onsdag den 24. marts 2021

Julekort #3 hos OSH


I 2020 fik jeg købt mig en ny tekst die fra Hero Arts og den er sandelig blevet flittigt brugt til OSH julekort. Nøj, hvor er jeg glad for den. Jeg har igen fået lavet en masse julekort med denne die og byder derfor igen på 2 julekort til jer. Denne gang har jeg fået brugt noget af mit (meget) gamle designpapir.


Tekst banner dien er fra Hero Arts og hedder “Merry Christmas Banner Die”. Den er bare oplagt til ganske simple kort - særligt kort af rester. 


Den lille kristjørn er fra engelske Clearly Besotted Stamps og fra en af deres gamle releases, hvor man kunne få dies til. Det er et af mine mest brugte sæt til julekort og jeg holder fast på det med næb og klør. 


Til det kvadratiske kort har jeg brugt to forskellige die sæt. Det ene sæt kvadratiske dies, som er uden pyntekant, er fra Lifestyle Crafts og hedder “Nesting Squares”. Det andet sæt med pyntekant er fra Gittes Eget Design og hedder “Basis Kvadrater”. 


Nu er det altid spændende at se, hvad Charlie og Cecilie har syslet med til denne gang. 

Cecilie her med mit marts julekort:


Denne måned er mit kort mere klassisk julet, men dog med et stempel i centrum, som ikke er udgivet som et julestempel. Det er heldigt, at man med de rette farver ka lede tankerne mod julen. Baggrunden er lavet med en stencil. Jeg har fuzzycuttet det og sat lidt halvperler i midten og nogle glitrende dots som ekstra pynt.

Smukt Cecilie og du er jo en ørn både til at farvelægge og fuzzycutte. Din die var så lækker Pia, at du fik fristet mig til at anskaffe den. Altid skønt når vi kan friste hinanden til indkøb. 

Men i dag er det en anden nyanskaffelse jeg har haft i brug. Mie og jeg havde forelsket os i et snemandsstempel fra Taylored Expressions og JUBII det kunne fås herhjemme hos Hobbyboden 😍 Det kan man få en masse sjov ud af - se bare her:


Jeg starter lige med min materialeoversigt. TE Frosty Background rødt gummistempel, som er inkl. det lille clearstamp sæt med 4 mønstrede hattebånd, gulerodsnæse, kinder, snefnug og krop. Jeg købte også dies til hoved og krop. Gittes eget design står også for ramme med stikning (som er et sæt) og stempelteksterne.  Hjertestikningerne og den lille kvadrat (også fra et sæt) er fra HAPPYMADE.
LÆNGE leve vores danske butikker!! Der har også været gang i en masse farver sværte, men det var der ikke lige plads til på billedet.


Jeg startede med et ark med hele stemplet og med en masse forskellige farver og mønstre på hattebåndene. Efter et par aftryk med kinder valgte jeg en lyserød Copic, da selv jeg kan lave to prikker.
Men der er et stempel til det. Det store ark vil jeg lave et andet kort med på et tidspunkt, nu holdt jeg mig til 3 farver hattebånd og lavede et ark kun med dem. Mine to marts julekort ses nedenfor.


Kort nr 1: 4 små kvadrater med små stemplede hvide snefnug og 3 snemænd, den 4. kvadrat
passede lige til et gammelt hyggeligt stempel og da der står en VARM hilsen
fik jeg lige lyst til de 2 stiplede hjerter nederst.


Men da min hvide sværte ikke gik så stærkt igennem, afprøvede jeg en Lawn fawn baggrund med prikker inden jeg skar kvadraterne ud. Et blåt kort brugt i landscape retning passer til 3 snemænd
og Gittes tekst fyldte fint i hjørnet fulgt af et lyseblåt snefnug med matchende bling.

Jeg glæder mig allerede til at afprøve endnu flere kombinationer - også med hele snemænd. Dejligt med endnu et indkøb man er VILD med. 

Det var vores 3 julekort inspirationer her i marts. Vi vil altid gerne se jeres julekort modeller, så her kommer "as usual" Mr. Linky. Sidste måned var I tre der var modige nok til at linke, bliv endelig ved - det er så hyggeligt. Ved godt han kan drille hvis det er fra Instagram - men vi arbejder på at løse det.4 kommentarer:

Tina sagde ...

Jeg kan sagtens forstå i forelskede jer i de snemænd. De er super søde! Igen en samling rigtig fine kort, der lige rammer den dårlige samvittighed lidt. Det er jo marts, så vi må hellere komme igang med julekortene 😂

Bodil Bording Hansen sagde ...

Hvor er de snemænd bare søde, fine kort 🌈😘🌈

Bertram sagde ...

Elsker de snemænd, de er virkelig søde. De andre julekort er så fine i deres enkelhed, jeg elsker CAS kort.

Carolina sagde ...

Hvor er de flotte. De snemænd er så kære.