onsdag den 24. juni 2020

Julekort #6 hos OSH

Jeg starter lige med at sige til lykke til den heldige vinder der får en lille hyggejulepræmie for sit link i vores maj måneds juleindlæg. Det var en lodtrækning der denne gang var hurtigt overstået, da det god vejr og vores nyfundne større bevægelsesfrihed må have lokket jer væk fra skærmene derhjemme ;0) - men en vinder var der og det var Tina Wilstrup der viste dette søde kort:

Til lykke Tina W. - send mig lige en besked via messenger med din adresse, så kommer
der en lille overraskelse med posten (juletema). 

I juni siger vi goddag til Tina Rosendal Nielsen (10na) fra Vester Nebel. Tina har beriget OSH med rigtig mange kort i årenes løb og i sidste kasse var der et par enkle, søde julekort. Det er derfor Tina der er juni måneds gæstedesigner og tak for det. ;0)

Allerførst dette foto af Tina, for jer der ikke kender hende:


Og her Tinas kort, hvor hun har brugt det søde juletræssæt fra Happymades Simple and basic serie:

Jeg har selv det sæt, og da Tina både har lavet kort med selve juletræs die'en og med de små træer der kun laver embossede prikker får I et af hver at se.
Først dette lækre kort med et fint guldjuletræ. I baggrunden 3 strimler med søde afstemte julemønstre. Når det ser så lækkert ud er det ingen skam at få ryddet ud i sine rester - det var jo faktisk sådan vi i sin tid startede hos OSH og når det er godt udført, er det stadig en god ide, som I kan se her:

God ide med teksten på den vandret-liggende, smalle, røde tag.
Og her kommer så et andet sødt kort, hvor Tina har placeret 2 af de små prikke-juletræer på en cirkel med pierced kant. Det ene træ har pyntet sig med guldkugler og det hele har en baggrund af en masse små juletræer, hvoraf nogle er guldfarvede.

SÅ lækkert og enkelt kan det også gøres.
TAK for julekortene og ideerne til dig Tina.

Serven over til Pia:

I dag snyder jeg en lille smule, da jeg vil dele et "ældre" julekort med jer i dag. Kortet kom til verden sidste år i forbindelse med en Foil Teknik serie. Her har jeg haft gang i teknikker med Toner Foiling, hvor foilen reagerer med sort toner ved at blive kørt igennem en Minc maskine eller en laminator maskine.


Min foil baggrund er skabt ved at bruge Foil-Mates fra Gina K. Designs. Det er færdigkøbte toner mønstre, som man selv kan foiliere. Her har jeg valgt at bruge guld farvet foil fra Deco Foil.

Baggrunden til kortet er lavet i forbindelse med en Teknik Video serie, hvor jeg demonstrerer hvordan man bruger disse Foil-Mates fra Gina K. Designs. Den kan du se HER på min Youtube kanal, hvis du har lyst. Videoen viser hvordan den stibede baggrund laves.

Kortet er lavet færdigt ved at tilføje Classic Deer fra Memory Box og en juletekst fra Simple and Basic.


Den fine scallop die som er matte for den stribede foil baggrund er fra tyske Create A Smile.

Hvad har du fundet på Charlie?

Ja - ovenpå de to damers lækre kort, er det heldigt at jeg også var gået i GULD-mode i denne måned. Her kommer mit juni-julekort:

Jeg følte mig inspireret af jer begge, så jeg fandt kartonrestekassen frem OG tog hun på to af mine nyeste indkøb:

Concord & 9th sættet Basic Birthday faldt jeg over hos Hobbyboden (den lille sløjfe er derfra)
og sættet fra Paper Smoches er købt brugt fra en scrapper.
Jeg brugte også et af Gittes juletekststempler, men det havde gemt sig da jeg skulle fotografere - beklager.

Da sættet fra Paper Smoches, som desværre er ved at afvikle sin butik og stoppe med at designe stempler og dies, bare råbte på rigtig julestemning passede Gittes tekst perfekt. Det er REN Peters Jul stemning vi taler om her. Guld, rød og grøn med lidt bling og små slikstokke med striber (tal liiige om finmotorikøvelser her...)

Lidt overpyntet juletræ men sødt alligevel og resten af kortet er jo enkelt.
Det var det vi havde at byde på denne gang. Vi vil som ALTID rigtig gerne se jeres julekort så her kommer mr. Linky som sædvanligt:

5 kommentarer:

Jean sagde ...

Stort tillykke med Tina W sikken et flot kort.
Skønne enkle julekort der er lavet med træerne..

Tina sagde ...

Ihh, vil da glæde mig til lidt jule-lækkeri. Tak! Og så fine kort. De træer der står i øvrigt på ønskelisten.

Carolina sagde ...

De er super flotte alle sammen. ideen med de 3 strimler er så fin og det øverste kort med snemanden er super sødt ��

Bodil Bording Hansen sagde ...

Rigtig fine julekort igen igen 😉🎄😉

10na sagde ...

Tillykke til vinderen. Kh 10na