syns nu, at halen ligner en rottehale. 
Farvelægning er med Copics - bortset fra hvide prikker og guldbånd på kruset.
De andre ting har vist navn på allesammen - bortset fra hjertedie fra Spellbinders og den diagonale baggrundsdie fra Papertrey Ink som jeg var heldig at købe brugt af Cecilie. 👍


Se hvor han hygger sig med sin baggrund med inlaid kristtjørn papir fra Doodlebug. Man får helt lyst til at synge "fa-la-la-la-la-la-la-la-la" ikke?🎅

I har sandelig været flittige her i Coronatiden og det vælter i øjeblikket ind med sms'er om kort der er på vej. Dejligt at så mange har husket vores deadline den 6. juni - og er du ikke en af den - så tag det helt roligt - når vi har pakket og tømt ud i vores lagerkasser er der brug for kort igen til næste forsendelse. Det bliver i slut august - deadline dato kommer på efter den 6.

Håber I har hygget jer med vores maj inspiration og husk vi rigtig gerne vil se jeres julekort her i indlægget så her kommer Mr. Linky: 


3 kommentarer:

Tina sagde ...

Den er smuk, den engel, Pia! Og jeg må jo være enig i at den mus mest ligner en rotte, men hva. Den er jo sød som den er 😉
Får lidt stress over den deadline - da jeg tænker det er deadline til julekort 🙈😬 time to get crackin' on Christmas then 🤣

Lise sagde ...

Super søde kort alle sammen��������

Bertram sagde ...

Søde kort 🙂 Så må vi jo finde julepapiret frem fra gemmerne, så der kan blive nogen klar inden august.