søndag den 19. januar 2020

Uge 3 næsten slut Kort fra Randi på bloggen i dag

Hold da op  - i dag havde vi endelig TØRVEJR her nordpå. SÅ dejligt at se en blå himmel igen.
Jeg har brugt de dage der var FOR våde til at installere lidt ny opbevaring i mit scraprum - altid hyggeligt at dimse rundt med sine scrapting. Det er den eneste form for rengøring der faktisk er sjov og hyggelig IMO. Kender I det???  ;0)

Jeg viser i dag et udvalg af Randis fine kort:

NHH's stempel er cute og perfekt til LOVE kort.
Jeg har tit meget amorøse duer i haven - mine er dog "farveblinde" og lysegrå.

Nuttet babykort holdt helt i blå nuancer. Igen stempel fra NHH.

Her er vi en tur "under havets overflade".
Man får alle tre skildpadder i stempelsættet.
De små fiskestimer ved jeg ikke lige hvor er fra men FED effekt.

Sidste kort minder mig om at jeg SAVNER "is-tiden".
NHH stempel på sværtet  cirkelbaggrund og hvor
lækkert er den lige farvelagt.  MUMS siger jeg bare.
TAK for alle kortene Randi, nu må jeg vist hen og tjekke om jeg har en kugle Hansen is i fryseren. ;0)

Vidste du, at vi i 2020 tager hul på vores 10. sæson med Operation skriv hjem???? Hvor VILDT er det lige og knips - hvor blev de år lige af. Det glæder vi os til at fejre sammen med jer og drysser lidt ekstra hygge og nyheder udover bloggen i ny og næ.  Her kommer den første:

NYT NYT NYT.....Næste indlæg bliver på fredag, hvor det jo er den 24. JEPS vi fortsætter med "Julekortideer hver måned" her hos OSH. I år dog uden Cecilie, som er travlt optaget af studier og eksamen. Pia og jeg fortsætter og som noget NYT i 2020 kører vi med en gæstedesigner hver måned. Vi har kontaktet et par stykker af vores dygtige kortmagere, men hvis du sidder og tænker - DET vil jeg da gerne prøve - hører vi gerne fra dig på mail (oshkontakt@hotmail.com). Du får (udover æren, som jo er det fagreste træ i skoven...) dit kort med i et af vores hyggelige "jul den 24." indlæg. Hele ideen med disse indlæg er selvfølgelig også at give ideer til OSH-julekortproduktion, men vi forventer ikke at modtage de kort I viser. Vi bruger selv metoden til at sikre, at vi ikke sidder og slider med alle vores egne julekort i sidste øjeblik. Det er SÅ fedt at kunne begynde at skrive dem i november uden sved på panden og så lige lave de sidste få man måske mangler med nogle af de nyeste ting der er kommet. Totalt juleoverskud. :o)

Vi skal bruge en mail med et godt foto af et nyt julekort du ikke har vist før, lidt tekst bl.a.  om de materialer du har brugt (du kan også tage et foto af dem) og gerne et foto af dig selv.  Skulle det ske, at vi ender med at have flere end 12 deltagere, skal vi nok få dem vist alligevel. Vi udvælger rækkefølgen efter hvad der passer godt i månedens indlæg. Vi ved godt hvem den første er - og på fredag ved du det også ;o).

I får selvfølgelig allesammen mulighed for at bruge Mr. Linky i vores Julkortide-indlæg, som via det der hedder thumbnails linker direkte til jeres kort på jeres blog igen i år. Vi er SÅ glade for denne smarte mulighed, som manden bag Mr. Linky har stillet til rådighed for OSH. Thank you SO much Mr. Linky. 

GOD søndag fra os til jer.

5 kommentarer:

MosteH sagde ...

Søde kort. Er især vild med det første.
Har handlet hos LunaHobby - de lækreste sager. Tak for gevinsten.

Tina-Smedegaard sagde ...

Søde kort.

Heidi / Heroly sagde ...

Hold da op hvor tiden flyver. Tillykke med de 10 år.

Lena tange sagde ...

Søde kort

Carolina sagde ...

Rigtig søde kort og stort tillykke med de 10 år 😊